venom2000 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Zapraszam o wpisywanie się i deklarowanie na wyjazd do Świeradowa-Zdroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 ja chętnie ruszę.... jestem z okolic ale dojechać do 100licy nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ja jak w zeszłym roku najprawdopodobniej pojawię się. Będę prawdopodobnie jechał autem i mogę zabrać ze 2 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 michalj--chętnie zaklepię sobie miejscówkę u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Trochę wcześnie na ustalenia kto z kim i jak jedzie Zostało ponad pół roku, większość będzie się decydowała na wyjazd ze 2 tygodnie przed zlotem. Zamierzam być dłużej niż 3 dni. Będę chciał tak jak w zeszłym roku przedłużyć pobyt o dzień lub dwa, aby lepiej poznać okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja też jadę, prawdopodobnie jak zawsze zostanę kilka dni dłużej i raczej na pewno jadę pociągiem (80% zniżki, więc... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Generalnie z Warszawy zbyt dużo osób nie dociera na zlot W zeszłym roku pociągiem przyjechała jedna ekipa i jedna samochodem z tego co pamiętam. Teraz może być też kiepsko bo zlot jest wyjątkowo daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ja będę z ojcem może jechał-zobaczymy na ile... Jak coś VAN 7 osobowy z relingami na dachu,wiec jak ktoś chce zaoszczędzic to albo do środka z rowerem albo rower na dach....W każdym badźrazie wzieli byśmy 2 osoby i 2 rowery do środka lub 3 Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Generalnie z Warszawy zbyt dużo osób nie dociera na zlot Czy ja wiem, czy tak niedużo - ostatnio pociągiem jechaliśmy we 4, kolejne 4 osoby nocowały oddzielnie i nie wiem ile jeszcze osób było, w każdym razie przynajmniej 8 osób to nie jest tak mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Nie kojarzę 2. ekipy "pociągowej". Was pamiętam, bo zbieraliście się na pociąg jak wyjeżdżałem Ze mną samochodem chciały jechać 3 czy 4 osoby, które się wykruszyły, ostatecznie zabrałem jedną osobę w dodatku z Radomia, a nie Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jak dożyje to będe(-: Nie śledze wątku głównego ale podejrzewam po tym temacie że już termin i miejsce zostało ustalone? Deklaruję się na skorzystanie z czyjegoś pojazdu celem dojechania. Można też poszukać na własną ręke jakiejś kwatery jak ostatnio. Nie było żle(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Przeglądałem ostatnio stronkę Świeradowa i znalazłem tam mnóstwo kwater prywatnych jak i domów wypoczynkowych więc z zakwaterowaniem nie powinno być chyba problemu Sola nie bierzemy bo on jeździ na nieprzepisowym ogumieniu od Durexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Co ja mogę napisać-Durex jest przereklamowany(-: W tamtym roku znalezlismy co prawda z ciemno pokoik,a własciwie cały obiekt sportowy niemalze do naszej dyspozycji(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Wiem,wiem widziałem na fotkach i filmikach może i w tym roku trafi się coś tylko dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja pojawię się na 90% mam samochód i 2 może 3 wolne miejsca tylko problem w tym że brak bagażnika na rowery więc jak ktoś załatwi to mogę jechać furą a jak nie to lecę pociągiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ale macie dalekosiężne plany panowie, huhu. Ja tam w zeszłym roku przed zlotem zdążyłem złamać żebro, więc nie planuję tylko carpe diem. Tak czy inaczej z noclegiem na pewno nie będzie problemu. Transportem też pewnie nie. A Durex to świetne gumy, byle snake ich nie przebija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 rzeczywiście dalekosiężne plany, rok temu o zlocie dowiedziałem się pod koniec maja a w połowie czerwca postanowiłem wziąć udział, nie było czasu na takie "planowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ja wolę zaplanować wcześniej.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie mniej jednak ja bym na zaś zaklepał jakąś hacjendę, nooo i byłoby dobrze by łóżka pomieściły Twój gabaryt Panie S. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Tylko bez łączenia łóżek :laugh: chyba że weźmie łoże małżeńskie :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie mniej jednak ja bym na zaś zaklepał jakąś hacjendę, nooo i byłoby dobrze by łóżka pomieściły Twój gabaryt Panie S. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Azaliż mówisz o wzroście mam nadzieję Zaklepiemy na pewno, tylko teraz nie robię deklaracji bo pół roku to taki szmat czasu, że HGW co tam wyskoczy po drodze. Oby nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Venom - czytałem w wątku głównym, czytam i tu i chyba nie przyjadę bo się najzwyczajniej boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 :woot: hehehe spokojnie wodzu to tylko żarty w najczystszej postaci są,mam wesołe nastawienie do świata i ludzi więc daję upust gdzie tylko mogę a z mojej strony może was czekać tylko przyjacielska rozmowa i dobra zabawa :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Józek,przyjeżdzaj! Opijem się piwa na neutralnym gruncie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 piifffkoo i ognisty izo z kiełbaskami z ogniska :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.