bigos97 Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 W tym temacie zgłaszamy tylko projekty ! Każdy może wrzucić max 3 projekty. Termin od dziś 3 tygodnie czyli 19.01.2013 o 23.59 zamkniemy konkurs Dyskusja na temat strojów tutaj : [forumowe ciuchy] Edycja letnia - Rowerowe forum na max! - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Nagroda to koszulka za darmo Można do mnie pisać w razie problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 · Ukryte przez safian, 8 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez safian, 8 Stycznia 2013 - Brak powodu No dobra to ja pierwszy. Wstępny projekt, jak znajdę czas to może jeszcze coś pomyślę ale jeżeli ktoś ma jakieś sugestie lub uwagi może śmiało pisać Odnośnik do komentarza
siimon Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nie mogę edytować poprzedniego posta, więc z któryś z Modów mógł by go usunąć. Poniżej projekt po face liftingu. Jest nick plus małe zmiany. Na kołnierzyku słabo widać ale jest tam logo forum jak na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 To i ja dodam coś od siebie, nie mam talentu do takich rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 · Ukryte przez safian, 8 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez safian, 8 Stycznia 2013 - Brak powodu Nie mogę edytować poprzedniego posta, więc z któryś z Modów mógł by go usunąć. Poniżej projekt po face liftingu. Jest nick plus małe zmiany. Na kołnierzyku słabo widać ale jest tam logo forum jak na stronie. Zdecydowanie lepsze od zeszłorocznej kolekcji, pytanie tylko... czy można wykonać projektu w innej kolorystycy? albo czy indywidualne zamówienia na konkretny kolor będą rozważane ? Odnośnik do komentarza
kubzys Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 · Ukryte przez mrmorty, 9 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 9 Stycznia 2013 - Brak powodu To ja wrzucę swój projekcik Cudo to nie jest ale mi się podoba Mam nadzieję, że wam również. Taka wstępna wersja, mogę coś poprawić jeśli uważacie. P.S. Gacie robione na szybko, więc troszkę piksele widać Odnośnik do komentarza
llancer Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 · Ukryte przez safian, 8 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez safian, 8 Stycznia 2013 - Brak powodu Gacie mogą być,koszulka średnio a i radze wszystkim nie pisać fr.org -moze ładne ale wpiszcie sobie to w wyszukiwarke,po za tym forumrowerowe.org nie posiada domeny fr.org ! Koszulka najbardziej mi się podoba 2Up ale za jasna(biała) Odnośnik do komentarza
kubzys Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Chciałbym wrzucić tutaj poprawioną wersję - bez tego nieszczęsnego fr.org Oprócz tego dodałem suwak i nick z tyłu. Tak więc, jak kolega wyżej proszę o skasowanie mojego poprzedniego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 uprzejmie nalegam by nie prowadzic dyskusji w tym temacie i czytac ze zrozumieniem post nr1 Wszystkie opinie tu zamieszczane będą bezlitośnie usuwane [i nagradzane ostrzeżeniami - Safian] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkaziorro Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 To ja wrzucę swoje. Jak zwykle stawiam na prostotę formy... Spodenek póki co nie ma, robią się. I sorki za jakość, ale od ręki maziałem, stąd te nierówne linie itp. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Projekcik na razie samej koszulki. Skromny ale może się komuś spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 · Ukryte przez mrmorty, 12 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 12 Stycznia 2013 - Brak powodu To może i ja spróbuje. Na razie bez spodenek, ale już są zaprojektowane w mojej głowie . Mile widziane jakieś pomysły na poprawki, np PW albo w temacie z dyskusją. Proszę o komentarze. Uwzględnione poprawki:) Sory że tak aktualizuję co chwila ale na dziś to już ostatni raz. Odnośnik do komentarza
13k2 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 · Ukryte przez durnykot, 12 Stycznia 2013 - na życzenie Ukryte przez durnykot, 12 Stycznia 2013 - na życzenie Witam! Również chciałbym dodać swój projekt. Proszę o opinie, komentarze i sugestie. Pewnie jeszcze ulegnie różnym modyfikacjom. Koszulka v.01 Koszulka v.02: Spodenki: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
bigos97 Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Mój pierwszy projekt Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 · Ukryte przez mrmorty, 12 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 12 Stycznia 2013 - Brak powodu Jeszcze jedna wersja, ciemniejsza + z poprawkami sugerowanymi na forum. Koszulka v.03 Spodenki v.03 Odnośnik do komentarza
Mod Team adamos Napisano 11 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dorzucam swój projekt nr 1, i oczywiście proszę o komentarze i uwagi w temacie do tego przeznaczonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 No mój projekt jest praktycznie skończony (choć chętnie wysłucham uwag i ewentualnie poprawie) możliwe że posiedzę jeszcze nad spodenkami jak znajdę czas. PS. Proszę o usunięcie mojego poprzedniego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Dwie wersje, z białymi paskami, która zdecydowanej większości przypadła do gustu bardziej od wersji z ciemnym. Prawdopodobnie ostateczne wersje projektów, chociaż jestem cały czas otwarty na propozycje. Albo połączenie niektórych elementów z obu projektów w jeden. Koszulka v.10 Spodenki v.10 Koszulka v.11 Spodenki v.11 (Szanownych Moderatorów prosiłbym o usunięcie poprzednich moich postów. Z góry dziękuję.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Koszulka v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Wow, widzę że zwycięzcę już praktycznie mamy... Ale muszę przyznać, że też mi się projekt kolegi 13k2 od razu spodobał. Ale i tak wrzucam swoją "zeberkę" - bo nie po to dłubałem, żeby do przysłowiowej szuflady chować. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 · Ukryte przez safian, 18 Stycznia 2013 - Brak powodu Ukryte przez safian, 18 Stycznia 2013 - Brak powodu Są jeszcze chętni na koszulki z długim rękawem bo jam bym wziął Odnośnik do komentarza
siimon Napisano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.