bigos97 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 55 Joytas 56 Szczympek 57 Bess 58 Trupek x2 Te osoby mają ciuchy w realizacji Spóźnialskich zachęcam do wpłat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Tylko 4 osoby? Czy 58 osób z listy? A jeśli tak to które osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 no to jest ciąg dalszy listy osób, które są pewne ( tj. ich przelew już dotarł do Kuby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Racja, nie zauważyłem na poprzedniej stronie listy, przepraszam btw. Jestem pierwszy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Fenek001 chodzi o to, że bigos będzie tą listę przepisywał/przeklejał, bo 13k2 wyraźnie napisał że TP prosiło o listę podzieloną na kolory i rozmiary, więc będzie trochę wybierania z tej całej listy, która obecnie jest, a nie da się ukryć że trochę roboty z tą listą będzie...ale tak jak pisałem, to była tylko luźna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Powiem tak nie zawarać już pupy bigosowi i Piotrkowi bo nigdy nie skończą tego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenek001 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 @up Jestem za. @ Toto U mnie też było tylko wyrażenie mojego zdania. Faktycznie wyszło trochę zbyt "agresywnie" Już zaufajmy do końca Kubie (bigos97), bo jestem pewien, że zrobi to solidnie, a poza tym jeszcze Piotrek (13k2) będzie chciał tą listę, to może też rzuci okiem i ew. skoryguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Klamka zapadła. Lista poszła do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Tak jak już Mokry napisał wszystko poszło Panowie i Panie z Łodzi proszę o odzew na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bees Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 55 Joytas 56 Szczympek 57 Bess 58 Trupek x2 Te osoby mają ciuchy w realizacji Spóźnialskich zachęcam do wpłat Pisałem Kubie na priw, ale ponieważ dalej jest z błędem więc napiszę jeszcze tu. W pozycji 57 powinno być bees. Proszę o poprawienie na liście (najważniejsze aby do TP poszło prawidłowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 do TP poszło prawidłowo Po prostu nie poprawiłem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Kiedy będe mógł się spodziewać kompletu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Koniec marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ojojojoj dość długo... no ale muszę wytrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 No wiem właśnie. TP naliczył sobie 3 tyg .. Bądźmy dobrej myśli PS. Spóźnialscy mają jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 No to słabo trochę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukegdz Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja akurat pierwsze zawody mtb mam w Gdańsku 20 kwietnia organizowane przez Mosir, do tego czasu mam nadzieje, ze dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Z tymi 3 tygodniami to sobie chyba w nie powiem co lecą, jak mają gotowe projekty to uszycie strojów jest kwestią godzin...przy takim zamówieniu spodziewałbym się większej życzliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 A ja mam nadzieję że będą to tylko 3 tygodnie a nie miesiąc albo i dłużej, ale znając TP wcale bym się nie zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ktoś monitoruje temat szycia? Rozumiem, że dopiero koło 21 czyli końca terminu zaczną szyć ubrania, ponieważ mają jakieś inne zamówienia? Raz na tydzień można by się im przypomnieć, aby przypadkiem im się nie wymkło z pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Przypominam się , aczkolwiek odpowiedzi nie dostaję 21 to ciuchy powinny być u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A zadzwonić do nich czy coś ? Jaja sobie z nas robią ? 60 zamówień,a nawet łaskawie odpisać nie mogą. W przyszłym roku sugerowałbym zmienić firmę, bo za taką to ja DZIĘKUJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jutro panowie Spokojnie dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 O czym wy mówicie... Zamówienie złożone, termin uzgodniony więc o co chodzi? Chyba nigdy nie byliście po tej drugiej stronie. Mnie strasznie irytuje jak uzgodnię z kimś termin np na koniec miesiąca a ten dzwoni co dziennie, żeby się przypomnieć. Myślę też, że 60 kompletów nie jest "zamówieniem roku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 siimon mówimy po prostu o doświadczeniach z TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.