bryla33 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Kurcze...szukam i szukam schematów pod projekt i nie mogę nic znaleźć. Mógłby ktoś podesłać linka do czystego szablonu? //znalazłem Może uda mi się coś wymajstrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Strzała! Szybkie pytanko koledzy i koleżanki: czy taka "zeberka" byłaby akceptowalna, czy odrazu odpuścic sobie temat? @bryla33 wpisz w google: "bike jersey editor" - edytorów jest od groma Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Całkiem fajna, ale nie ma napisów forumrowerowe.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 ale nie ma napisów forumrowerowe.org jak się spodoba logosy wyróżniające zostaną oczywiście dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Zapewne będzie głosowanie na koszulkę i spodenki, wiec dodać zawsze możesz. Może akurat właśnie twoja zwycięży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mam jeszcze pytanie do moderatorów: czy są dostępne gdzieś forumowe logosy w wysokiej rozdzielczości, a jeśli nie to czy ktoś mógłby takie udostępnić? Znacznie ułatwiłoby to pracę nad projektami. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mnie osobiście się nie specjalnie podobają zebry, łatki, ciapki itp, ale jeśli finalnie wyszłoby to ok to czemu nie. Jak każdy będzie kombinował to większe szanse na fajne ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Proszę http://www.forumrowerowe.org/topic/56627-reklamuj-forumroweroweorg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Jak już napisano w tym roku nie mam zamiaru projektować nowych koszulek, nie mam na to za bardzo czasu a i już upatrzyłem sobie komplecik który chcę sobie kupić. No ale nie przeszkadza to abym powiedział co miałem w zamiarze zrobić i co nie pasowało mi w projekcie z poprzedniego roku a wiec Kolorki były zbyt "pastelowe" ładne za za bardzo jednorodne, żadnego cieniowania, faktury tła, delikatnego przechodzenia jednego koloru w drugi Niestety programy do projektowania koszulek które są ogólnodostępne na WWW nie dają takich możliwości. W tym roku chciałem wykorzystać motyw z loga forum które jest na górze strony i bardzo mi się podoba Cieniowane literki z delikatnymi pęknięciami oraz takież czerwone tło no i ta wbita cieniowana zębatka fajnie prezentowały by się na koszulkach kolejnym elementem ze strony do wykorzystania to kolor czerwony z ładnym przejściem do czarnego No i pomyślałem że "nick" można by dać w okienku wyszukiwarki o tak... tylko czcionkę pogrubić W końcu to forum internetowe i taki element były nawet na miejscu Tyle jeżeli chodzi o wykorzystanie elementów tego Forum Teraz podkradnięte pomysły z innych koszulek Mam zamiar kupić koszulkę a w sumie co cały letni strój ekipy CSC o taki Bardzo mi się on podoba a dlaczego zwróćcie uwage na ładne przejścia czarny/czerowny dość dużo białego.. wiec nie będzie tak gorąco no i ten zawalisty motyw plastra miodu na czerwonym kolorku i ten biały wzorek stylizowany na coś ala "kaloryfer" ( będzie maskował mój bojler ) tył też sie nieźle prezentuje Tyle że jak już pisałem trudno takie efekty uzyskać korzystając z programów do projektowania..... niestety trzeba się bawić programami ala Corel/Photoshop/Gimp/InkScape które znam mało I poznanie ich trochę mi by zajęło czasu którego ze względów osobistych po prostu nie mam. Ale mam nadzieję że dałem wam kilka pomysłów na nowe koszulki P.S Nie mogę edytować poprzedniego posta, więc z któryś z Modów mógł by go usunąć. Poniżej projekt po face liftingu. Jest nick plus małe zmiany. Na kołnierzyku słabo widać ale jest tam logo forum jak na stronie. Jak na razie w/w najbardziej mi się podoba przydało by się jakoś zagospodarować bardziej białe miejsca (coś ala kaloryfer) Pzdr Przemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Tez pomyślałem dziś o plastrze miodu do tego