Luc29wlkp Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Witam serdecznie Szukam osób do zorganizowania fajnej, ciekawej wyprawy turystycznej (krajowej) na dobry początek. Wspólnie możemy zastanowić się nad wyborem trasy. Myślałem nad wyprawą max. kilku dniową z tego względu iż nie posiadam dużego doświadczenia w tego typu wyprawach,. Piszę z Rogoźna wlkp ( 40 km od Poznania) Wstępnie myślałem o wyprawie nad morze (zwiedzanie polskiego wybrzeża ) Proszę o propozycje, liczę na realne zainteresowanie nie nowym już pomysłem, aczkolwiek dającym dużo frajdy z poznawania nowych miejsc .
Robinson777 Napisano 13 Lutego 2013 Napisano 13 Lutego 2013 Ahoj! A może kierunek południowy - góry? Wyżej, znaczy bliżej słońca, znaczy cieplej ;-P No i trochę więcej widać ze szczytów :-) Pozdrówka. Robert
Luc29wlkp Napisano 17 Lutego 2013 Autor Napisano 17 Lutego 2013 Ahoj! A może kierunek południowy - góry? Wyżej, znaczy bliżej słońca, znaczy cieplej ;-P No i trochę więcej widać ze szczytów :-) Pozdrówka. Robert Witam chetnie , masz jakie dowiadczenie w wyprawach. Ze wzgledu na male dziecko max, wyprawa kilka dni. Pozdrawiam Czy mialbys juz jakis plan wyprawy moj mail lukasz2003@op.pl
Robinson777 Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Ahoj! Troszkę już jeździłem, wcześniej głównie na zawody, ale ile razy można przejechać to samo… Teraz nastawiłem się na turystykę górską, mam już wstępnie chętną jedną Panią :-) Na wrzesień planuję przejazd polskimi górami od Świeradowa do Ustrzyk i Przemyśla w ciągu 14 dni. Mam ogólny plan wyprawy, ustalam noclegi, trasy awaryjne itp. rzeczy. Jakoś brak chętnych… Ze względu na Dziecko powyższa trasa odpada. Proponuję wypad do Kotliny Kłodzkiej, noclegi w trójkącie Polanica Zdrój – Bystrzyca Kłodzka – Kłodzko, w oparciu o bazę można zwiedzać wszystko wokół. Najlepszy termin to wrzesień ze względu na opady i na długość dnia (niestety, to nie Hiszpania…) Pozdrawiam Robert
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.