Gość Grzegorz Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Witam Mam w posiadaniu taką oto ramę: Czy jest ktoś w stanie rozpoznać model i rok produkcji? Czy to wogóle Specialized czy może ktoś na Hong Kong sobie znaczki ponaklejał?
artex232 Napisano 6 Stycznia 2013 Napisano 6 Stycznia 2013 Geometria trochę podobna do BIG HIT-a, ale nie jestem pewnien
Fenthin Napisano 7 Stycznia 2013 Napisano 7 Stycznia 2013 Koło BH toto nawet nie stało. Może to być albo jakaś bardzo stara markowa rama, albo jakiś stosunkowo dobrze wykonany markeciak. Problem w tym, że dawniej cały świat produkował takie właśnie ramy, a teraz wychodzi cała masa podobnego, taniego chłamu. Co powoduje odszukanie producenta prawie niemożliwym.
Rowereo Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Witam. Przejrzawszy katalogi Speca od 2002r, takiego cuda nie znalazłem i całe szczęście, bo Spec prezentuje trochę wyższy poziom techniki... ;-)
Gość Grzegorz Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Czyli raczej sprzęt No Name z "fajnymi" naklejkami. Dobrze że to gratis i można na złom oddać albo na Alle puścić od 1 zł... Dzięki za informacje.
Pytanie
Gość Grzegorz
Witam
Mam w posiadaniu taką oto ramę:
Czy jest ktoś w stanie rozpoznać model i rok produkcji?
Czy to wogóle Specialized czy może ktoś na Hong Kong sobie znaczki ponaklejał?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.