chciałem dołożyć szary kolor bo wydaje mi się czarny na plecach to jednak nie jest dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A ja za to myślałem o tej wbitej zębatce nawet robiłem kilka projektów ale niestety mnie nie zadowalały bo jakoś wyglądała jakby nie od kompletu (w różnych wersjach kolorystycznych itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 kubzys wrzuć je, ocenimy może pomożemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 robi się ciekawie panowie ja tez należę do wyznawców Przemka z Leżajska bo bezkrytycznie przyjąłem jego ubiegłoroczny projekt a nowe pomysły też są ciekawe. Całkiem ciekawie wygląda ostatni projekt kolegi sqr. Z moich uwag - trochę warto zagospodarowac pustą przestrzeń z przodu oraz ten czarny pas. Może w miejsce niezadrukowanej czerwieni wrzucic ten wspomniany plaster miodu a w miejsce czarnego pasa jakieś mocniejsze akcenty typu kaloryfer? Udało się komuś ściągnąc tę wbitą zębatkę czy mam uderzyc do Miecia po szablon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 czy mam uderzyc do Miecia po szablon? Dawać szablony, grafiki itd. - jak najwięcej Leżę chory - to mam trochę czasu posiedzieć nad projektami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Te myślałem o kaloryferze:) myślę że się pojawi, a nad plastrem miodu się zastanowie, zobaczę jak będzie wyglądało:) dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 napisałem do Wodza, może poratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Panowie jeśli projektujecie w corelu skąd go pobieraliście ? Pobrałem 2 i oba są tak jakby wygasłe :/ Chyba że jest jakiś lepszy program ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Naniosłem poprawki:) z kaloryferem mam mieszane uczucia, ale plaster miodu mi się podoba:) Jutro powinny być spodenki:) Ja robię mieszaną metodą ale dużo w Gimpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Panowie jeśli projektujecie w corelu skąd go pobieraliście ? Pobrałem 2 i oba są tak jakby wygasłe :/ Chyba że jest jakiś lepszy program ? Wiem że to Polska i tu wszystkie programy są "darmowe" ale osobiście jak już biorę się za zdjęcia grafikę wektorową to używam GIMP lub Inkscape oba są naprawdę za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Corel jest płatny, Inkscape to darmowy odpowiednik. Ewentualnie możesz zrobić w GIMP-ie, a potem ktoś to np zwektoryzuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Panowie jeśli projektujecie w corelu skąd go pobieraliście ? Pobrałem 2 i oba są tak jakby wygasłe :/ Chyba że jest jakiś lepszy program ? Ze strony producenta. Każdy program, czy to Corel czy Illustrator ma 30-dniową wersję testową. Na projekt koszulki w zupełności wystarczy czasu. Osobiście uważam, że Illustrator jest lepszy, ale to też kwestia przyzwyczajenia. W darmowych odpowiednikach podanych wcześniej (InkScape – grafika wektorowa; GIMP – grafika rastrowa) też się da przygotować dobry projekt, wystarczą chęci i poznanie konkretnego programu. Dodałem także swój projekt, proszę o opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 napisałem do Wodza @mrmorty - są już logosy forumowo-zębatkowe? @13k2 - bardzo udane projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 a kombinuje ktoś coś w innych kolorach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 13k2 a gdyby tak ten efekt z boku spodenek przenieść częściowo na bok koszulki, aby ładnie się zlewało w jedną całość? Wydaje mi się, że by to świetnie wyglądało. No i jak na razie mam dwóch faworytów co do projektu stroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Dodałem także swój projekt, proszę o opinie Jak na razie the best. Może spróbuj usunąć te wstawki "strzałki" na koszulce z lędźwi/klatki. Koszulka nabrałaby spójnego wyglądu. Te wstawki IMO dodane są tak na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.