Mod Team Franio Napisano 29 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Świeradów Zdrój, 5-7 Lipca 2013. Więcej info tutaj: http://www.forumrowerowe.org/topic/125575-zlot-v-oficjalny-zlot-frorg/ Czy są jacyś potencjalni chętni na zlot? Sam się waham, ale fajnie by było, gdyby jechało nas więcej z kieleckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No nie da się ukryć, że przyjemnie a jechało rowerami czy transport? Czasu jeszcze sporo, ale można by pomyśleć. W sumie to też mógłbym wreszcie kiedyś ogarnąć jakiś wspólny wypad, bo się zbieram i nie mogę zebrać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Sprawdź najpierw gdzie to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 seraph, z Pińczowa do Świeradowa jest 470km. Jak wyjedziemy tydzień wcześniej, to może jakoś się doturlamy, o ile drogi nie zgubimy A na serio, to zakładam ten temat, żeby ogarnąć się właśnie w temacie wspólnego transportu. Zrzuta w kilka osób na paliwo i od razu dużo taniej Co do wspólnych wypadów, to takie w nasze okolice będą na pewno. Ale to już wszystko w tym temacie: [Kielce i okolice] Wspólne wypady - świętokrzyskie - Forum Rowerowe - Największe w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 już o.O ja jeszcze nie wiem kiedy będę mógł jeździć a tu już zlot, na który planowałem jechać ja bym raczej był chętny, aczkolwiek jak to u mnie bywa decyzja ostateczna z ostatecznych jak najpóźniej - tzn. ja jadę na 100% ale czy rodzice pozwolą ;D no właśnie do kiedy można ostatecznie się zapisać(szczerze mówiąc nie bardzo chce mi się czytać tych kilku stron Puchatek raczej by chciał jechać(w szczególności na Smerki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Widziałem gdzie to jest spokojnie żartowałem sobie No właśnie na Smerki to na pewno każdy chętnie by pojechał, do tego wreszcie sobie sprawiłem rower konkretniejszy to jestem na głodzie. Trzeba ogarnąć temat. A co do wspólnych wypadów to od dawna śledzę temat, ale jakoś słomiany zapał chyba miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 ja ci powiem tak, wbrew pozorom nie gryziemy(bynajmniej jak mamy jezdenie;) marudzić można - bynajmniej mi pozwalają ;P i generalnie jest śmieszniej, lepiej i nieco bezpieczniej chociaż tu bym polemizował ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A to ja nie wątpię Muszę w końcu dołączyć wyjdzie to mi na dobre, a moim rodzicom i dziewczynie da spokój ducha, bo po wypadku wolą żebym jak już szalał to z kimś. Temat jednak nie o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Panowie nie obierajcie złego toku myślenia i ja jestem po poważnym wypadku kilka lat temu i od niedawna wsiadłem ponownie na bajka ale nie marzę się tylko staram przełamać w sobie to co tak kocham najbardziej więc zapraszam wszystkich na zlot i wyśmienite towarzystwo z całego kraju pojawi się co najmniej 60 osób,więc głowy w górę i do dzieła więcej optymizmu wlewajcie do waszych serc razem z izotonikami a zamiast łez pot wylewajcie na podjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcer Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jak zacznie coś się klarować, to pamiętajcie o mnie - może akurat terminy się zgrają. Temat fajny i ciekawy! Nie jestem zawodowcem, ale po takich górkach z przyjemnością można się poturla c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.