Skocz do zawartości

[Zlot] V Oficjalny Zlot FR.org - chętni ze świętokrzyskiego?

Franio

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

seraph, z Pińczowa do Świeradowa jest 470km. Jak wyjedziemy tydzień wcześniej, to może jakoś się doturlamy, o ile drogi nie zgubimy :D

A na serio, to zakładam ten temat, żeby ogarnąć się właśnie w temacie wspólnego transportu. Zrzuta w kilka osób na paliwo i od razu dużo taniej :)

Co do wspólnych wypadów, to takie w nasze okolice będą na pewno. Ale to już wszystko w tym temacie: [Kielce i okolice] Wspólne wypady - świętokrzyskie - Forum Rowerowe - Największe w Polsce :)

już o.O ja jeszcze nie wiem kiedy będę mógł jeździć a tu już zlot, na który planowałem jechać

ja bym raczej był chętny, aczkolwiek jak to u mnie bywa decyzja ostateczna z ostatecznych jak najpóźniej - tzn. ja jadę na 100% ale czy rodzice pozwolą ;D no właśnie do kiedy można ostatecznie się zapisać(szczerze mówiąc nie bardzo chce mi się czytać tych kilku stron ;) Puchatek raczej by chciał jechać(w szczególności na Smerki)

Widziałem gdzie to jest spokojnie żartowałem sobie :thumbsup:

No właśnie na Smerki to na pewno każdy chętnie by pojechał, do tego wreszcie sobie sprawiłem rower konkretniejszy to jestem na głodzie. Trzeba ogarnąć temat.

A co do wspólnych wypadów to od dawna śledzę temat, ale jakoś słomiany zapał chyba miałem.

Panowie nie obierajcie złego toku myślenia i ja jestem po poważnym wypadku kilka lat temu i od niedawna wsiadłem ponownie na bajka ale nie marzę się tylko staram przełamać w sobie to co tak kocham najbardziej więc zapraszam wszystkich na zlot i wyśmienite towarzystwo z całego kraju pojawi się co najmniej 60 osób,więc głowy w górę i do dzieła więcej optymizmu wlewajcie do waszych serc razem z izotonikami a zamiast łez pot wylewajcie na podjazdach

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...