Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

a wakacje niecnoto chcesz? :)
Saxo bank może miec każdy - forumową koszulkę tylko wybrani. Wyobraź sobie że spotykasz kogoś w koszulce na maratonie - już się micha uśmiecha :)
Koniec offtopu
@Bigos - jak się ma sprawa koszulki kolegi który zapłacił i nie dostał?

Za tą cenę miałbym prawie 3 komplety

3 komplety, ale po całym sezonie używania, wyselekcjonowane, wyprane, do których jakiś przedsiębiorczy polak podoczepiał metki ;P

Większość osób woli mieć nowe ciuchy, a tutaj dostaliśmy jeszcze spersonalizowane koszulki!

Pozdr.

Gdybym miał się kierować jakością, to wybrałbym chińskie team'ówki, bo są lepsze i tańsze niż to co proponuje TP (jak na razie mam tylko odniesienie do poprzedniej edycji). Ale to ciuch ze znaczkiem forum, więc dla mnie mogłaby to być płócienna siermięga... Ważne że znaczek daje +10 do lansu i promocji forum. :woot:

Skoro jesteśmy na etapie uśmiechania się na maratonach, to może do następnej edycji zrobimy krótki "dekalog" w którym będzie np. że dobrze by było się odezwać do osoby w takich samych barwach?

Bo nic na forum nie znalazłem na ten temat, a chętnie przy "okazji" pogadałbym z kimś realnie gdy spotkam na maratonach [na które nie jeżdżę ale mam zamiar].

• Mod Team

Hmm, polatałem ostatnio ca. 5 godzin w całym komplecie...

Co do bluzy to podtrzymuję zdanie - jest bardzo ok, chociaż ciężko doprać błoto :P

Koszulka to to co przedmówcy - płytka kieszonka (ta z zamkiem), materiał mógłby być lepszy, ale pranie nie wpłynęło negatywnie na cokolwiek.

Jeżeli chodzi o spodenki to jednak podczas jazdy jest ok, podczas chodzenia też, spodenki całkiem ok, ale albo się bardzo łatwo podciągają nogawki, albo są po prostu sporo krótsze, te z zeszłego roku są jakieś 2-3 cm dłuższe (no i widać starą opaleniznę :( ), rok temu ciuchy IMO były lepsze.

Także przetestowałem komplet w wszystkich warunkach i muszę powiedzieć, że jest prawie wszystko ok oprócz tego paska silikonu zarówno na koszulce, bluzie oraz spodenkach. Moim zdaniem jest zbyt wąski albo o kiepskiej przyczepności i dlatego ciuchy lubią się czasami podwijać, lecz nie jest aż tak źle. 
Reasumując komplecik otrzymuje 7/10. :thumbsup: 
No i bezcenna sentencja innych rowerzystów: " Ooo ! Widzę że ciuszki z forum rowerowego."  I od razu pojawia się banan na twarzy  :woot:

Witam,

przetestowałem nasze ciuchy spodenki i wkładka bez zastrzeżeń, wkładka się nie przesuwa ani nie podwija w związku z tym nie powoduje obtarć; nogawki też są na swoim miejscu nie podsuwają się w górę. Jeśli chodzi o koszulkę to rękawki super, natomiast dół się podwija i trzeba co 3-4 km poprawiać. Mam również zastrzeżenia do tej kieszonki zasuwanej na zamek trochę za mała i mogłaby być cała wszyta. Poza tym ciuszki super ocena 8/10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...