ElDiablo Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Może dla obniżenia kosztów produkcji zaproponujemy producentowi umieszczenie na ciuchach jego loga lub ww. Pewnie wiele osób będzie będzie w tych koszulkach startowało w maratonach a to może być niezła reklama Cena ciuchów jest już i tak relatywnie obniżona dla nas, wynegocjowana w poprzednim zamówieniu. Z tego co mi wiadomo, mimo że mamy kryzys na zamówienia nie narzekają a ceny bardziej uzależnione są od ilości sztuk/kpl w zamówieniu. ElDiablo a normalne dżinsy na jaki pas kupujesz? Najczęściej 34/34 ale różnie bywa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ja podchodzę do tematu ortodoksyjnie. Nie ma co kalać koszulki reklamą dla 10 PLN upustu (podejrzewam, że więcej nie da się uzyskać w ten sposób ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dobrze gada, polac mu! Osobiście zrezygnuję z zamówienia jeśli pojawi się tam co innego niż logo tego forum - ani nie są ani też nie będą oni sponsorami moich emeryckich startów. Moja budowa - 191 cm, ok 100 kg w chwili obecnej i podobnie jak ElDiablo mam trochę więcej w cyckach, w sezonie schodzę do 95-96. Zwracałem uwagę na rękawki by w większych rozmiarach były one proporcjonalnie większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dobra dobra nie upieram się to tylko luźny pomysł. W temacie projektów umieściłem pierwszy pomysł. Kolory chyba zostawiamy bez zmian zostawiamy...? Jestem otwarty na krytykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 IMo F**k cars jest trochę mocno nie teges. Szczególnie jak jedziemy wąską drogą a za nami ciągnie się sznur samochodów. Trochę niepotrzebna prowokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 No być może i masz rację. Poczekam na więcej opinii (mogą byc na PW) bo nie wiem czy dopracowywać ten projekt czy niema sensu bo i tak się nie przyjmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 I dodatkowo nie jesteśmy w posiadaniu domeny fr.org czy fr.org.pl więc nie używał bym ich na naszej odzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 @siimon Ja bym proponował usunąć ten napis "F**k Car Go Bike", bo to taka troszkę prowokacja dla puszkarzy, a często sami też jeździmy samochodami. Gdzie jest nick z forum na koszulce? Spodenki tak dziwnie prosto mają grafikę i po założeniu może to średnio wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Biały kolor i to w dodatku na plecach to niezbyt dobry pomysł. Ja jestem za tym,żeby wzór został taki jak rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Na pewno konieczny jest Nic z forum? Może da się zrobić opcję np tylko dla chętnych. Jak nie trafisz z rozmiarem to nie możesz się z nikim wymienić lub odsprzedać. Biały na plecach bo moim zdaniem jest najlepszy na słoneczne dni. Spodnie wiadomo najlepsze czarne a czerwone paski miały być "kontynuacją" koszulki, kiepsko to wygląda na tym szablonie ale na rzucie z boku było by lepiej widać. Prawdopodobnie część osób ma jeszcze koszulki z poprzedniego roku dlatego chyba lepiej zrobić nowy projekt. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Biały kolor i to w dodatku na plecach to niezbyt dobry pomysł. Ja jestem za tym,żeby wzór został taki jak rok temu. Spokojnie to na razie jest pierwszy projekt. Zapewne będzie ich więcej. Nie ma co zostawać przy starym projekcie, ponieważ tak jak wyżej w temacie było wspomniane że odpadną niektóre osoby które już dokonały zakupu w tamtym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 popieram przedmówcę w kwestii przeważającego białego, m.innymi na plecach.... tyci czegoś tłustego na trasie/drodze i po klockach...... Natomiast nowych pomysłów nie wykluczajmy. To że coś jest dobre, nie znaczy że nie może być lepsze...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Szczególnie jak latem wylewają asfalt i smoła pryska spod opon na wszystkie strony. Na białym po wypraniu zostają żółte plamy nawet z błota/gliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Jak dla mnie plecy czarne ew. czerwone Panowie w czym robicie projekty ? sam bym coś zrobił ale nie wiem w jakim programie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Każdy program do grafiki wektorowej powinien się nadać. Ale najpewniej w tp przyjmują projekty z Corela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 O Corela się nie martwcie, kolega z forum zaoferował pomoc w obrobieniu na Corela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dokładnie, poza tym tp po przesłaniu do nich projektu i tak poprawi po swojemu i da do akceptu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Prawdopodobnie część osób ma jeszcze koszulki z poprzedniego roku Panie mowa Twa dolewa oliwy do świętego ognia mego oburzenia... Toc przeca ja w tej koszulce ino do Kościoła na procesję, na ślub szwagra sąsiada i na co ważniejsze maratony zakładam... Przydałaby się druga koszulka bo i tak sąsiady gadajo że trzeci raz w tym samym byłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Mam kilka pomysłów na stroje, tylko że na wektorówce się jeszcze nie znam. Czy można w takim razie wrzucać projekty w jpg czy innym formacie a potem ktoś to przerobi, czy musi być w jakiejś wektorówce a potem ktoś to przerobi na corela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 @@kubzys, Zrób jak umiesz. Poetyckie dusze się rodzą. Tylko szkoda, że do tematu to nic nie wnosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlekLP Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A wiadomo już jaka może być mniej więcej data realizacji? W sensie do kiedy by trzeba było wykładać kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Do 23 stycznia jest zgłaszanie projektów, chyba do końca stycznia głosowanie. Z 2 tygodnie na wpłaty i zamówienia, czyli gdzieś pod koniec lutego powinno mieć się w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A w razie czego, można wymienić koszulkę na inny rozmiar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jeśli będą z nickiem (a osobiście bym takie preferował) to raczej będzie ciężko. W dodatku zamówione będzie tyle sztuk ile było zamawiających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 To już chyba wolę wziąć większą żeby potem nie było że za mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.