1415chris Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Ta jasne że można ale to nie jest zwykły koleś z rowerem który jest jego jedynym !! Jasne ze ktoś w PL tak by katował swoją kolarkę za 10k zł bo ma kaprys a do tego jeszcze płaci raty Wracamy na ziemię Myslisz, ze to co robi Martyn jest mozliwe tylko i wylacznie na sprzecie +10k PLN? Teraz wez srednia z tych skrajnych przykladow, i wyjdzie, ze szosa mozna i to sporo. Kazdy ma swoje upodobania, jak i kazdy rower ma swojego milosnika. Ale nie dorabiajmy teorii do wlasnego swiatopogladu.
marcind Napisano 30 Grudnia 2012 Napisano 30 Grudnia 2012 Myslisz, ze to co robi Martyn jest mozliwe tylko i wylacznie na sprzecie +10k PLN? Teraz wez srednia z tych skrajnych przykladow, i wyjdzie, ze szosa mozna i to sporo. Kazdy ma swoje upodobania, jak i kazdy rower ma swojego milosnika. Ale nie dorabiajmy teorii do wlasnego swiatopogladu. Wiem że wiele można bo sam miałem rometa sporta którym poruszałem się wszędzie i leśne korzenie nie były czymś wyjątkowym (patrząc na to że koledzy mieli góralskie ) ale mowa tutaj o użytkowaniu czegoś na co dzień ,dziś pojadę i zajadę opony czy powyginam felgi ,a jutro rano pojadę do pracy .... autobusem bo ... Nie ma co się przepychać czy licytować ,mam tylko nadzieje że choć trochę te nasze posty wpłynęły na decyzję założyciela tematu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.