Skocz do zawartości

[Zlot] V zlot forumowiczów-osoby chętne i jadące Warszawa i okolice

venom2000

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę wcześnie na ustalenia kto z kim i jak jedzie :confused: Zostało ponad pół roku, większość będzie się decydowała na wyjazd ze 2 tygodnie przed zlotem.

Zamierzam być dłużej niż 3 dni. Będę chciał tak jak w zeszłym roku przedłużyć pobyt o dzień lub dwa, aby lepiej poznać okolice :yes:

Nie kojarzę 2. ekipy "pociągowej". Was pamiętam, bo zbieraliście się na pociąg jak wyjeżdżałem :) Ze mną samochodem chciały jechać 3 czy 4 osoby, które się wykruszyły, ostatecznie zabrałem jedną osobę w dodatku z Radomia, a nie Warszawy :blink:

Jak dożyje to będe(-:

Nie śledze wątku głównego ale podejrzewam po tym temacie że już termin i miejsce zostało ustalone?

Deklaruję się na skorzystanie z czyjegoś pojazdu celem dojechania. Można też poszukać na własną ręke jakiejś kwatery jak ostatnio. Nie było żle(-:

Ale macie dalekosiężne plany panowie, huhu. Ja tam w zeszłym roku przed zlotem zdążyłem złamać żebro, więc nie planuję tylko carpe diem.

Tak czy inaczej z noclegiem na pewno nie będzie problemu. Transportem też pewnie nie.

A Durex to świetne gumy, byle snake ich nie przebija.

• 2 tygodnie później...

Nie mniej jednak ja bym na zaś zaklepał jakąś hacjendę, nooo i byłoby dobrze by łóżka pomieściły Twój gabaryt Panie S. :rolleyes:

Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2

Azaliż mówisz o wzroście mam nadzieję ;)

Zaklepiemy na pewno, tylko teraz nie robię deklaracji bo pół roku to taki szmat czasu, że HGW co tam wyskoczy po drodze. Oby nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...