outta82 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jeszcze raz dzięki Bigos i 13k2. Świetna robota. Do przyszłego roku w takim razie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja bandamkę mam czarną w taki jakby plaster? A na górze dwie oczo ######ne zielone wstawki :| Wszyscy mają takie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja mam bandanę w barwach narodowych z napisem Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja mam bandanę w barwach narodowych z napisem Polska. to samo ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 To widocznie te gratisy to czyszczenie magazynu. Jak każdy co innego dostał. Ja na razie jeszcze nie dostałem ciuchów. Ciekaw jestem czy już jutro dotrą do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 My, w sensie warszawska czwórka też dostaliśmy (w zasadzie na razie to tylko ja dostałem) ciuchy, wszystko jest ok, bandanki dostaliśmy takie czarne z zielonymi paskami i takie same, tylko z czerwonymi, jak dla mnie jest ok, pod kaskiem i tak nie widać a brzydkie nie są Co do samych ciuchów to w moim odczuciu jest ok, bluza ok (chyba najlepsza z zestawu ) Koszulka w sumie też ok, wydaje mi się nieco za długa (te 2 dodatkowe centymetry), ale ujdzie, mam też wrażenie, że rękawy są luźniejsze niż wcześniej. Natomiast co do spodenek i samej wkładki to jakieś takie dziwne odczucia... wkładka wydaje się fajna, ale mam wrażenie, że jest cholernie sztywna, może podczas jazdy będzie inaczej, ale podczas chodzenia wrażenie jakby była nieco za szeroka (może taka moja nic nie wyszło ) i lekko obciera z tyłu na wysokości dołu pachwin, ta z zeszłego roku podczas chodzenia była wygodniejsza Ale ogólnie jest ok, dzięki chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panewa Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jakby ktoś był zainteresowany to wymienię koszulkę czerwoną rozmiar L na M. Ja mam L a jednak lepsza byłaby mniejsza. Co ciekawe mam inną z TP rozmiarze L i jest sporo mniejsza od forumowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ...A co do tych bandamek co paru osobom nie dotarły- rozumiem was, że jesteście troche zawiedzeni, ale i tak bandamki zostaly ogloszone jak już praktycznie wszyscy się zapisali z tego co pamiętam. No i raczej wiele nie straciliście, to taki bardziej gadżet Ładne nie ładne, pod kaskiem nie widać. A przydałaby się. Myślałem, że będą dołączone do każdego kompletu. Ale widocznie nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgrywają się wam pasy czerwone i białe z koszulki razem z tymi ze spodni? U mnie się nie chcą I tak jak ktoś już zauważył, koszulka mogła by być o te 2 cm krótsza A teraz tylko czekać aż śnieg zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 @elcidx, z tymi pasami to nawet pomyślałem, żeby się zgrywały jak już dostałem komplet, ale przy jeździe i pozycji na rowerze tego nie będzie widać, więc już nie kombinowałem ze zmianami. Chociaż rzeczywiście fajnie by to wyglądało Chociaż musiałby być wtedy przesunięte bardziej na zewnątrz, albo inaczej wykręcone. Ale już za późno na zmiany Mnie tam pasuje, 2 cm dłuższa, a jakby była jeszcze kolejne 2 dłuższa, szczególnie tył, to jeszcze bardziej bym się cieszył Bandamek były 4 wzory, 2 czarne z paskami chyba niebieskie(?) i żółte, z logo Top Print i w barwach Polski. Kuba pewnie losowo wrzucał, albo i nie jak zapomniał A tak narzekaliście na wkładki, a teraz takie fajne I to mi się podoba PS. Ja chcę PRAWDZIWĄ wiosnę, bez śniegu itp.