Gość Krzysiek81 Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witam jestem tu nowy i planuje zakup roweru cena do 2000zł. Rower bedzie mi słuzył głównie do szlajania sie po lesie do tej pory obejrzałem 2 rowery Specialized Hardrock i Cube Analog , pomóżcie jaki rower jeszcze warto zobaczyc Dzięki za odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 W specialized i cube płacisz sporo za sam napis na ramie. To jest dobra propozycja: http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-kellys-oxygen-blue-2011.html Tu masz recenzję na naszym forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/118740-rower-kellys-oxygen-2011/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysiek81 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Zdecydowałem sie właśnie na tego kellysa dzwoniłem do sklepu i jest dostępny podpowiedzcie mi jeszcze jaką mam wziąć rame 19,5 czy 21,5 Ja mam 183 cm. wzrostu i waże 93 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Według mnie powinieneś wziąć 19,5. Ale najlepiej by było gdybyś gdzieś w lokalnym sklepie przymierzył się do jakiegoś kellysa MTB, bo pewnie rozmiarówka jest podobna, wtedy możesz lepiej ocenić sytuację. Bo branie w ciemno to nie jest do końca najlepszy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Krzysiek81
Witam jestem tu nowy i planuje zakup roweru cena do 2000zł. Rower bedzie mi słuzył głównie do szlajania sie po lesie do tej pory obejrzałem 2 rowery Specialized Hardrock i Cube Analog , pomóżcie jaki rower jeszcze warto zobaczyc Dzięki za odp.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.