Skocz do zawartości

[rower crossowy do 3 tys] zakup od polskiego producenta

Jurcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Rulez, jesteś dobrym duchem tego forum ! Co sądzisz o ramach Northeca, bo czytałem że Unibike Evolution wielokrotnie zwyciężął w maratonach MTB (cytat z opisu Evo na stronie slepu Activbike), czyli ramy mają już sprawdzone.

Pozdrawiam Jurek

Witam,

myślałem również o Jolene 29 po pozytywnej ocenie Ramblera 26 w Bike Board.Byłem dziś w sieciowym sklepie we Wrocławiu.Sprzedawca odradzał Northeca (nie prowadzą ich sprzedaży), pozytywnie wypowiadał się o Unibiku Evo 29 ale jednak stwierdził ,że ramy Cuba i Ghosta są lepsze i mimo gorszego osprzętu jazda nimi sprawia więcej przyjemności.Sklep prowadzi sprzedaż omawianych marek.Widziałem w sklepie Ghost EBS Comp 26 i muszę przyznać,że sprawiał kapitalne wrażenie tj. między innymi podobało mi się malowanie ramy.

Pozdrawiam Jurek

Przykre, że są tacy nieuczciwi sprzedawcy ..., jeśli chodzi o Jolene to chętnie obaczył bym jego geometrię, ponadto z osprzętu najgorszy jest tzw. amortyzator (prawdziwe dziadostwo), ale ponieważ Jolene jest tańszy można by mu zmieić amortyzator i zmieścić się w 3000 ...

Northtec jest nieźle wyposażony, tyle że b ędzie jeździł tak jak napisałem wcześniej ...

Dzięki Nemo za podpowiedż.Już jestem zarażony tym Rometem! On musi być szybki , rurki są cienkie i dają mniejsze opory podczas jazdy.Rama jest bardziej sprężysta i wytrzymała od Alu co daje wymierne korzyści podczas pokonywania nierówności ale czy ten rower byłby wygodny to nie wiem?

Pozdrawiam Jurek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...