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jest ktoś chętny na niebieską bluzę XXL ( 2 szt) i czerwone spodenki XXL. Kontakt przez PW , wtedy dorobimy ciuchy dla Pinia i Mklosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruney Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja również odebrałem komplet (łącznie z gadżetem). Wkładka naprawdę jest grubaaa i porządna. Spodenki leżą świetnie. Koszulka ok (M), natomiast bluza (L) ma troszkę zbyt krótkie rękawy. Wydaje mi się, że jedyny mankament to wszycie silikonowych pasków - mogli wszyć po minimalnie mniejszym obwidzie - wydaje mi się, że będzie się przez to koszulka i bluza podwijać. Materiał bluzy jest przedni. Także reasumując - jestem bardzo zadowolony z zestawu. Dzięki Kuba i Piotrek za pracę i poświęcony czas - prawie wolontariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Chłopaki sory że niektórzy nie dostali ale brakło mi bandamek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qito Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam Również informuję, że do mnie "ciuszki" dotarły. Z koszulką trochę przesadziłem i jest delikatnie za duża ale tragedii nie ma :) tak więc DZIĘKI WIELKIE osobom zaangażowanym. Gratis również dotarł; pampers "zaje..." jak dla mnie oczywiście. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do mnie też ciuszki dotarły, wielkie dzięki dla osób ogarniających temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Chłopaki sory że niektórzy nie dostali ale brakło mi bandamek ... Znaczy się TP nie jest tak rzetelny jakby się mogło wydawać. Ehhh... w tym kraju nawet na byle g...nie człowieka wykiwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebol Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Również dziekuję, za ciuchy. Bluza XXL niebieska została bo miała być dla mnie , a dostałem XL. Jednak nie będę robił zamieszania ,z powodu jednego X Jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Zgrywają się wam pasy czerwone i białe z koszulki razem z tymi ze spodni? U mnie się nie chcą I tak jak ktoś już zauważył, koszulka mogła by być o te 2 cm krótsza A teraz tylko czekać aż śnieg zniknie. U mnie się zgrywają A rozmiar po dokładnych przymiarka jednak dobry Tylko gdzie ta wiosna, się pytam??? Właśnie za oknem pada śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Siema. Do mnie też ciuszki doszły i są super Gratis ujdzie bo i tak pod kaskiem Rozmiar S koszulki i M spodenek to było trafienie w 10 I wielkie dzięki, osobom organizującym to Naprawdę stanęliście na wysokości zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam. Odebrałem i przymierzyłem dzisiaj koszulkę i dodatkową bandankę w barwach narodowych, czyli jednym słowem wszystko okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Szkoda że mam tą bandamkę inną a nie w barwach narodowych, minus dla bigosa Zsuwają się wam szelki na boki barków? Chyba będę musiał je jednak skrócić aby mocniej trzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Szkoda że mam tą bandamkę inną a nie w barwach narodowych, minus dla bigosa Niektórzy nie mają żadnej, więc nie narzekaj Zsuwają się wam szelki na boki barków? Chyba będę musiał je jednak skrócić aby mocniej trzymały Nie zsuwają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenek001 Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Również ciuchy dotarły Wszystko jest SUPER i wielkie podziękowania dla Bigosa i 13k2 - dobra robota! Co do długości, to jednak mogło być krótsze o te nieszczęsne 2 cm, albo mogłem wziąć M-kę zamiast L-ki Mimo wszystko mam nadzieję, że jeszcze nabiorę budowy i masy, i koszulka będzie lepiej leżała Pampers - nic dodać, nic ująć! Czuje się wyróżniony bandamką POLSKA Jeszcze raz wielkie dzięki & see you next year! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Chłopaki, wielkie dzięki za ogarnięcie tematu! Dzisiaj przyszły ciuszki i jest wręcz idealnie. Cieszę się, że zostałem przy swoim i wziąłem te swoje śmiesznie małe rozmiary, a nie troszkę większe, jak doradzali mi niektorzy Jest naprawdę idealnie. Tylko przybrać 1cm w bicku i koszulka będzie naprawdę jak na miarę szyta Spodenki wydają się fajne, szelki trzymają mi się w porządku, wkładka robi wrażenie całkiem niezłej. Wydaje mi się, że jest tylko troszkę sztywna, ale to się rozjeździ Bandamkę dostałem w barwach narodowych i cieszę się, że to właśnie taka, a nie jakaś inna jak pisali niektórzy Tafiłeś Bigos. Jeszcze raz dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Bigos Przyznaj się, pofyrtałeś moj adres wysyłki ? Chyba poszło na ten z przelewu a nie maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.