Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Fenek001 chodzi o to, że bigos będzie tą listę przepisywał/przeklejał, bo 13k2 wyraźnie napisał że TP prosiło o listę podzieloną na kolory i rozmiary, więc będzie trochę wybierania z tej całej listy, która obecnie jest, a nie da się ukryć że trochę roboty z tą listą będzie...ale tak jak pisałem, to była tylko luźna propozycja :)

@up Jestem za.

@ Toto U mnie też było tylko wyrażenie mojego zdania. Faktycznie wyszło trochę zbyt "agresywnie" :P Już zaufajmy do końca Kubie (bigos97), bo jestem pewien, że zrobi to solidnie, a poza tym jeszcze Piotrek (13k2) będzie chciał tą listę, to może też rzuci okiem i ew. skoryguje :)

55 Joytas

56 Szczympek

57 Bess

58 Trupek x2

Te osoby mają ciuchy w realizacji ;) Spóźnialskich zachęcam do wpłat

Pisałem Kubie na priw, ale ponieważ dalej jest z błędem więc napiszę jeszcze tu. W pozycji 57 powinno być bees. Proszę o poprawienie na liście (najważniejsze aby do TP poszło prawidłowo).

Ktoś monitoruje temat szycia?

Rozumiem, że dopiero koło 21 czyli końca terminu zaczną szyć ubrania, ponieważ mają jakieś inne zamówienia?

Raz na tydzień można by się im przypomnieć, aby przypadkiem im się nie wymkło z pamięci :P

O czym wy mówicie... Zamówienie złożone, termin uzgodniony więc o co chodzi? Chyba nigdy nie byliście po tej drugiej stronie. Mnie strasznie irytuje jak uzgodnię z kimś termin np na koniec miesiąca a ten dzwoni co dziennie, żeby się przypomnieć.

Myślę też, że 60 kompletów nie jest "zamówieniem roku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...