Dudi353 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 witam Koleżanki i Kolegów, niedługo planuję wymianę kółek do mojej meridy matts tfs 300d. Budżet który mnie ogranicza to 500 zł i ani grosza więcej. Jeżdżę sportowo/rekreacyjnie z nastawieniem na szybkość. Moja waga 45 kg. Niedługo planuję start w pierwszym maratonie. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Przy twojej wadze to praktycznie każde koła będą dobre. Piszesz, że masz 500zł, to może warto się rozejrzeć za Mavic CrossRide? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 oglądałem je i chodzą po 650 zł a uważam że za dużo wydaję na rower (i planuję wydać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.