Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Znowu będziecie się alienowali? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kto,co(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Safian, to nie jest alienacja a najzwyczajniej na świecie troska o Ciebie. Nie będziem takiego młodzieńca na manowce sprowadzac a wątroby narażac na szwank... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Nie, nie, w sensie czy znów będziecie spali daleko od całej reszty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 czytając twórczośc Venoma i o ile uda się, to i tak spac nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Safian, Ty jeszcze młody jesteś i możesz spać na sianie czy na rowerze. My niestety potrzebujemy wygod. Poza tym Łasic może chcieć w tym roku znów się dołączyć. Pilnowanie Go to nie łatwy kawałek chleba, straszny wariat. Piotr kłamie, nie pije piwa! :angry: Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Piotr kłamie, nie pije piwa! dementuję! No chyba że dla mnie zrobił wyjątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Łukasz Do mojego ideału czyli Matki Teresy ,jeszcze dużo mi brakuje(-:Mam parę słabości(-:ale cały czas walcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Cool, będzie więcej browaru dla mnie. @saf - widzę że tęskniłeś za nami. Cza było powiedzieć byśmy ci coś zorganizowali do przytulania. Jakąś owcę czy coś, pełno tego w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja pewnie cisnę pociągiem, chyba że ktoś będzie miał wolne miejsce w aucie to oczywiście skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 W zeszłym roku mialem całkiem przestronny bagażnik do dyspozycji, w tym moze awansuje na tylna kanapę. Ewentualnie w schowku na zapas jest trochę wolnego miejsca. Mam karty, chłopaki śpiewają, bedzie fajnie. :] Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 I kto tutaj ma twórczy umysł?? Piwko, OWCE ,wygody,sypianie na rowerze,niedościgniony Łasic jedzie z nami?? Dobrze,dobrze im więcej tym lepiej,Sol o to czy więcej piwka dla ciebie będzie to bym zwolnił bo ja jestem zacnym smakoszem tegoż boskiego trunku :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 W zeszłym roku mialem całkiem przestronny bagażnik do dyspozycji, w tym moze awansuje na tylna kanapę. Ewentualnie w schowku na zapas jest trochę wolnego miejsca. Mam karty, chłopaki śpiewają, bedzie fajnie. :] Eee no to nie widzę problemu, jak trzeba to i na kolanach komuś usiądę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Bartek rok temu nie spał z Nami w pokoju gdyż OWCĄ dzielić się nie chciał... Łukasz, obawiam się że walka o miejsce może być zacięta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 słuchajcie - nie żebym się czepiał ale skoro jest to forum publiczne to umówmy się że pewnych rzeczy nie będziemy nazywali wprost np różnego rodzaju dewiacje Venoma i Solniczki niech zostaną między nami bo będzie chryja jak obrońcy zwierząt się czepią No i złocisty płyn niech ma kryptonim "izotonic" Pozdruffka z zasypanej Warmii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja nie być deviantum monsterum :laugh: to inny sypiać z owca a jeszcze inny chcieć siadać na kolanka brrrr :laugh: ja chcieć złoty izotonic popijać pod palmamy i śmigulować se na bajku wąskimi,krętymi drogami leśnymi :teehee: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 widzę ze temat się rozkręca........ czas poza rowerowy został zaplanowany w najmniejszych szczegółach - ułańska fantazja ponosi....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 23 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Większość z tych rozbójników pewnie nawet nie wie dokąd jedziemy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 · Ukryte przez mrmorty, 24 Stycznia 2013 - pieprzy trzy po trzy Ukryte przez mrmorty, 24 Stycznia 2013 - pieprzy trzy po trzy Jakież to ma znaczenie gdy nad celem wyjazdu trzyma pieczę kilkudziesięciu chłopa. Trasy raczej nie bedą tak wyboiste jak biust 10cio latki. Na pewno jedziemy w góry, reszta jest nie istotna. Oby tylko piorunami napierd..lało i gradem nieco. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza
Patryke Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jak coś ja też będę się wybierał na 100%. prawdopodobnie też jak rok temu aby zostać jeszcze parę dni dłużej czy wcześniej faktycznie z dojazdem będzie trochę trudniej tzn. dłużej ale jakoś zawsze da radę Wysyłane z mojego MB526 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 O ile ktoś mnie wygodnie zabierze z Wawy, to wstępnie (jako pierwsza?) kobietka się zadeklaruje. Chrum chrum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Pociung zabierze nas wszystkich :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 zabierze nas wszystkich :3 Uchm - Ty popacz jak Ci ulgi zabiero dla kolejarzy... Jak mówiłam, poproszę wygodnie - znak starzenia się :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Gorzej jak będzie strajk w czasie zlotu Ja strajkuję przeciwko strajkom na kolei i pojadę samochodem , ale na ten moment nie mam wolnych miejsc. Dziwne, teraz jest więcej chętnych niż miejsc, a w zeszłym roku ciężko było kogokolwiek zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No bo teraz jest teraz, a w lipcu będzie w lipcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.