hellfirez1 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Witam. Otóż chodzi o to, że gdy rower stoi nieużywany przez powiedzmy dzień-dwa, i po tym czasie ugnę amortyzator, to przy pierwszym ugięciu niemiłosiernie piszczy. Później pracuje już normalnie, i nie wydaje żadnych niepokojących dźwięków. Takie zjawisko jest normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 A o jaki amortyzator chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 sprężyna czy powietrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Normalne. Uszczelki "schną" niejako przy nieużywaniu widelca, więc stają się "tępe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 recon 351, sprężynówka. Miałem tak od początku, myślałem że coś nie tak, zrobiłem mu serwis i dalej tak się robi. Dlatego pytam się czy to jest normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 przed jazdą brnoźa na golenie i parę razy pouginać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 nie widzę sensu stosowania brunoxa przed każdą jazdą w widelcu z kąpielą olejową. Jedynie okresowo do czyszczenia uszczelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 nie widzę sensu stosowania brunoxa przed każdą jazdą w widelcu z kąpielą olejową. Jedynie okresowo do czyszczenia uszczelek masz rację , chodziło mi o przesmarowanie uszczelek przed jazdą brnoźa na golenie i parę razy pouginać. nie brnoźa tylko brunoxa. Głypie przyzwyczajenie do alta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.