Skocz do zawartości

[Kraków] młodzieżowe kluby rowerowe

bubaruba

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, jakie znacie kluby. Poszukuję aktualnie udało mi się znaleźć dotychczas:

1. KKCIM SMOK

2. WLKS KRAKUS

3. MTB 3184

Ja jestem z rejonów Krowodrzy, więc dwa pierwsze odpadają. Dodatkowo MB 3184 przyjmuje tylko do 16 lat. Znacie coś jeszcze, szczególnie z rejonów zachodnio-północnego Krakowa?

Z góry dzięki za odpowiedzi. ;)

Tak samo mam info, że podobno Smok zajmuje się głównie szosowcami. Jakby ktoś miał pomysł jakiś jak tu rozwijać się w Krakowie kolarsko to byłbym wdzięczny jakby się podzielił ;) Bo to mnie zaczyna wkurzać, nie dość, że mieszkam w mieście, a nie w górach to jeszcze nie mogę uprawiać(tak pod opieką trenerską) tego co mnie naprawdę kręci :(

• 2 tygodnie później...

Kiedyś było ponoć wiele klubów rowerowych, a teraz to prawie nic :icon_confused:

U mnie w okolicy- Niepołomice i inne miejscowości naokoło Puszczy Niepołomickiej- nic nie ma, na szczęście Gimnazjum organizuje wyprawy

A jak jest taki MTB 3184 gdzie trzeba płacić 140zł miesięcznie, też odpada, główną zaletą roweru jest to, że jest za darmo, a jak już to niewielkie opłaty. Z resztą dojeżdżanie do Krakowa w moim wypadku mija się z celem :down:

:icon_confused:

U mnie w okolicy- Niepołomice i inne miejscowości naokoło Puszczy Niepołomickiej- nic nie ma, na szczęście Gimnazjum organizuje wyprawy

:down:

W tamtym sezonie byłem rowerkiem w Niepołomicach, miasto naprwdę super :) gorąco polecam a co do jazdy po puszczy to jak dla mnie całkiem fajne trasy szczególnie na niedzielne wypady z dziećmi :)

Bubaruba jak nie masz możliwości w klubie to albo samemu albo OTR ( otwarte treningi rowerowe ) naprawde dają trochę gdyż prowadzą je osoby z doświadczeniem i chęciom przekazania wiedzy :)

sam miałem zamiar na wiosnę szukać klubu i zacząć jeździć w takowym ale zrezygnowałem i będę jeździł sam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...