bigos97 Napisano 8 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 NAsze stroje są już robione , w poniedziałek dostanę dokładne info kiedy się spodziewać kuriera z paczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Zrobione czy robione XD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Robione, to dobre informacje, jest nadzieja, że będziesz wcześniej niż dwudziestego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Miejmy nadzieję, że będzie cieplej, to podjadę po nie osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A robione, pomyślałem że ma dostać info kiedy kurier podjedzie to że już zrobione są ale ok. Też mam nadzieję że dojdą wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale się gorączkujecie Za oknem zawieje śnieżne a wam letnie stroje już potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Zawieje zawiejami, przedwczoraj u mnie było 13 stopni i bluza by się jednak przydała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Dokładnie w tygodniu było u mnie około 15 stopni i już można było latać w krótkim i bluzie Mam nadzieję że dostanę dobre info że już kończą albo coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Spokojnie panowie mamy dopiero początek marca,raz ciepło raz zimno,u mnie leży śnieg obecnie popadało w nocy a teraz topnieje ,ciuszki jak zrobią to będą więc nie ma się co tak napalać na ostro nie jesteśmy jedynymi którzy mają u nich zamówienia więc więcej cierpliwości poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Bluza + wiatrówka myślę, że spokojnie starczy gdzieś od -5 do 10 stopni, chociaż przy 10 to już dość ciepło jest. Co prawda tylko z godzinkę jeździłem przy takiej temperaturze i to w deszczu. W okolicach 0 sprawdza się świetnie taki zestaw. Samej bluzy i koszulki jeszcze nie miałem okazji testować, a na razie śnieg leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 59. FLZ 60 . Darty24 61. LUKEGDZ 62. Mrmorty 63. Zaquos 64. Jarek 516 Wasza 6 załapie się jeszcze na 1 turę Macie to załatwione już , Reszta miała wpłacić do 10 marca, nie bardzo mam ochotę bawić się potem w wpłaty pojedyncze czy też po 2 -3 osoby .. Co by tu z wami zrobić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Niech czekają A wiadomo kiedy ciuchy będą gotowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No właśnie nie dostałem odp , jutro zagadam znów Najlepszy kontakt jest z grafikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Niech grafik stanie się naszym szpiegiem w krainie deszczowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukegdz Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ooo ! to super ! dzięki bardzo, cieszę się, że jednak wcześniej bedzie mozna pojezdzic w forumowej koszulce Swoją drogą u mnie tez 20 cm śniegu i caly czas sypie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmer Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 To idealne warunki na trening - później będzie już tylko łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 O to jest bardzo dobra wiadomość, im szybciej będą ciuchy tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Nie przesadzajcie. Przy mrozach chcesz jeździć w krótkich spodenkach? Miały być na 21 u bigosa, jak ich nie będzie to dopiero robić larum. Nie wiem czy chciałbyś dostawać codziennie zapytania czy aby nie zrobili skoro umawiali się na 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Łaski nie robią że uszyją nam ubrania, a skoro nie są łaskawi odpowiedzieć klientowi na pytanie to ja bym proponował w przyszłości z nimi nie współpracować. Nawet jeśli 21 to deadline to firma dla dobrego imienia mogła by wykonać robotę wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Pracowałeś kiedykolwiek w usługach? Ktoś już wcześniej napisał, że ciągłe pytania tylko denerwują, jeżeli wcześniej umówiło się na dany termin. Daj sobie na wstrzymanie, wypij meliski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wasza 6 załapie się jeszcze na 1 turę Macie to załatwione już , Reszta miała wpłacić do 10 marca, nie bardzo mam ochotę bawić się potem w wpłaty pojedyncze czy też po 2 -3 osoby .. Co by tu z wami zrobić ... Proste jak rogalik - wyznacz ostateczny termin wpłat po którym nie będziesz świadczył usług związanych z tematem "forumowe ciuchy" ewentualnie dla osób z którymi dogadałeś się indywidualnie @michailj Dlaczego dla dobrego imienia mają wykonać ubrania szybciej? - Dla dobrego imienia wystarczy wywiązać się z umowy jak należy, włącznie z ustalonymi terminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wyluzujcie trochę. Co wam da, że przyjdą wam one 21 marca, skoro mamy śnieg i raczej w bluzie, a tym bardziej krótkich gaciach nie będziecie jeździć. Sam wiem, że jak coś organizuję dla znajomych czy nawet dalszych osób to nic bardziej nie denerwuje jak codzienne telefony/maile/smsy z pytaniami: "Skończyłeś już?" "Będzie coś szybciej?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Panowie, skończcie te dysputy, bo to nie ma sensu, a robi się jeszcze większy syf w temacie i w gąszczu spamu znikają istotne informacje. Nie chcę zamykać tematu i otwierać go tylko na prośbę bigosa jak będzie miał coś do dodania. Oczekujcie na ciuchy spokojnie, powiedziane, że mają być na 21. to będą, jeżeli będzie szansa, że będą wcześniej to bigos z pewnością da znać, jeżeli się coś opóźni to zapewne też da znać, także siedzieć na tyłkach i spokojnie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BudekPL Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Potrzebuję pomocy... Może ktoś już zamawiał a ma podobne wymiary co ja Moje wymiary nie zgadzają się z rozmiarówką. Nie wiem czy rozmiarówka Top Print to tylko długość rozłożonego ciucha wzdłuż np klatki bez pleców... Bo na obwód to zamało... Czyli jakie rozmiary musiałbym wziąć dla spodenków i bluzki krótkiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiakRowerowy Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Cześć ! Dawno już nie zaglądałem na forum i nie zauważyłem tej edycji letniej forumowych ciuchów a chciałbym też zakupić. Czy będziecie takie ciuchy jeszcze zamawiać w jakimś terminie ? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.