MokryxD Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Do pierwszego postu mod przykleił rozmiarówkę. Pomierz się i zobacz co najlepiej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Rozmiarówka jest taka sama jak rok temu? Może warto by podkleić taką informację. Bluzy ostatecznie nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Tutaj macie rozmiary i wymiary. http://www.forumrowerowe.org/topic/126839-forumowe-ciuchy-edycja-letnia/#entry1190799 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 podbijam do pytania wyżej - będzie także bluza, czy tylko spodenki i koszulka, bo nie wiem czy się za projekt zabierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Chyba bez bluzy, ponieważ jest za mało chętnych i by się nie opłacało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Bluzy fajne mieli z emtb.pl tylko 150zł podstawowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 No ale 150 zł to już troche kasy jest, może jak bym nie rósł to bym się skusił, ale tak to przesada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mam podobnie. Może w edycji zimowej ciuchów forumowych będą bluzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammisiek Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Coś mało projektów mamy, nawet bardzo. Nikt nie ma weny ;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja nie wiem w jakim programie to mozna zrobic, moze bym cos sprobowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Z tego co wiem to w każdym graficznym można, ale TP przyjmuje w Corelu. Ktoś się podjął przekonwertowania, w razie jakby był w czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merlin85 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Mnie tam się projekt siimon wbrew opinii reszty podoba - kwestia ogarnięcia fr.org oraz F**k cars, i może coś z tą grafiką na spodniach. Biały kolor do mnie jak najbardziej przemawia. Co jest na kołnierzyku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Trochę poprawiłem projekt. Spróbuję jeszcze zrobić coś z czarnymi plecami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pytanie na ile mocno rozciągają się spodnie? 80cm w pasie w rozmiarze 3XL wydaje się bardzo małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Też tak uważam, wymiarówka powinna być podawana z sugerowanymi obwodami pasa etc. Jak to robi wielu sprzedawców, a nie sam wymiar. Bo teraz nie wiadomo, czy to wymiar spodenek leżących sobie na ziemi luźno, czy trochę naciągniętych etc. Spodenki które teraz mam, gdy położę je na ziemi i zmierzę pas na gumce to mają 30 cm (x2) a pasują na pas w okolicach 100 cm. A więc gdyby tamte były tak samo mierzone to pasowały by na pas ponad 120 cm, co by było "trochę" za dużo. Swoją drogą nigdy nie widziałem, aby jakaś firma robiła odzież rowerową na tak tęgich ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dokładnie, gdy kupowałem spodenki Brubecka były podane orientacyjne przedziały wymiarowe. Tu strach brać żeby później nie mieć namiotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 dlatego też proponuję poczytac wypowiedzi osób które w ubiegłym roku kupiły forumowe ciuchy. Lektura tego tematu jak i poprzedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dodałem też od siebie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Głosy są podzielone co do kolorystyki więc może dało by się zrobić dwa projekty i każdy przy zamawianiu by sobie wybrał? Skoro i tak każda jest indywidualna (nick) to dla producenta to nie powinien być problem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Coś mało projektów Ja w weekend stworzę swoje 2 PrzemkoVonLezajsk czyżbyś szykował kolejny kozacki projekt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A pytanko- czy można zamiast swojego nicku wymyślić coś innego np. kross czy coś podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Można sobie wymyślić. Przy zamówieniu można było edytować swój nick, więc sądzę, że zmiana nie będzie dużym problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A to dobrze, bo jakoś mi nie pasuje napis artex232 na koszulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Wrzuciłem swoją propozycję. Czekam na waszą reakcję Coś należy dodać/poprawić? W weekend też drugi projekt wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Przypominam że w temacie z Projektami nie komentujemy !! Wszystkie uwagi itp piszemy tutaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.