MokryxD Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Projekt nr1 Tak więc w projekcie pierwszym wszystko ogólnie jest OK, ale jakoś ta biel do mnie nie przemawia. Po kilku ubłoceniach zmieni kolor na szaro-brunatny i nie będzie wyglądało ciekawie. Projekt nr 2 Podoba mi się bardziej, ale są napisy FR.org - czyli nie mające nic wspólnego z naszym forum (chyba, że o czymś nie wiem). Zobaczę, może sam pokuszę się o własny projekt.
llancer Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Projekt nr1 Tak więc w projekcie pierwszym wszystko ogólnie jest OK, ale jakoś ta biel do mnie nie przemawia. Po kilku ubłoceniach zmieni kolor na szaro-brunatny i nie będzie wyglądało ciekawie. Projekt nr 2 Podoba mi się bardziej, ale są napisy FR.org - czyli nie mające nic wspólnego z naszym forum (chyba, że o czymś nie wiem). Popieram fr.org to nie nasza domena. Zeby projekt 1 (koszulka była w czerni) to koszulka z 1 i spodenki z 2...Ale bez tego calego fr.org
malutki Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Popieram fr.org to nie nasza domena. Zeby projekt 1 (koszulka była w czerni) to koszulka z 1 i spodenki z 2...Ale bez tego calego fr.org mi 1 projekt też się podoba, ale również myślę że czerń zamiast bieli byłaby lepsza no i ten fr z pleców wywalić i powinno być cacy
ammisiek Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Coś mało projektów Ja w weekend stworzę swoje 2 PrzemkoVonLezajsk czyżbyś szykował kolejny kozacki projekt ? Gadałem z Przemkiem na pw i napisał mi, ze w tym roku nie będzie miażdżył konkurencji (nie robi projektu) Pozdrawiam.
elcidx Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 No to wielka strata. Ma ktoś czystą koszulkę i spodenki aby sobie na tym tworzyć projekt?
Terrqge Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Ja też bym może coś wykombinował, ale nie wiem na jakim szablonie mam się opierać.
bryla33 Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 kubzys bardzo fajne projekty. Jak dla mnie troszeczkę za mocno zaakcentowany dół nogawki. Wydaje mi się, że czarne tło będzie lepiej wyglądało
blackiwan Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 Ja bym wybrał przód koszulki i spodenki z projektu nr 2,a tył z nr 3(poprawionego)
kubzys Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 kubzys bardzo fajne projekty. Jak dla mnie troszeczkę za mocno zaakcentowany dół nogawki. Wydaje mi się, że czarne tło będzie lepiej wyglądało Ja właśnie lubię taki mocniejszy akcencik. Poza tym ładnie się zgrywa z koszulką. Kołnierzyk jako początek a pasek jako koniec Może wrzucę kiedyś wersję z czarnym paskiem na dole (ale jaśniejszym niż spodenki) i czerwonymi napisami, też nie powinno być źle Chociaż jak kto woli.
Nezrok Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Chętnie przytulę koszulkę i bluzę jeśli się na nią zdecydujemy.
elkaziorro Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Skoro projektów mało, to wrzuciłem swój. Oceniajta
elcidx Napisano 9 Stycznia 2013 Napisano 9 Stycznia 2013 Twój projekt bardzo mi się podoba, ciekaw jestem spodenek
Mod Team Franio Napisano 10 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2013 Chciałbym wrzucić tutaj poprawioną wersję - bez tego nieszczęsnego fr.org Oprócz tego dodałem suwak i nick z tyłu. Tak więc, jak kolega wyżej proszę o skasowanie mojego poprzedniego posta. W koszulce bym coś zmienił, ale spodenki wypas! Jak będę miał chwilkę, to może też zrobię jakiś projekt (koszulki)....
kubzys Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Fajnie, że się podoba A koszulka to mniej więcej co nie tak? Za mało wzorów z przodu, tył się nie podoba czy jak? Bo mogę coś pomyśleć i wrzucić jako projekt v2 z tymi samymi gaciami.
hadwaodwa Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Ja chętnie bym się pisał na koszulkę + spodenki, ale pod warunkiem, że koszulka nie będzie z przewagą czarnego. Jakoś nie widzę tego przy słonecznej pogodzie + kiepsko z widocznością jak się jeździ po zmroku. IMO na razie najbardziej w moje potrzeby wpisuje się projekt Siimon jeśli dobrze pamiętam.
merlin85 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 elkaziorro, dla mnie bomba! Czekam na spodenki.
Mod Team mrmorty Napisano 10 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2013 chopy - wszystko cacy ale kurna chata czerni na koszulkach tyla jakbyśta na pogrzeb jakiegoś projektanta rowerów się wybierali edyta: a zamek koniecznie na całej długości musi byc?
Mod Team safian Napisano 10 Stycznia 2013 Mod Team Napisano 10 Stycznia 2013 Czarny wyszczupla, nie wybrzydzać. @Jarek516: Koszulka IMO bardzo fajna, ale bardzo podobne spodenki były w 1. edycji forumowych ciuchów, nie chciałbym 2 takich samych ;D edit by mrmorty: a co tam u Ciebie jest do wyszczuplania anorektyku jeden...
merlin85 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 elkaziorro, dużo pracy kosztowałaby Cię zamiana kolorów miejscami? bo może mrmorty ma rację
bigos97 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Zamek chyba taki jak w tamtym roku, krótki ?
artex232 Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Krótki zamek lepiej wygląda Ja już dość szczupły jestem, więc wolałbym coś ,,pogrubiającego,, Ale tak na serio to faktycznie więcej jasności daj w koszulce
bigos97 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Napisano 10 Stycznia 2013 Panowie czy strój musi być w barwach forum ? Mam chęć na projekt żółto czarny
elcidx Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Nie dawaj więcej jasnego, jest w sam raz. A zamek może być krótki, ale długości tych 25 cm przynajmniej.
MokryxD Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 Bigos zapodaj ten projekt. Czy może być inny przekonamy się po głosowaniu
kubzys Napisano 10 Stycznia 2013 Napisano 10 Stycznia 2013 chopy - wszystko cacy ale kurna chata czerni na koszulkach tyla jakbyśta na pogrzeb jakiegoś projektanta rowerów się wybierali Czarny do wszystkiego pasuje, poza tym się tak nie brudzi Panowie czy strój musi być w barwach forum ? Mam chęć na projekt żółto czarny Jak zrobisz ten projekt to się okaże, mi tam do roweru bardziej w czarno czerwonym pasuje, ale tak w ciemno to ciężko orzec
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.