Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z tego co wiem to w każdym graficznym można, ale TP przyjmuje w Corelu. Ktoś się podjął przekonwertowania, w razie jakby był w czymś innym.

Napisano

Mnie tam się projekt siimon wbrew opinii reszty podoba - kwestia ogarnięcia fr.org oraz F**k cars, i może coś z tą grafiką na spodniach. Biały kolor do mnie jak najbardziej przemawia.

Co jest na kołnierzyku?

Napisano

Też tak uważam, wymiarówka powinna być podawana z sugerowanymi obwodami pasa etc. Jak to robi wielu sprzedawców, a nie sam wymiar. Bo teraz nie wiadomo, czy to wymiar spodenek leżących sobie na ziemi luźno, czy trochę naciągniętych etc.

Spodenki które teraz mam, gdy położę je na ziemi i zmierzę pas na gumce to mają 30 cm (x2) a pasują na pas w okolicach 100 cm.

A więc gdyby tamte były tak samo mierzone to pasowały by na pas ponad 120 cm, co by było "trochę" za dużo. Swoją drogą nigdy nie widziałem, aby jakaś firma robiła odzież rowerową na tak tęgich ludzi.

Napisano

Dokładnie, gdy kupowałem spodenki Brubecka były podane orientacyjne przedziały wymiarowe. Tu strach brać żeby później nie mieć namiotu.

• Mod Team
Napisano

dlatego też proponuję poczytac wypowiedzi osób które w ubiegłym roku kupiły forumowe ciuchy.

Lektura tego tematu jak i poprzedniego.

Napisano

Głosy są podzielone co do kolorystyki więc może dało by się zrobić dwa projekty i każdy przy zamawianiu by sobie wybrał?

Skoro i tak każda jest indywidualna (nick) to dla producenta to nie powinien być problem,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.