SilverXC Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Szukamy na sezon 2013 jeszcze 2-3 zawodników do naszego Teamu. Nastawiamy się głównie na lokalne zawody ( maraton/XC ), ale pewnie nie zabraknie nas na dobrych górskich maratonach (nie chodzi o Skandie ) Wszyscy członkowie są ze sobą zżyci, co odróżnia nas od większości grup, gdzie po roku zawodnicy przechodzą do innych klubów za gratisowymi bidonami czy koszulkami z logami sponsorów. Wymagamy aby osoba aktywnie uczestniczyła w "życiu" grupy, brała udział w treningach oraz zaplanowanych zawodach jak i innych spotkaniach integracyjnych Najlepiej jakby osoba była w wieku powyżej 25lat. ( Nazwa Old School zobowiązuje ) W zamian nie oferujemy nic więcej poza wyjątkowym klimatem i wspólnymi treningami na najbardziej wymagających trasach w Trójmieście. Czekamy na zgłoszenia na naszej skrzynce na FB najpóźniej do 20stycznia. Na pewno kryterium naboru nie będzie zrobienie 10kółek na wyznaczonej trasie, nas interesuje bardziej osobowość kandydata i spełnianie powyższych kryteriów. Zapraszamy do wspólnej jazdy Pozdrawiamy Team Old School Mtb Gdańsk https://www.facebook...SchoolMtbGdansk P.S. Jeśli ktoś nie ma FB a chciałby dołączyć, proszę pisać PM. na moją skrzynkę na forum.
szych Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 XC to nie moja bajka, ale mam nadzieję, że treningi nie będą zamknięte.
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 2 Stycznia 2013 LOL!!! 25 lat to juz Stara Szkoła... To co ja mam przed 40-tką powiedzieć? Matuzalemy? Dziady? :laugh: :laugh: Szacunek... I.
SilverXC Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Napisano 3 Stycznia 2013 IvanMTB Old School od 25 lat nasza średnia wieku to ok 34 lata więc celujemy w osobę w wyższym przedziale wiekowym żeby nie było konfilktów pokoleniowych Szych Wszystkie treningi ogłaszane na stronie są otwarte, zapraszamy na jazdy wszystkich zainteresowanych - tu grupa wiekowa nie ma znaczenia
Gość PiotrowskiGD Napisano 4 Czerwca 2013 Napisano 4 Czerwca 2013 Witajcie, czy skład już działa u Was i czy ktoś kto jest kompletnym n00bem / nowicjuszem - przed 20 laty trenowałem kolarstwo szosowe na Lechii ale to tak dawno, że nie wiem czy warto wspominać. Dodam, że pomimo swojego wieku kondycja w dość dobrej formie, a to za sprawa wielu dyscyplin jakie w życiu człowiek uprawiał...w tym zawodniczo Obecnie poszukuję sprzętu do jazdy, ale niewykluczone że za Waszym przykładem połknę bakcyla na tyle, aby z czasem stać się w miarę regularnym zawodnikiem. Choć przyznaję szczerze, że obecnie to typowo rekreacyjny ze mnie "zawodnik".
SilverXC Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 Cześć, team dalej żyje, ścigamy się cały sezon. Ogłaszamy treningi dla wszystkich zainteresowanych co jakiś czas na naszej stronie FB - link w pierwszym poście ( nie trzeba mieć konta na FB żeby móc przeglądać stronę) Zatem jak już zaopatrzysz się w sprzęt do jazdy, zapraszam na otwarte treningi ( Jak na razie było tylko kilka spotkań z uwagi na starty i treningi pod konkretne zawody, ale myślę że w kolejnych miesiącach będzie trochę więcej luzu od startów)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.