Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jesteś sam ;)

U mnie na poczcie też nic nie wiedzą (bez numeru przesyłki i tak nic nie mogę), więc pewnie babka która odbierała paczki do wysyłki na poczcie mogła coś pomieszać...

Mam nadzieję, że wszystko się w końcu wyjaśni. Najbardziej boję się, że ktoś właśnie jeździ w mojej bluzie i nie chce się przyznać  :whistling:

Jeżeli adresy zostały pomylone, to przecież i tak paczki trafiłyby do osób zamawiających (jeżeli ktoś ma cudzą bluzę i się nie przyznaje, to kij mu w szprychy), a jak nikt nie odbierze to paczka wróci do Bigosa. Gorzej jeżeli poczta zagubiła przesyłki (co się zdarza niestety), bo z tego co kojarzę maksymalne odszkodowanie za paczkę bez deklarowanej wartości to 10-krotność opłaty podstawowej.

Cmik - na moje pytania dotyczące dlaczego zrobil męskie koszulki zamiast damskich ciągle piszą mi że niektórzy tak wolą , może ktoś mi pomoże i poda jakiś sensowny argument na nich ? 

C1ah - na twoim nadaniu nie widać nic , wpisując numer pokazuje tylko że paczka poszła i tyle , brak informacji gdzie jest teraz ... 

Pinio Mklos Plmatrix  Kamilos 94 wasze ciuchy będa u mnie pewnie koło wtorku wtedy też je wyślę o ile zdążę ( Testy gimnazjalne mam ;P )

Żarty żartami, ale ja mam dalej koszulkę, której nie zamawiałem, a nie mam tej, którą zamawiałem... Nie mam też pieniędzy, które wydałem. Jestem z Bigosem stale w kontakcie, ale on nie ma póki co żadnego rozwiązania i sprawa od kilku tygodni się nie posuwa naprzód:/

CMIK musisz uzbroić się w cierpliwość. Niestety ta firma (TP)tak działa. Dopóki jest sporo w zamówieniu wsio gra, jak cosik zaczyna sie dziać - niedoróbki etc. zaczynają się zgrzyty......Bigos jak go znam robi wszystko co może. Problem w tym że jak zbyt "upiardliwie" zaczyna się tam walczyć o swoje, mogą nawet przestać odbierać tel.... Znam z autopsji....miałem tak w zeszłym roku......

Cmik - na moje pytania dotyczące dlaczego zrobil męskie koszulki zamiast damskich ciągle piszą mi że niektórzy tak wolą , może ktoś mi pomoże i poda jakiś sensowny argument na nich ? 

Po co się pytasz? Albo reklamujesz, albo nie.

Dostałeś paragon/fakturę? Jeśli nie to zażądaj faktury, jak nie będą chcieli dać to postrasz skarbówką. Podejście TP do klienta jest żałosne, mam nadzieję, że firma padnie. 

Swoją drogą to Bigosowi się chyba od tych składek na organizatorów w głowie poprzewracało. W zeszłym roku wszystko było lepiej ogarnięte :( Nie, żebym był sknerą, ale nie przyłożyłeś się do tego jak w zeszłym roku :icon_confused:

@@CMIK, Nie jesteś jedyny. Ja też zapłaciłem, i nie tylko za koszulkę, tylko za spodenki i bluzę... I też póki co nie mam... nic. Zwróć jednak uwagę na to, że forumowe ciuchy, to nie sklep z bułkami. Bigos nie zarabia na tym, tylko dodatkowo poświęca swój prywatny czas.  

Jeżeli będzie kolejna edycja, sugeruję zrezygnować z usług TP definitywnie. Zimowe stroje - niewypał. Teraz gruba wtopa. Wolałbym jednak zapłacić więcej, ale bez takich kwasów, że zamiast czerwonego produkują niebieskie, albo zamiast damskich męskie - bo komuś z TP wydaje się, że dla klienta będzie lepsza męska, mimo że zamawia damską...

Nawet nie wiecie Panowie ile telefonów było wykonanych w zeszłym roku jak dogrywaliśmy z Bigosem temat letnich ciuchów..... To naprawdę żenua. Ba, w edycji zimowej jeszcze więcej. Odpuściłem przez ich skrajny brak profesjonalizmu. Wolałem żeby to nie odpaliło wogóle, niż ma wyglądać tak jak teraz...tym bardziej że końcowe informacje (ceny etc) dostałem prawie na wiosnę.....

Wygrywają tylko i wyłącznie ewentualną ceną.... poza tym cała reszta....po prostu szkoda gadać. Wg. mnie szefostwo tego nie ogarnia, a kręci się to chyba jakimś dzikim rozpędem......

Stąd nie chciałem się tego podejmować w tym roku......

Nawiasem - zgadzam się -  w przyszłym roku trzeba zrobić ciuchy w innej firmie....

• Mod Team

Zaglądam do wątku po jakimś czasie i jakoś w ogóle mnie nie dziwi zaistniała sytuacja. Z tego co czytam, co tu piszecie koledzy, to nie żałuję, że nie zdecydowałem się zamówić nawet koszulki z tej letniej edycji.
Od początku byłem zdania, że po tym co TP wyczyniało z edycją zimową, trzeba ich spuścić w przysłowiowy kanał.
Wiem, że taniej, niby nieźle jakościowo, ale skoro tak traktują Klienta nawet przy dużym zamówieniu, to ja się pytam: z jakiej okazji dać im jeszcze na tym zarabiać?

Już zrobiłem pareset km w spodenkach i muszę powiedzieć, że wkładka mogłaby być lepsza :/ Nie jest zła, ale momentami siedzi się twardo :/ A jeżdżę na siodełku Selle Royal Seta.  Poza tym jakościowo i rozmiarowo jest idealnie także ogólnie jestem zadowolony, tylko z tą wkładką jak za tą cenę mogliby się bardziej postarać ;)

Już zrobiłem pareset km w spodenkach i muszę powiedzieć, że wkładka mogłaby być lepsza :/ Nie jest zła, ale momentami siedzi się twardo :/ A jeżdżę na siodełku Selle Royal Seta.  Poza tym jakościowo i rozmiarowo jest idealnie także ogólnie jestem zadowolony, tylko z tą wkładką jak za tą cenę mogliby się bardziej postarać ;)

Zgadzam się w 100 %. Ciuchy ogólnie OK ale wkładka taka sobie. Zrobiłem taki sam dystans w spodniach z Decathlonu i w spodenkach forumowych. Po pierwszych zero odczuć na tyłku, po drugich zadek bolał mnie 3 dni. Test robiony na desce Selle Italia X1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...