Skocz do zawartości

[Gdańsk] Team 'Old School' poszukuje zawodnika/zawodniczki

SilverXC

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukamy na sezon 2013 jeszcze 2-3 zawodników do naszego Teamu.

Nastawiamy się głównie na lokalne zawody ( maraton/XC ), ale pewnie nie zabraknie nas na dobrych górskich maratonach (nie chodzi o Skandie ;) )

Wszyscy członkowie są ze sobą zżyci, co odróżnia nas od większości grup, gdzie po roku zawodnicy przechodzą do innych klubów za gratisowymi bidonami czy koszulkami z logami sponsorów.

Wymagamy aby osoba aktywnie uczestniczyła w "życiu" grupy, brała udział w treningach oraz zaplanowanych zawodach jak i innych spotkaniach integracyjnych ;)

Najlepiej jakby osoba była w wieku powyżej 25lat. ( Nazwa Old School zobowiązuje )

W zamian nie oferujemy nic więcej poza wyjątkowym klimatem i wspólnymi treningami na najbardziej wymagających trasach w Trójmieście. Czekamy na zgłoszenia na naszej skrzynce na FB najpóźniej do 20stycznia. Na pewno kryterium naboru nie będzie zrobienie 10kółek na wyznaczonej trasie, nas interesuje bardziej osobowość kandydata i spełnianie powyższych kryteriów.

Zapraszamy do wspólnej jazdy

Pozdrawiamy

Team Old School Mtb Gdańsk

https://www.facebook...SchoolMtbGdansk

P.S. Jeśli ktoś nie ma FB a chciałby dołączyć, proszę pisać PM. na moją skrzynkę na forum.

• Mod Team
Napisano

LOL!!!

25 lat to juz Stara Szkoła... To co ja mam przed 40-tką powiedzieć? Matuzalemy? Dziady? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Szacunek...

I.

Napisano

IvanMTB

Old School od 25 lat :) nasza średnia wieku to ok 34 lata więc celujemy w osobę w wyższym przedziale wiekowym żeby nie było konfilktów pokoleniowych ;)

Szych

Wszystkie treningi ogłaszane na stronie są otwarte, zapraszamy na jazdy wszystkich zainteresowanych - tu grupa wiekowa nie ma znaczenia :)

• 5 miesięcy temu...
Gość PiotrowskiGD
Napisano

Witajcie, czy skład już działa u Was i czy ktoś kto jest kompletnym n00bem / nowicjuszem - przed 20 laty trenowałem kolarstwo szosowe na Lechii ale to tak dawno, że nie wiem czy warto wspominać.

Dodam, że pomimo swojego wieku kondycja w dość dobrej formie, a to za sprawa wielu dyscyplin jakie w życiu człowiek uprawiał...w tym zawodniczo :)

Obecnie poszukuję sprzętu do jazdy, ale niewykluczone że za Waszym przykładem połknę bakcyla na tyle, aby z czasem stać się w miarę regularnym zawodnikiem.

Choć przyznaję szczerze, że obecnie to typowo rekreacyjny ze mnie "zawodnik".

Napisano

Cześć, team dalej żyje, ścigamy się cały sezon. :)

Ogłaszamy treningi dla wszystkich zainteresowanych co jakiś czas na naszej stronie FB - link w pierwszym poście ( nie trzeba mieć konta na FB żeby móc przeglądać stronę)

Zatem jak już zaopatrzysz się w sprzęt do jazdy, zapraszam na otwarte treningi ( Jak na razie było tylko kilka spotkań z uwagi na starty i treningi pod konkretne zawody, ale myślę że w kolejnych miesiącach będzie trochę więcej luzu od startów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...