Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie panowie mamy dopiero początek marca,raz ciepło raz zimno,u mnie leży śnieg obecnie popadało w nocy a teraz topnieje ,ciuszki jak zrobią to będą więc nie ma się co tak napalać na ostro nie jesteśmy jedynymi którzy mają u nich zamówienia więc więcej cierpliwości poproszę

Bluza + wiatrówka myślę, że spokojnie starczy gdzieś od -5 do 10 stopni, chociaż przy 10 to już dość ciepło jest. Co prawda tylko z godzinkę jeździłem przy takiej temperaturze i to w deszczu. W okolicach 0 sprawdza się świetnie taki zestaw. Samej bluzy i koszulki jeszcze nie miałem okazji testować, a na razie śnieg leży :P

59. FLZ

60 . Darty24

61. LUKEGDZ

62. Mrmorty

63. Zaquos

64. Jarek 516

Wasza 6 załapie się jeszcze na 1 turę ;) Macie to załatwione już :), Reszta miała wpłacić do 10 marca, nie bardzo mam ochotę bawić się potem w wpłaty pojedyncze czy też po 2 -3 osoby .. Co by tu z wami zrobić ...

Nie przesadzajcie. Przy mrozach chcesz jeździć w krótkich spodenkach? Miały być na 21 u bigosa, jak ich nie będzie to dopiero robić larum. Nie wiem czy chciałbyś dostawać codziennie zapytania czy aby nie zrobili skoro umawiali się na 21?

Łaski nie robią że uszyją nam ubrania, a skoro nie są łaskawi odpowiedzieć klientowi na pytanie to ja bym proponował w przyszłości z nimi nie współpracować. Nawet jeśli 21 to deadline to firma dla dobrego imienia mogła by wykonać robotę wcześniej.

Wasza 6 załapie się jeszcze na 1 turę ;) Macie to załatwione już :), Reszta miała wpłacić do 10 marca, nie bardzo mam ochotę bawić się potem w wpłaty pojedyncze czy też po 2 -3 osoby .. Co by tu z wami zrobić ...

Proste jak rogalik - wyznacz ostateczny termin wpłat po którym nie będziesz świadczył usług związanych z tematem "forumowe ciuchy" ewentualnie dla osób z którymi dogadałeś się indywidualnie

@michailj Dlaczego dla dobrego imienia mają wykonać ubrania szybciej? - Dla dobrego imienia wystarczy wywiązać się z umowy jak należy, włącznie z ustalonymi terminami

Wyluzujcie trochę. Co wam da, że przyjdą wam one 21 marca, skoro mamy śnieg i raczej w bluzie, a tym bardziej krótkich gaciach nie będziecie jeździć.

Sam wiem, że jak coś organizuję dla znajomych czy nawet dalszych osób to nic bardziej nie denerwuje jak codzienne telefony/maile/smsy z pytaniami:

"Skończyłeś już?"

"Będzie coś szybciej?"

• Mod Team

Panowie, skończcie te dysputy, bo to nie ma sensu, a robi się jeszcze większy syf w temacie i w gąszczu spamu znikają istotne informacje.

Nie chcę zamykać tematu i otwierać go tylko na prośbę bigosa jak będzie miał coś do dodania.

Oczekujcie na ciuchy spokojnie, powiedziane, że mają być na 21. to będą, jeżeli będzie szansa, że będą wcześniej to bigos z pewnością da znać, jeżeli się coś opóźni to zapewne też da znać, także siedzieć na tyłkach i spokojnie czekać :P

Potrzebuję pomocy...

Może ktoś już zamawiał a ma podobne wymiary co ja :)

Moje wymiary nie zgadzają się z rozmiarówką.

Nie wiem czy rozmiarówka Top Print to tylko długość rozłożonego ciucha wzdłuż np klatki bez pleców... Bo na obwód to zamało...

Czyli jakie rozmiary musiałbym wziąć dla spodenków i bluzki krótkiej?

post-144780-0-75148200-1363286881_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...