walugschtein Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 [powitanie] witam wszystkich Coś tu cicho widzę, że kolarze ze świonów wolą jeździć jak pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mom nadzieja ze jak tylko wiosna pokoże się zbieremy ekipa i wyruszymy w trasa bo juz mnie ciągnie do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ja jestem za. Bardzo chetnie sie wybiore w jakas trase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No to widza swiony rosną w siła :)Jest nos 3 to już banda hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 po lekku i sie grupka nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walugschtein Napisano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No jo tyż mom nadzieja, że sie pokorzymy i wkońcu zacznymy kajś jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi