Skocz do zawartości

[wyścig] "Toruń race city"

gms

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki Pixon. Co do terminu to WOŚP co roku jest w styczniu :). Inicjatywa wyścigu jest jak się nie mylę pomysłem Grzegorza M. (organizatora m.in. AZS MTB CUP) i mojego znajomego.

Co do zimy, słyszałem że najwięszke przymrozki i śniegi już za nami. Wiadomo to tylko prognoza różnie może się zdarzyć. Ja tam na 99% jadę bo liczy się zabawa :)

Napisano

Tak, ja to wraz z Grześkiem Miedzińskim wpadliśmy na taki szalony pomysł, żeby ścigać się czwórkami także zimą jako prolog cyklu City Race, jaki w tym roku zawita do kilku miast :)

Dla tych, którzy nie lubią Facebooka polecam stronę: http://wosp-torun.pl/index.php?id=124

Napisano

a że się tak pozwolę podpytać, czy już wiadomo gdzie będą rozgrywane pozostałe edycje cyklu City Race 2013 ?

To jeszcze nie jest w 100% dogadane, więc nie mogę niczego przekazać.

Napisano

Polecam przeczytać regulamin, tam wszystko jest. Bióro zawodów jest na ul. Przedzamcze, start od godziny 11 według rozpiski.

Rejestracja - wypełnienie zgłoszenia które jest na stronie

P.S. jedzie ktoś z Bydgoszczy i ma miejsce ? Bo pociągi mają straszne połaczenie na normalną godzinę :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...