Tery Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Jak zmierzyc rozstaw śrub w korbach na 5 bez demontażu z roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gms Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 bez demontarzu choćby samych koronek będzie ciężko bo wiąże się to z ogromnym błędem. Jak masz 5-cio ramienną korbę to raczej szosową a w niej wiem że 39 jak i 52/53 T schodziły bez ściągania samej korby. Wtedy blat do ręki i mierzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 suwmiarką, ale po co ci to mierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tery Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Żeby wiedziec czy zębatki będą pasowac. Mam korby do MTB na 5 śrub, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Napisz model, lub zrób zdjęcia i pokaż/napisz jakie chcesz zębatki. Jeżeli to korba markowa (Shimano, Sram, FSA) to pewnie będzie można powiedzieć bez ściągania jej z roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tery Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Marka korb dosc egzotyczna CODA. Zębatki maja miec 34 lub 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No to mnie zastrzeliłeś. W neci już znalazłem, ale jakie zębatki, to nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Etam egzotyczna. Poprostu sub-brand Cannondale. Tutaj masz odległość między środkami otworów dla poszczególnych, popularnych BCD. Jeśli szukasz również rozmiarów BCD dla młynka to masz następujaco: BCD 94/58 BCD 110/78 BCD 130/110 http://sheldonbrown.com/cribsheet-bcd.html To chyba najpełniejsze zestawienie BCD jakie krąży po sieci. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.