Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Bigos ciuchy dziś dotarły. Testować będziemy w najbliższym czasie, ale powiem szczerze że jakość wykonania zaskoczyła mnie in plus. Zobaczymy jak będzie w tzw praniu. :D

Na przyszłość kilka uwag mam w zasadzie dwie.

Pierwsza większa zamykana na zamek kieszeń a to dlatego że telefony coraz c większe :D

Droga to taka że mogłyby być elementy odblaskowe w koszulce i bluzie.

To na razie tyle, aa byłbym zapominał dzięki koledzy za ogarnięcie tematu. :D

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Nie widzę najmniejszego sensu w elementach odblaskowych w ciuchach, wstawki te zazwyczaj są tak małe, że nie zmieniają naszego poziomu bezpieczeństwa. Już sobie lepiej zainwestować w dobre oświetlenie.

Zawsze to jednak coś :D

Jeśli chodzi o wytrzymałość bluzy to nie mam najmniejszych zastrzeżeń, po porannej glebie i spotkaniu z kamiennym koszem na śmieci na bluzie oprócz śladów po farbie nic się nie stało. Gorzej z bikerem ale też przeżyje i rowerem ale to już inna bajka, jeśli firma statoil udostępni mi nagrania z monitoringu to zaprezentuje a jest co :lol::D

Koniec OT

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Do mnie też ciuchy dotarły. Rzeczywiście rozmiarówka trochę inna niż w zeszłym roku. Rozmiar XXL trochę w stosunku do poprzedniego... W koszulce czuję się jak w sukience, ale może być. Lepsze nieco za długie niż nieco za krótkie. Jakościowo są ok. Co by nie było TP jednak dało ciała. Totalna olewka jesienno/zimowej sesji oraz pomyłki karygodne pomyłki w tym projekcie... Tej firmie już dziękujemy.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Ja zatem proponuję wyszukac inną firmę która by uszyła nam ciuchy w podobnej cenie. Sam orientowałem się w cenach Vikinga - to nie na studencką kieszeń, natomiast sporo ludzi chwali koszulki Novatex ale odradza spodenki i wkładki.

Może ktoś ma doświadczenia z innymi firmami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...