szewka Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 witam. Gdy skonczy mi sie gwarancja w rowerku bede go troche ulepszał i myslalem nad zmiana amorka obecnie mam SR suntour XCM v3 100mm(bez blokady skoku) Chciałbym zamienić go na cos lepszego tak do max 400 zl i tak mam 3 propozycje : * RST Gila Pro TnL *SR SUNTOUR XCR-T.A 100MM XC/MARATON MOD.07 * ROCK SHOX XC+ manetka Pop Lock waze 72 kg trasy- nie jezdze po górach, bardziej jakies drogi,chodniki, drogi polne, sciezki, lubie sobie też skoczyc z jakiegos wiekszego uskoku Nom i oczywiscie zeby amorek mial te 100mm (tak dla picu) i dobrze by bylo gdyby dalo sie w takiej cenie kupic w miare dobry ale NOWY amorek ;] i jeszcze jedno jezdze na v-kach ps. i jeszcze jedno- ile moge dostac za takiego amorka jaki mam teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 te trzy to jedno i to samo nie kupuj. w tej cenie możesz szukać epicona, jedyny słuszny wybór w tej cenie. a ten xcm to z 5dych moze warty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ja proponuje szukać SR Raidona ewentualnie SR XCR albo używka w dobrym stanie np RS Tora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 epicon to suntour? ;p sorka ale sie jescze nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon90 Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Sprzedaj komuś swojego xcm'a za 50 zł i kupuj epicona. W te amortyzatory które podales szkoda inwestować bo są to amortyzatory prawie niczym nie różniące się od twojego obecnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 znalazlem cos takiego SUNTOUR RAIDON LOD CZARNY SKOK 100MM TANIO (2908771861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wiekszosc amorkow tych co pisaliscie jest bez piwotów add... epiconow nie ma w cenie do 400 zl ;/ myslicie ze w ciagu 2 miesiecy ceny jakos spadna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Radion z twojego linku tez jest bez piwotów, szukaj takiego ale pod vki i powietrznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Jak potrzebujesz amora pod v-ki, to nic lepszego niż ten Raidon nie znajdziesz a i tak wykracza ponad budżet, a Epicony są tylko pod tarcze, czasem pojawia się jakiś stary rocznik w astronomicznej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 że epicony są tylko pod tarcze to nie prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Chodziło mi o to, że czasem pojawia się jakiś stary rocznik z piwotami w astronomicznej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 DZIEX za wypowiedzi! zdecyduje sie na raidona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Nie zawiedziesz się , na początku pracuje trochę tępo ale po 300-500km powinień się dotrzeć . A i wyreguluj ciśnienie pod swoją wagę gdy go dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JosefBB Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 RS TORA powietrzny też daje radę. Kumpel na tym jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.