darty24 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Od wczoraj jestem posiadaczem bluzy, którą dostarczył mi 13k2 - ogólnie wielkie dzięki za poświęcony czas. Ciuszek jest miły w dotyku i ciepły. Szwy są do wewnątrz, ściągacz na dole opina wystarczającą siłą, kieszenie odpowiedniej głębokości. Stójkę pod samą szyję zamyka dobrej jakości zamek błyskawiczny. Wygląd, krój, gramatura jak i całe wykonanie sprawiają, że bluza wygląda atrakcyjnie. Prócz tego zamawiany przeze mnie dwa xl rozmiar okazał się strzałem w dziesiątkę. A z okazji zamówienia życzę każdemu na tego spóźnionego zajączka aby Wasze ciuszki też były trafionym wyborem i dotarły w oka mgnieniu. Jajek na stole a nie w rowerowym kole;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Panowie chcielibyście widzieć panią na poczcie kiedy wszedłem z dwoma pełnymi kartonami kopert i powiedziałem jej że zaraz przyniosę kolejne 2 takie A ja tymczasem biorę się za tych co im wczoraj brakło kopert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 To czekam na info od Safiana że ciuszki dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 bigos97 Nie wiem czy masz skrzynkę pełną czy taki spam, ale wysłałem Ci wiadomość czy masz mój adres, bo wysyłałem Ci go na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 mam mam wszystko już Zamawiał ktoś może samą bluzę XXL niebieską ? Zostały mi 2 sztuki luzem I jeszcze jedne czerwone spodenki XXXL. Według mojej listy wszystko się zgadza i te 3 rzeczy są luzem. Wszystkie paczki na poczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Jak się nikt nie zgłosi po niebieską xxl to ja ją wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 29 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 2 bluz brakuje czerwonych , na 99% jestem pewien że w TP sie pomylili i zrobili niebieskie, u Mklos'a by się rozmiar zgadzał tylko nie kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 U mnie rozmiar ok tylko kolor nie ten. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Właśnie dotarła przesyłka z ubraniami. Bardzo dziękuję za ogarnięcie i realizację tematu. Niestety nick źle napisany.... Jak będzie jakaś większa akcja reklamacyjna to się dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 U mnie też przesyłka dotarła, wszystko jest OK. Dzięki Bigos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do mnie też ciuchy dotarły, rozmiar dobrany idealnie, dobrze leża na ciele i co najważniejsze, bardzo dobry pampers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ciuszki do mnie dotarły. Rozmiar trafiony idealnie (choć miałem wątpliwości), wkładka w spodenkach to jakiś kosmos - fantastyczna. Myślałem tylko że bandamkę też dadzą w forumowych barwach, bo pasuje tak sobie do stroju. Ogólnie bardzo duży plus dla kolegów bigos97 i 13k2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ciuszki odebrane, bardzo fajne. Chociaż nie wiem, czy nie powinienem wziąć rozmiaru większego. Ale przepadło. No i składam reklamację, NIE DOSTAŁEM bandamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukegdz Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Uprzejmie donoszę, że też otrzymalem koszulke i wszystko sie zgadza, bandanka tez jest, kolor wlasciwie niewazny bo i tak bedzie pod kaskiem - dzieki wielkie ! link do zdjecia koszulki: http://img577.imageshack.us/img577/2098/imag1244w.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do mnie też ubrania dotarły. Ze spodenek jestem bardzo zadowolony, wkładka się ciężko zgina ale to raczej sama się już dopracuje. Na szczęście nie musiałem skracać szelek i leż do bardzo dobrze na mnie Koszulkę mogłem wziąć rozmiar mniejszą teraz leży bardzo dobrze i nie opina, ale jak się zrzuci kilka kilo w sezonie to może trochę latać Bandamka jest, więc jak dla mnie wszystko ok! Dzięki bigos i 13k2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Farciarze Do mnie jeszcze nie doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 u mnie również koszulka już jest razem z gratisem rozmiar XL pasuje idealnie, dobrze że na sam koniec zmieniłem z XXL bo by był balon...wykonanie też bardzo fajne, jeszcze raz dzięki dla organizatorów przedsięwzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A jak rozmiary chudzielców? U mnie wszystko się ładnie wpasowało. Dobrze, że bandamki nosimy pod kaskiem, bo kolorki takie troszkę dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do mnie bluza też dotarła + bonus. Całe szczęście że z L zmieniłem na XL. Wielkie dzięki dla całej ekipy i niech wam/nam ciuchy dobrze się spisują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do mnie właśnie dotarły ciuchy, rozmiar wydaje się dobrany bardzo ok - także gratuluję fajnej realizacji projektu i sprawnej wysyłki. Jednak tak jak ktoś wcześniej pisał nie otrzymałem bandamki pod kask... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Niewiele straciłeś, bo bandamka kolorystycznie jest po prostu dziwna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffal72 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do mnie ciuchy też dotarły, co prawda bluzę dostałem L a zamawiałem XL, ale raczej nie będę reklamował bo wydaję się dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wszyscy dostali bandamki takie same? Mamy je wykorzystywać w kibicowaniu naszej wątpliwej drużynie piłkarskiej czy co? Spodenki dotarły, wyglądają i leżą świetnie, wkładka mięciutka, tylko warunki do jazdy w którkich spodenkach na razie nie bardzo W każdym razie dzięki ! A co do tych bandamek co paru osobom nie dotarły- rozumiem was, że jesteście troche zawiedzeni, ale i tak bandamki zostaly ogloszone jak już praktycznie wszyscy się zapisali z tego co pamiętam. No i raczej wiele nie straciliście, to taki bardziej gadżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A tak się martwiliśmy, czy zdążą z ciuszkami do wiosny. Kostiumy są, a wiosny nikt nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Do mnie też dotarły ciuchy. Wszystko pasuje idealnie. Ja z tych chudzielców, więc już wiem, że spodenki XL a koszulka/bluza L . Gadżet też jest. Kolor nie ważny, bo darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda . Bluza i koszulka na pierwszy rzut oka może wydawać się za duża, ale to tylko przez ich długość powiększoną przez silikonowe paski. Porównywałem do ubiegłorocznego modelu i poza długością leżą tak samo. Wolę dłuższe z paskiem, więc jestem mega zadowolony. Dziękuje bardzo za załatwienie tematu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.