jędrek107 Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Witam wszyskich forumowiczów po miesiącach niebytu wraca do gry Grupa Rowerzystów Wielkopolskich ze względu na fakt że nie udało sie nam utrzymać własnej strony, pozwolimy sobie korzystać z gościny ''starego''dobrego matecznika czyli forum org.Pozrdawiam i zapraszam do wspólnego rowerowania
dejot Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Widzę Jędrek że w martwy sezon zbyt wielkiego zainteresowania nie ma Trzeba liczyć na wiosnę w takim razie. Ja chętnie którejś niedzieli wybiorę się pozwiedzać z Tobą Pozdrawiam!
hadwaodwa Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Mysle, ze wiekszy odzew bylby gdybyscie napidali czym zajmuje sie grupa (gdzie jezdzi) kiedy sa jakies wyjazdy planowane, jakie trasy, jaki cel (zwiedzanie/wycieczki czy bardziej sportowo) i takie tam. Ja chetnie bym sie do jakiejs grupy przylaczyl.
marcind Napisano 20 Stycznia 2013 Napisano 20 Stycznia 2013 Sama nazwa mi nic nie mówi ,więcej info otworzyło by temat . Jestem z Poznania ,lubię pozwiedzać czasem warto jechać poza miasto ,bo codzienny widok ulic podczas jazdy do pracy się nudzą
eva13 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Sama nazwa mi nic nie mówi ,więcej info otworzyło by temat . Jestem z Poznania ,lubię pozwiedzać czasem warto jechać poza miasto ,bo codzienny widok ulic podczas jazdy do pracy się nudzą hej zamiast czekać do wiosny , zamiast pisac co mozna by zrobić lepiej wsiąść na rower i sie spotkać, suchy las biedrusko, brzegiem warty naramowice, nielada wyzwanie bo sporo sniegu, sobota 10,00? a może w niedzielę a więc co chlopaki piszecie się? pozdrawiam
hadwaodwa Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Hej Eva możesz mi przesłać jakiś kontakt do siebie na pw. najlepiej telefoniczny. Pojawiłbym się z jeszcze dwoma osobami, ale nie wiem czy czasowo ogarniemy, bo chłopaki są jeszcze poza miastem i wracają dzisiaj wieczorem/jutro rano. Właśnie ustalają, czy dadzą radę dojechać, ale wstępnie jesteśmy chętni.
eva13 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Hej Eva możesz mi przesłać jakiś kontakt do siebie na pw. najlepiej telefoniczny. Pojawiłbym się z jeszcze dwoma osobami, ale nie wiem czy czasowo ogarniemy, bo chłopaki są jeszcze poza miastem i wracają dzisiaj wieczorem/jutro rano. Właśnie ustalają, czy dadzą radę dojechać, ale wstępnie jesteśmy chętni. a jaki dzien bierzemy pod uwagę i na ile jestescie "rozkręceni" ? łap mnie pod emailem szymanewa@interia.pl mam dostep na okragło
hadwaodwa Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 a jaki dzien bierzemy pod uwagę i na ile jestescie "rozkręceni" ? łap mnie pod emailem szymanewa@interia.pl mam dostep na okragło Hej Ewa, a więc tak. Ostatecznie będę ja i Sebastian (BlueRiderFromHaven). Myślę, że Sobota 10.00 gdzieś w Suchym Lesie jest OK. Jeśli chodzi o rozkręcenie, to Sebastian dość dobrze kręci, ja niestety trochę gorzej bo dopiero zaczynam zabawę z rowerowaniem + coś kiepsko z wydolnością u mnie przy temperaturach poniżej -5. No ale mam nadzieję, że nadążę ;-) Prośba tylko o wybór takiej trasy, gdzie się za bardzo nie zakopiemy bo mam cross'a z cienkimi oponami (1,6"). Zaraz wyślę namiary na maila i wymienimy się telefonami, żeby się jutro jakoś zgadać w razie kłopotów. Czy ktoś jeszcze się zgłosił?
