Gość Michał Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Witam! Jako, że mam małą pulę na zakup nowego roweru (1400 zł), i szukam dużego roweru, w oko wpadł mi Hexagon x5, z 2013 roku. Wygląd- ładny, grafitowo- żółty kolor, 24 przerzutki, itp. Tylko, czy się opłaca? Wiele osób mówi, że hexagony mają niezniszczalne ramy, czyli do jeżdżenia po wybojach idealny, ma amortyzatory, więc tym lepiej. Jeżdżę około 30 km dziennie, więc zdaniem niektórych to mało- czy opłaca się go kupić ? Tutaj znalazłem opis: Hexagon X5 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie Mam okazję nabyć go po 1300 zł,- czy to dobra cena ? Dziękuję i Pozdrawiam, Michał Czaplicki
MokryxD Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Lepiej takiego Kandsa. http://allegro.pl/wysoka-polka-mocny-rower-kands-1300-full-alivio-i2884189818.html Jest tańszy,a bije na głowę tego Krossa pod każdym względem.
Pytanie
Gość Michał
Witam!
Jako, że mam małą pulę na zakup nowego roweru (1400 zł), i szukam dużego roweru, w oko wpadł mi Hexagon x5, z 2013 roku.
Wygląd- ładny, grafitowo- żółty kolor, 24 przerzutki, itp.
Tylko, czy się opłaca?
Wiele osób mówi, że hexagony mają niezniszczalne ramy, czyli do jeżdżenia po wybojach idealny, ma amortyzatory, więc tym lepiej.
Jeżdżę około 30 km dziennie, więc zdaniem niektórych to mało- czy opłaca się go kupić ?
Tutaj znalazłem opis:
Hexagon X5 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie
Mam okazję nabyć go po 1300 zł,- czy to dobra cena ?
Dziękuję i Pozdrawiam,
Michał Czaplicki
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.