33cezary Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witam. Przepraszam jeżeli zaśmiecam forum – ale mam do Was jako specjalistów prośbę. Z rowerami nie jestem prawie związany – jednak do swojego urządzenia zakupiłem poniższą tarczę hamulcową – oznaczenie HAMULEC TARCZOWY SACCON INOX 140mm – System mocowania: 6 śrub. Tarcza przyjdzie za kilka dni – a ja dziś muszę podać rysunki i mam zgryza – jaki jest to rozstaw otworów? Szukam na necie od 2 godzin i lipa – proszę o pomoc w wymiarach „X” lub „Y” oraz średnicy „Z”. Z góry dziękuję. Cezary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 //Widzisz, od razu lepiej Tu masz wymiary dla piasty, zgodne ze standardem: klik Oczywiście otwory w tarczach są odrobinę większe, ale to oczywiste. Jeżeli to nie jakieś chińskie badziewie, wszystko powinno się zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
33cezary Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dziękuję i wszystko jasne. Miłego wieczoru. Cezary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.