Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Matko .... 21 marca mają skończyć robić ciuchy. 1-2 dni po tym bigos wyślę nam ciuchy. Więc powinny być przed 1 kwietnia (teoretycznie) ;)

Napisano

Wersja optymistyczna:

21 (czwartek) kończą ciuchy i ślą kuriera

22 (piątek) Bigos dostaje ciuchy

23-24 (weekend) Bigos pakuje ciuchy

25 (poniedziałek) Bigos ciuchy wysyła

29 (piątek) ciuchy są u nas

Napisano

Drodzy bracia i siostry :)

Mam info !

Otóż stroje trochę się spóźnią , nasze zamówienie jest na zakończeniu, wysyłka do mnie nastąpi we wtorek. W środę powinny być u mnie. Wyślę je na spokojnie po świętach. ( Opóźnienie jest ponieważ firma dostarczająca wkładki ma lekki poślizg z terminem dostarczenia )

Jeśli dobrze wynotowałem to Ralphi i Panewa odbiorą stroje w Łodzi a dokładniej u 13k2 :) Jeśli ktoś jeszcze odbiera osobiście proszę o kontakt do niedzieli !

To by było na tyle :) Oczywiście każdy dostaje bandamkę gratis !

Napisano

Witam ! :)

Chciałem tylko powiedzieć że 15 min temu doszły do mnie stroje :P

Niestety nie zdążę ich wysłać odpowiednio wcześnie aby paczka dotarła jutro do was, stroje przyniesie wam spóźniony zajączek :D

http://imageshack.us/g/1/10080755/

Chciałbym podziękować wszystkim którzy mi pomogli w zrobieniu tego zamówienia ! :)

Myślę że ciuszki będą się sprawować tak samo świetnie jak wyglądają :)

Napisano

Dobrze widzę, że wszystkie szwy są do wewnątrz? Ciekawe jak to się będzie sprawdzać, a czy przede wszystkim nie będzie to psuło wizualnego odbioru ciuchów?

Napisano

Dobrze widzę, że wszystkie szwy są do wewnątrz? Ciekawe jak to się będzie sprawdzać, a czy przede wszystkim nie będzie to psuło wizualnego odbioru ciuchów?

Teraz już to chyba nie ma żadnego znaczenia jeżeli wszystkie ciuchy są uszyte.

Przy okazji wielkie podziękowania dla Bigosa za ogarniecie sprawy z ciuchami. :thanks:

Napisano

No i fajnie, ciuszki przyjdą akurat jak się zacznie ocieplać ;)

Dzięki :) Teraz się modlić żeby nie wisiały na mnie

Napisano

A ja chciałbym tylko napisać krótkie info do tych którzy nie wysłali mi adresu na maila ! :)

Brakło mi kopert , jutro je dokupię także Ci co nie wysłali adresu niech to zrobią jak najszybciej ! ZOstało mi około 6 paczek na jutro :)

Pakowanie od 13 do 18 , a tu jeszcze trzeba wypełnić potwierdzenia ... :D

Smutna wiadomość dla Pinia i Mklos'a nie ma waszych rozmiarów bluz ... Trzeba będzie napisać do TP

Napisano

To nawet L jak dla mnie to za mała, trzeba będzie napisać do nich

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Nie miałem wcześniej spodenek z szelkami i tutaj pytanie do Panów, czy da się w nich bez większych problemów zrobić sikustop? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...