Skocz do zawartości

[spodnie zimowe] opinia, test...

krism4a1

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, szukam dla siebie nowych zimowych spodni, pewnie i tak skończy się na Endurze, ale natrafiłem na takie wynalazki:

http://allegro.pl/sh...acf77d00be2ff62

5mi.png8.png5mi.png

Wygląda to na jakąś chińszczyznę, bo spodnie są takie same i zmieniane są tylko nadruki Teamowe :) ale w cenie jednych Endury, tu można mieć dwa komplety. Tylko, że pewnie może się skończyć tym, że po dwóch tygodniach użytkowania będę od nowa szukał spodni :)

A kupując Endurę może się okazać że noga ci się w nich nie zmieści :)

Ja Endury nie kupiłbym bez przymiarki - noszę normalnie Lki a z Endury w miarę komfortowo czuję się w XXL, bo nogawki ciasne tak że blokują ruch w kolanie.

Co do tych spodni - upewnij się że brak wiatroszczelnego przodu nie przeszkadza ci w czasie eksploatacji w obecnych warunkach temperaturowych.

"Przedmiotem aukcji są nowe jesienno - zimowe spodnie.

Wykonane są z ocieplanego, miękkiego, przepuszczającego powietrze, elastycznego a przy tym mocnego materiału".

Jeśli spodnie wykonane są z "przepuszczającego powietrze materiału" to oznacza, że nie są zimowe.

dzisiaj rozmawiałem z gościem który własnie te ubrania sprzedaje. Są one ocieplone na całem powierzchni meszkiem , więc bardziej jesień i wiosna niż zima . Jeśli szukasz czegoś typowo na zime to użytkownik peter126 sprzedaje takie spodenki .

http://allegro.pl/zimowe-profesjonalne-spodnie-csc-nowosc-xl-i2911115779.html

nawet na zdjęciach widać , że na przodzie w okolicach kolan posiadają jakieś panele z windstoperem . Sam się przymierzam do zakupu kompletu u tego użytkownika .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...