TomoTonyHalik Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Witajcie, Mam dwa komplety kół, zastanawiam się, które z nich sprzedać a które zamontować do swojego roweru. Obydwa komplety są na takiej samej piaście - Deore. Różnią się więc tylko obręczami, jedne to Mavic XM 317 drugie PRO M-30 Challenger Które z nich będą lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Myślę ze MAVIC-i , a jak wyglądają wagowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Zdecydowanie mavic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomoTonyHalik Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Myślę ze MAVIC-i , a jak wyglądają wagowo ? Ciężko powiedzieć. Raczej mavic lżejsze, bo mają wyraźnie niższy - bardziej płaski profil. Nie mogę jednak jasno określić, bo jedne mają założone opony, a drugie to same kółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.