qba1012 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witajcie. Razem z ramą nabyłem amortyzator Sr Suntour o skoku 75mm bądź 80mm (trudno być dokładnym) i chciałbym się dowiedzieć co to za model aby móc go poprawnie sewisować. Podaje numery które są wybite na półce: fpb094 flc012 c031123 oprócz tego jest jeszcze rocznik: 2003 Wpisywałem powyższe numery w przeglądarkę lecz nie dokopałem się do czegoś co umożlwiłoby określenie modelu. Może ktoś z Was spotkał się z takim problemem i mógłby mi pomóc - byłbym bardzo wdzięczny. Dodaje jeszcze parę moich zdjęć: Szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dworniok Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 To nie jest jakiś wysoki model amortyzatora. Więc nie musisz się martwić raczej o serwis tego "czegoś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 To może być XCP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arki80 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Proszę. http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/907/Suspension+Fork.html Modelu już Ci nie znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Niezależnie od modelu, masz tam dwie stalowe sprężyny oraz zapewne elastomer(y). Sposób serwisowania tego wybryku nie różni się niczym od serwisu nowych XCT i XCM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.