Jarek516 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Chyba juz niestety za późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Bigos ciuchy dziś dotarły. Testować będziemy w najbliższym czasie, ale powiem szczerze że jakość wykonania zaskoczyła mnie in plus. Zobaczymy jak będzie w tzw praniu. Na przyszłość kilka uwag mam w zasadzie dwie. Pierwsza większa zamykana na zamek kieszeń a to dlatego że telefony coraz c większe Droga to taka że mogłyby być elementy odblaskowe w koszulce i bluzie. To na razie tyle, aa byłbym zapominał dzięki koledzy za ogarnięcie tematu. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nie widzę najmniejszego sensu w elementach odblaskowych w ciuchach, wstawki te zazwyczaj są tak małe, że nie zmieniają naszego poziomu bezpieczeństwa. Już sobie lepiej zainwestować w dobre oświetlenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Zawsze to jednak coś Jeśli chodzi o wytrzymałość bluzy to nie mam najmniejszych zastrzeżeń, po porannej glebie i spotkaniu z kamiennym koszem na śmieci na bluzie oprócz śladów po farbie nic się nie stało. Gorzej z bikerem ale też przeżyje i rowerem ale to już inna bajka, jeśli firma statoil udostępni mi nagrania z monitoringu to zaprezentuje a jest co :lol: Koniec OT Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Do mnie też ciuchy dotarły. Rzeczywiście rozmiarówka trochę inna niż w zeszłym roku. Rozmiar XXL trochę w stosunku do poprzedniego... W koszulce czuję się jak w sukience, ale może być. Lepsze nieco za długie niż nieco za krótkie. Jakościowo są ok. Co by nie było TP jednak dało ciała. Totalna olewka jesienno/zimowej sesji oraz pomyłki karygodne pomyłki w tym projekcie... Tej firmie już dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 jak ktoś jest jeszcze chętny, to mam koszulkę niebieską XL na sprzedaż więcej info w dziale sprzedaż: http://www.forumrowerowe.org/topic/136156-koszulka-forumowa-niebieska-xl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ej no ładne to to. Widziałem kilka postów wstecz, że ciężko było załatwić ciuszki. Organizatorzy się zniechęcili czy będzie jeszcze szansa się obkupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Oczywiście, ale indywidualnie. Musisz mieć też swój projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Szkoda, sam chętnie doposażył bym się jeszcze w bluzę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deg2 Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dołączam się do pragnień posiadania ciuszków. Czy powstanie lista 2 dla zdecydowanych teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prodigy95 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 bd. jeszcze ciuchy bo jestem zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Polecam zgłosić się do Bigosa ma jeszcze jedną w kolorze niebieskim i rozmiarze xl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deg2 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 I na tym koniec ciuchów w edycji letniej 2013. Więcej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkiggy Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Czy bedzie kolejna edycja ciuchow jeszcze w sezonie czy raczej nie? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Raczej nie chyba że zbierze się min.20 osób i Bigos będzie chciał ogarnąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkiggy Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 No to apel do Bigosa co by ogarnął i innych chętnych co by się powpisywać. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deg2 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Powpisywuję się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 nie wiem czy Bigosowi będzie się chciało cos jeszcze działac po tym całym zamieszaniu, ale spróbuję go znaleźc w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja już się w to nie bawię no chyba że mamy inną firmę np BCM albo coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ja zatem proponuję wyszukac inną firmę która by uszyła nam ciuchy w podobnej cenie. Sam orientowałem się w cenach Vikinga - to nie na studencką kieszeń, natomiast sporo ludzi chwali koszulki Novatex ale odradza spodenki i wkładki. Może ktoś ma doświadczenia z innymi firmami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 spoko, myślę że inna firma jest do łyknięcia. Jeżeli chodzi o TP , to ja w to nie wchodzę......z nimi nie chcę mieć nic wspólnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Jeżeli na przyszły rok także będą ciuszki to jestem za zmianą firmy. Obecne spodenki po 1.1kkm zaczynają się rozłazić na szwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 może koledze tak bardzo udo urosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 @Mathiu No bez przeasdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Przydałaby się jakaś koszulka na zlot, ale chyba nie uda się już w tym roku co? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.