Ted07 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jakiej firmy spodenki i podkoszulki oferujecie? Można się jeszcze zapisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ktoś jeszcze testował już ciuszki, oprócz kolegi szczympek? Z chęcią poznam inne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Tak ja testowałem ale tylko spodenki. Jeździłem MTB w lesie ok.30km i szosa razem 20km. wkładka dla mnie ok. Wystarczająco twarda i nie miałem żadnych problemów. Szwy się nie rozdzierają (może kolega wziął za mały rozmiar) Więc nie mam do spodenek żadnych zastrzeżeń. Jak na tą kwotę ciuchy są bardzo dobrej jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bo spodnie z pieluchą nadają się bardziej do twardych siedzeń niż miękkich "kanap" co najprawdopodobniej może tłumaczyć obtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ogólnie po to są wkładki w spodenkach żeby zastępowały ,,miękkie siodło,, a jeżeli ktoś ma wygodne siodło na którym można jeździć bez wkładki to po co kupować takie spodenki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Właśnie wyjąłem koszulkę z pralki... Nitki wyłażą. Odwalili kaszanę w tym roku. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 W pralce prałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 tak, program tkaniny funkcyjne, specjalny płyn, 200 obrotów wirowania. Tunie chodzi o to że pralka uszkodziła tylko że wyłażą nitki na szwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aha, bo kiedyś też prałem w pralce i miałem taki problem, na 2 raz spróbowałem ręcznie i wszystko było ok. Tylko że nitki wyłaziły jakby z całej koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja testowałem wczoraj i jak dla mnie na razie też wszystko ok. Wkładka w spodenkach wygodna, kieszenie jak na mój telefon wystarczające, w koszulce z przed 2 lat kiesznie były takie same i jakoś nic nie pogubiłem Jeśli by jechać w koszulce i bluzie przy ok. 4-5 stopniach to nie jest za ciepło, no ale bluza nie jest na jesień tylko wiosna/lato Reszte wszystko wyjdzie w dalszym użytkowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenek001 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jestem kolejnym testerem Przy tej pogodzie ubieram się u bieliznę termalną i forumowe ciuszki. W górę jak najbardziej OK, tylko w nogi troszkę zimno, ale na krótką przejażdżkę 0' da się przeżyć. Ogólnie ubrania dobrze leżą i nie zauważyłem jak do tej pory większych problemów. Może jedynie coś z tą wkładką nie tak, ale trudno mi powiedzieć co. Przyznam się, że to mój pierwszy typowo rowerowy strój Pierwsze pranie już za mną: spodenki i bluza. Nic się nie wypruwa i ciuchy jak z pralki jak nowe Reszta wyjdzie później (mam nadzieję, że nie ;p). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Zacznę od tyłu czyli od dziś rana. Było minus 2. Pod bluzą miałem taką koszulkę z długimi rękawami do biegania z lidla 2010 rocznik. Nie odczułem cierpnienia ramion i nie było zimno. Co prawda dodać muszę, że na tors mam jeszcze jedną warstwę ze spodni zimowych ( też z TopPrint ) na szelkach. W sobotę setka na szosie w małej grupce. Jazda trochę ostrzejsza. To samo miłe odczucie, ciepło, ciepło i ciepło. A przecież jeździliśmy po topniejącym śniegu spływającym na asfalt. Chlapało jak ze starej ścierki a chłopaki i tak mieli błotniki. Sucho i sucho. Piszczele i ochraniacze mokre, wiadomo... Czwartek wieczór, mgła jak tam, gdzie ..uj nocuje. Wilgoć i tu też bluza się nie zrosiła za mocno. Kieszenie głębokie, nic się nie wysuwa a zamek rozsuwa wtedy kiedy już jest zapakowana każda kieszeń. Nitki jeszcze nie siepią ale prać przez te 2 - 3 razy będę osobno w misce szarych mydlin;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja tam bluzę wrzucam normalnie do pralki z innymi ubraniami i jak na razie się z nią nic nie dzieje. Kilka prań już przeżyła. Jakoś masy wychodzących nitek też nie mam. Spodenek i koszulki jeszcze nie testowałem, czekają na wiosnę. Z kieszeni też mi nic nie wypadło jeszcze, a telefon wożę w nich i trochę innych gratów. Osobiście z bluzy jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Dziś wreszcie przyszły do mnie ciuszki Co do wad jakie zauważyłem oprócz wyżej wymienionych to należy zwrócić uwagę na pasek silikony wydaje mi się kiepskiej jakości.Bandamka i te kolory to jakiś żart, ale ważne że jest. Co to jakości samych ciuszków to nie jest aż tak źle ale koszulka którą do tej poru użytkuję jest lepszej jakości, a kosztowała 40zł i na dodatek produkowana była w chinach. Należało by na przyszłość zmienić chyba firmę.Zaraz idę na rower to zobaczę jak się będą sprawować w praktyce nasze forumowe ciuszki.No i bym zapomniał o podziękowaniach dla ekipy ogarniającej temat w szczególności Bigosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Bigos jak tam nasz temat ? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Czekam na wpłatę od Venoma i daję ciuchy do zrobienia do TP Jeszcze kilka osób się załapało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CMIK Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A jak sprawa wygląda z moją koszulka ( tej co się tylko kolor zgadzał)? Trochę się niepokoje, bo zapłaciłem już dawno a zostałem potraktowany jak smarkacz. To że już nigdy nie zamówie ubrań w ten sposób jest pewne, ale póki co chce dostać koszulkę za która zapłaciłem albo pełny zwrot pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Bigos kasa popłynęła więc powinna być dziś najpóźniej jutro rano lub ok południa,adres napiszę ci na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Siema. Wczoraj kupiłem ciuchy (komplet koszulka+spodenki na szelkach) firmy KALAS (norweska jakaś firma, ciuchy produkowane w Czechach). I się zdziwicie. Nowe ciuchy z metkami, taki sam materiał jak forumowe ,wkładka ciut gorsza ale wygodna . Ile zapłaciłem za komplet i dostałem fajną bandankę gratis ? Za 65 zł. Babka sprzedawała te ciuchy u mnie w mieście w ogłoszeniu. Ma ich pełno. I dostaje dostawy. I teraz trochę żałuję że kupiłem ten komplet. Za tą cenę miałbym prawie 3 komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 A szprzedają koszulki z logo forumrowerowe.org? Chętnie bym kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 te koszulki już mają tam swoje napisy, nie są robione na zamówienie Dam link-a. Jak coś piszcie żeby wam na maila foty przesłała jest tego duuużo http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-sportowy/stroje-kolarskie-rowerowe-ogl6578840.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 To był sarkazm z mojej strony... Forumową koszulkę nie kupije się dla posiadania koszulki tylko dla ideii (logo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 dokładnie:)Młody jesteś to nie rozumiesz Sam mam ciuchów mnóstwo ale forumową kupię, niechby nawet miała leżec na półce jak ta z ubiegłorocznej edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Taka ta dzisiejsza młodzież eeeccchhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nie wiem jaką stylówa jest nosić koszulkę z forumrowerowe.org No ale ok. Już bym wolał z saxo bank mieć*. Chociaż przyznam się że i tak podobają mi się forumowe kolory * żart XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.