venom2000 Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Ciuszki dotarły,dzięki chłopaki za wasz czas i myśl techniczną,Safian dzięki za dostarczenie i pozdrawiam oraz do spotkania w cieplejszym dniu na wspólnej przejażdżce
trupek Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 Ja również przyłączam się do podziękowań za realizację projektu, czas poświęcony itd. Wszystko wyszło jeszcze lepiej niż myślałem :-).
Toto Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 te 2 cm więcej to plus dla ludzi wyższych, m.in. dla mnie, jak ktoś ma za długą to nie ma problemu ze skróceniem, wystarczy ogarnąć jakąś krawcową, wydłużyć już się tak łatwo nie da jeszcze raz dzięki
Terrqge Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Moje obawy na szczęście się nie potwierdziły, myślałem że będe mieć latawiec, a koszulka jest całkiem niezła, mogła by być może 2cm dłuższa, ale poza tym jest niemalże idealna. Bandamki nie dostałem, ale czytając wcześniejsze posty nie mam chyba na co narzekać bo i tak nie było warto. Dzięki.
zaqos Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie za ogarnięcie tematu z ciuchami. Dzisiaj doszły. M niebieska góra ok a spodenki wydają się ciut za obcisłe ale mam nadzieję, że troszkę materiał się rozejdzie.
BudekPL Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Paczka doszła. Niestety nie jestem zadowolony... "Rzygam tęczą" Strój jakby uszyty na mnie, ponieważ dobrze się czuję. Wytrzymałościowo wydaje się ok. Zobaczymy w terenie.. Dziękuję chłopaki za ogarnięcie tematu. Kolejny zadowolony klient PS. Dzięki że akurat na mnie trafiła ta patriotyczna bandamka, na odpowiedniego człowieka trafiła .
farmer Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja też właśnie dziś odebrałem paczkę. Ciuchy git rozmiary OK. Jednym słowem Super. Podziękowania dla ogarniaczy tematu. Przy okazji małe ogłoszonko. Dostałem bandamkę tą patriotyczną a że ja głowy nie ubieram a wiem że niektórzy nie dostali a chcieli to chętnie oddam swoją w dobre ręce. Jak kto chętny to niech pisze na PW.
outta82 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Hej, jak kolega wyżej również oddam chętnemu mojego gratisa. Barwy narodowe. Kto pierwszys ten lepszy ( walić na priv ). Pzdr
moonthek Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 naprawde świetna sprawa za niewielkie pieniądze dzięki wielkie dla ludzi ogarniających cały temat
Pinio46 Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Bigos a jak moja bluza cos wiadomo ? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
humorek Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 A co tam, skoro wszyscy marudzą i narzekają to i ja się dołączę… Jestem kolejnym szczęśliwym posiadaczem forumowych fatałaszków. Panowie wielki szacun i serdeczne dzięki za opiekę nad tematem.
mklos1 Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Bigos a jak moja bluza cos wiadomo ? Dołączę się do pytania.
Kenzie Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja też odebrałem strój. Wymiary idealnie jak na mnie. Jedynie spodenki XL wydaja sie chyba za krótkie. Główni szelki naciągnięte są na maxa. Mam nadzieje, ze w trasie się 'rozejdą' WIELKIE DZIĘKI dla osób które temat ogarnęły! Wysłane z HTC Titan, Board Express
bigos97 Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Mklos , Pinio . @ osoby zadeklarowały się kupić ciuchy któe zostały to też będzie kasa na wasze bluzy Dla pewności wyślijcie mi rozmiary jakie chcecie na PW. Już niedługo będą u was
elcidx Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Chyba nie będę miał okazji pojeździć w najbliższym czasie w tych fajnych ciuszkach. Emigruję z naszego pięknego kraju na czas jakiś :|
zaqos Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Chyba nie będę miał okazji pojeździć w najbliższym czasie w tych fajnych ciuszkach. Emigruję z naszego pięknego kraju na czas jakiś :| powodzenia
evildick Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Chyba nie będę miał okazji pojeździć w najbliższym czasie w tych fajnych ciuszkach. Emigruję z naszego pięknego kraju na czas jakiś :| A na emigracji się nie da?
