KamilUrban Napisano 3 Stycznia 2013 Napisano 3 Stycznia 2013 Witam. Chciałbym oddać mój rower do przeglądu + wymianę kilku części i poszukuję taniego serwisu rowerowego, który jednak wykonałby robotę na w miarę dobrym poziomie. Odwiedziłem dotychczas Olympic i Sprint i oba serwisy zażyczyły sobie ponad 250 PLN (Olympic za samą robociznę zażyczył sobie 120) za robociznę i części. Dziękuję z góry za pomoc.
Marcinek1171 Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Z czystym sercem mogę polecić http://milsport.pl/. Siedziba mieści się w ogrodniczkach k. Białegostoku, ale jest to "mobilny serwis rowerowy" więc dzwoniąc można się dogadać na przekazanie roweru i odbiór u siebie w domu.
KamilUrban Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Napisano 9 Stycznia 2013 Potwierdzam. Szersza dyskusja na temat serwisów rowerowych w Białymstoku wywiązała się w temacie: [białystok] Serwisy rowerowe: Olympic vs. Sprint - podlaskie - Forum Rowerowe - Największe w Polsce i w miarę odwiedzania różnych serwisów najlepiej oceniam właśnie "Milsport - Mobilny serwis rowerowy" do którego finalnie oddałem rower.
lukasz7 Napisano 19 Stycznia 2013 Napisano 19 Stycznia 2013 Też polecam Milsport. Kontakt, szybkość wykonania oraz jakość usług bardzo dobra a to wszystko w bdobrej cenie. Ten serwis to nie tylko centrowanie kół, ale też wymiana łożysk ślizgowych dampera czy wymiana łożysk wahacza w ramie full.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.