eva13 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Hej Ewa, a więc tak. Ostatecznie będę ja i Sebastian (BlueRiderFromHaven). Myślę, że Sobota 10.00 gdzieś w Suchym Lesie jest OK. Jeśli chodzi o rozkręcenie, to Sebastian dość dobrze kręci, ja niestety trochę gorzej bo dopiero zaczynam zabawę z rowerowaniem + coś kiepsko z wydolnością u mnie przy temperaturach poniżej -5. No ale mam nadzieję, że nadążę ;-) Prośba tylko o wybór takiej trasy, gdzie się za bardzo nie zakopiemy bo mam cross'a z cienkimi oponami (1,6"). Zaraz wyślę namiary na maila i wymienimy się telefonami, żeby się jutro jakoś zgadać w razie kłopotów. Czy ktoś jeszcze się zgłosił? poki co jestesmy w trójkę, jeśli chodzi o trasę nie daję gwarancji poradzimy sobie
hadwaodwa Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Ok, tylko mnie nie porzućcie w środku lasu jak utknę w śniegu po siodełko ;-) Jak ktoś byłby chętny to stanęło na spotkaniu jutro o 10.00 na ulicy Diamentowej w Suchym Lesie - w razie gdyby ktoś się zdecydował w ostatniej chwili to tel. do mnie 600x813x808 lub piszcie na maila do Ewy.
eva13 Napisano 25 Stycznia 2013 Napisano 25 Stycznia 2013 Ok, tylko mnie nie porzućcie w środku lasu jak utknę w śniegu po siodełko ;-) Jak ktoś byłby chętny to stanęło na spotkaniu jutro o 10.00 na ulicy Diamentowej w Suchym Lesie - w razie gdyby ktoś się zdecydował w ostatniej chwili to tel. do mnie 600x813x808 lub piszcie na maila do Ewy. nie bój się pewnie że nie, ale wezmę na wypadek aparat by to uwiecznić gdyby coś, do jutra
SZALONY92 Napisano 14 Lutego 2013 Napisano 14 Lutego 2013 No proszę GROWI się znalazło no kiedy śmigamy do zielonki Jędruś ??? hehe
Luc29wlkp Napisano 17 Lutego 2013 Napisano 17 Lutego 2013 No proszę GROWI się znalazło no kiedy śmigamy do zielonki Jędruś ??? hehe Witam wszystkich Chetnie dołącze do Was, jestem jak najbardziej zainteresowany wspolnymi wyjazdami, w szczególnosci na wiosne Pozdrawiam'z Rogoźna wlkp. moj mail: lukasz2003@op.pl
Dydym Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Stare dobre GROWI Miło wspominam wszystkie wypady z Wami Muszę odkurzyć koszulke i umówić się na wyprawe Pozdrawiam
jędrek107 Napisano 16 Marca 2013 Autor Napisano 16 Marca 2013 Jeśli życia starczy Growi istnieć będzie jak tylko zima odejdzie ruszamy na szlak ,Gracjanie myślę że jakoś się odnajdziemy.
MarcinWalczak Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Jakby ktoś byłby / byłaby / byliby chętny na jakiś mały wypad - nie musi być od razu 60 km, to ja jestem chętny w ten weekend. Sobota po południu (do 14 w pracy jestem) lub niedziela, tępo raczej spokojne, chociaż poszaleć można Trasa do uzgodnienia ale najlepiej okolice P-nia. Śnieg mi nie straszny no chyba że będzie straszne błocko
bandziorekalus Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Ja chętnie się dołączę jak wrócę do PL Od połowy kwietnia mogę już śmigać z wami
jędrek107 Napisano 28 Marca 2013 Autor Napisano 28 Marca 2013 Siostry i bracia w wspólnym rowerowaniu z okazjii zbliżających się świąt Wielkanocnych życzę wszystkim wszystkiego najfajniejszego zdrówka i radości z pokonywania kolejnych kilometrów .Myślę że w niedzielę 7 kwietnia mozna by dupsko gdzieś ruszyć co wy na to.Tradycja Growi mówi o wyjeździe do giecza.
provid Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Jedrek ja sie pisze i z checia gdzies moge wskoczyc Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.