miki19953 Napisano 29 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wrzucę jeszcze jedno zdj na którym lepiej widać co jest grane Pozdrawiam! http://img201.images...58/vision1q.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ewidentnie pęknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Nikt z Was nie zwrócił uwagi, że rama była dostarczona osobiście i mogła być osobiście przez kupującego obejrzana z każdej strony. Nie usprawiedliwia to cwaniactwa sprzedającego, ale trochę komplikuje sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 @Up jak to nie zwrócił A ten @Down ? Masakra ... i nie zweryfikowałeś sprzętu na miejscu ? Tak czy inaczej rama to złom. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 @Pixon - ja zwróciłem uwagę czytaj uważnie , co nie zmienia faktu że sprzedający powinien przyjąć tą ramę bo ewidentnie wprowadził kupującego w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jak koledzy wyżej nie raz ci pisali jak sprzedający nie przyjmie to po 7 dniach od kupna można wytoczyć spór na allegro. Ja zapłaciłem za 2 tarcze i wysyłke ,miałem wytoczyć pór,pisałem do allegro i sięwyjaśniło że ona ma tą kase za wszystko a pisała ,ze ma za jedną.Tak ,że nie poddawaj sie:) Jest pełno oszustów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 i na przyszłość lepiej obejrzeć przed zakupem 100 razy niż kupić takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Prawda jest taka ze przy rozkrecaniuna na aukcje roweru nie ma takiej mozliwosci zeby takiej rysy nie zobaczyc. Jak dla mnie chłopaki szkoda pisac kolejnych postów, ewidentny oszust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wrzucę jeszcze jedno zdj na którym lepiej widać co jest grane Pozdrawiam! http://img201.images...58/vision1q.jpg Coraz bardziej komplikujesz swoja sytuację i dalej masz banan od ucha do ucha ... Rama jest ewidentnie pęknięta a ty jeszcze robisz mechaniczną interwencję w jej konstrukcje ... Gwarantuje ci że to będzie pierwsza przyczyna odrzucenia reklamacji przez sklep ... brak mi słów. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 miki19953 a na allegro wysłałeś mu pieniądze z wysyłką i tylko telefonicznie się dowiedziałeś że będzie dostawa osobista bo jak tak to alldrogo o tym nie wie gwarancji raczej nie uznają ale postaraj się by to nie był twój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanluke Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 trzeba walczyć o swoje. Ja się też wiele razy naciołem. Walcz ze sprzedawcą bo sklep może Ci to odrzucić i zostajesz ze złomem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.