marekgiant Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witam mam pytanie mam amortyzator sr suntour xct v2 jest z 2008r i mam luzy w dolnych goleniach czy można to jakoś naprawić zlikwidować ?? czy się opłaca taka naprawa czy lepiej kupić nowy amortyzator? Jeśli lepiej kupić nowy to doradźcie jaki mam na wydanie 200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Kup Suntour XCR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSG90 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Nie kupuj zadnego , jezdzij puki co na tym , dozbieraj 300zl i kup sobie cos co mozna nazwac amortyzatorem. Naprawa nie ma sensu gdyz pochlonie duzo pieniedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 W "amorkach" tego typu to norma. Niskie modele są niezbyt opłacalne, dużo ważą, słabo działają i szybko łapią luzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/126697-amortyzator-suntour-mag32-czyli-epicon-dla-gt/ bierz tego będziesz pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgiant Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Dzięki a co myślicie o suntour XCM ? bo XCR nie ma za dużo w sprzedaży lub jakiś inny proponujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 XCM to taka sama padaczka jak XCT. Trochę lepszy jest nowy XCR z goleniami 30mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgiant Napisano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 jasinski21444 dzięki za propozycję ale ja nie mam tarcz i nie chce mi się zmieniać nie ma na to kasy na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 to jeździj bez hamulca z przodu i już , albo właśnie dozbieraj więcej kasy , bo nie ma sensu kupować kolejnego amorka niskiej półki , nie zauważysz zmiany w działaniu a też się rozklekocze z czasem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Kupisz znowu taki sam amorek i po 2-3 miesiącach luzy będą znowu, a kasa pójdzie w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Z tą jazdą bez hamulca przedniego był bym ostrożny , sam jeżdzę bez tylniego ale przód musi być Za ok 360zł masz już suntour raidon na którym zam jeżdzę tyle że wersji disc http://allegro.pl/sr-suntour-raidon-l-o-100mm-new-design-super-i2883589137.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.