Mod Team Maniak Napisano 4 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Samochodowy nie wejdzie do crossride, tylko presta - tak mówi spcyfikacja, może da się upchnąć inny ale wydaje mi się ze małe są na to szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Eeee ... to dlaczego ja mam w crossride z otworem na wentyl samochodowy ?? I dlaczego specyfikacja mówi mimo wszystko o otworze 8,5 mm http://www.mavic.com/en/product/wheels/mountain-bike/wheels/Crossride-Disc-9mm Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anys Napisano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Samochodowy "wchodzi" do Crossrida - tylko musisz wyjąć z obręczy plastykową redukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 4 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 I dlaczego specyfikacja mówi mimo wszystko o otworze 8,5 mm Mój błąd, omyłkowo zerknąłem do manuala od aksiumów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Wlazło wszystko oki jutro tylko podkładka pod kasetę, i nowy set na heblach tarczowych deore z tarczami slx 180 przód i 160 tył gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.