elcidx Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Początkowo plan zakłada miesiąc półtora, więc może uda mi się w kraju pojeździć potem. Roweru nie mam jak ze sobą zabrać.
plmatrix Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Dzieki koledzy za zaprojektowanie i zorganizowanie "wytwórni" - zastanówcie się nad zmianą profesji , bo wyszło wam super mam nadzieję iz wy rózniez jesteście zadowoleni ze swoich kompletów, tak jak większość z nas, i nasza "ściepa" nie poszła na marne ja jedynie zastanawiam sie nad zmianą koszulki z XL na L bo ta obecna jest lużna, czy będą jakieś nowe "doprodukcje" ? byłbym chetny na nową koszulkę L niebieska, bez nicka, a jakby można zrobić z zamkiem po całości to już byłoby marzenie
Mod Team mrmorty Napisano 6 Kwietnia 2013 Mod Team Napisano 6 Kwietnia 2013 hej, odebrałem dziś koszulkę. Moje spostrzeżenia (porównuję do koszulki z ubiegłorocznej edycji)koszulka jest sporo większa od tej z ubiegłorocznej edycji(rozmiar na metce ten sam); rękawy szersze ale bez szału; materiał nieco przyjemniejszy w dotyku; przedłużony tył to również dobry pomysł; plus za silikonowy pasek; personalizacja koszulki jest bardziej dyskretna.Podsumowując:in plus - materiał, pasek silikonowy, koszulka jest dłuższa. in minus - rozmiarówka to jednak loteria. Firma nie dotrzymuje standardów w kwestii rozmiarów; Neutralne opinie wywołuje u mnie nadal rozmiar rękawków oraz personifikacja - nick z przodu jest ledwie widoczny(w porównaniu do tego z przed roku) i warto to poprawic. Kolejna sprawa to zapinana na zamek błyskawiczny kieszonka. Spodziewałem się że będzie to osobna kieszonka w sensie jako jedna z trzech a nie jako dodatkowa kieszonka na już istniejącej. Byc może marudzę a byc może nie doczytałem w gąszczu Waszego spamu w tym temacie
bigos97 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 Jak ktoś chce jeszcze jakiegoś ciuszka to mówić, zrobię razem z bluzami dla chłopaków bo drugiej tury nie przewiduję
plmatrix Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Jak ktoś chce jeszcze jakiegoś ciuszka to mówić, zrobię razem z bluzami dla chłopaków bo drugiej tury nie przewiduję To jak , tak jak w poście wyżej, pisze się na koszulkę niebieską L, bez nicka pzdr
szczympek Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Zrobiłem dziś na szosie 140 km więc jestem już w stanie ocenic ciuszki. Są przepiękne i bardzo dobrze leżą. I właściwie na tym się kończą plusy. Wkładka w spodenkach gorsza niż ta z lidla. Siodło mam kanapowe i wygodnie się jeździ trasy nawet po 200 km bez wkładki, a teraz mam całe pachwiny obtarte. Zbyt sztywna i bardzo zgniatająca się wkładka. Bluza też mnie zawiodła. Bardzo płytkie tylne kieszenie - nawet na szosę strach włożyc smartfona, bądź nawigacje. Suwak się rozpina podczas jazdy co nie jest miłe gdy jest, tak jak dziś +8 stopni, a podczas prędkości ~50 km/h rozpina się suwak i powietrze daje po klacie. Poza tym, no kurczę, już nitki poszły! Te silikony dosłownie same odchodzą. Jestem zawiedziony i wiem, że jeśli tak będą wykonane za rok to naprawdę nie warto.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.