szczympek Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ode mnie już pędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 50 Cmik 51 Yellowfox 52 NerfMe 53 Kenzie 54 MokryxD 55 Jeśli ktoś rezygnuje z ciuchów proszę napisać do Safiana czy też Mrmorty bądź innych moderatorów o usunięcie siebie z listy. Bo PW lecą a ja nie mogę zacząć robić listy ! UWAGA !! JEŚLI DO 1 MARCA NIE ODNOTUJE WPŁAT WYWALAM Z LISTY ! Sprężać się bo czas tyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Mam nadzieję że strój do kwietnia będzie u mnie bo wybieram się na Odyseje do Miechowa i nie będę miał w czym jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 25 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wszystkim się chyba spieszy, bo jeszcze trochę i bluzy przyjdą jak już się totalnie ociepli. Sugeruję poczekanie na wpłaty do jutra i wysyłanie do TP listy, na wpłaty czasu było bardzo dużo a i tak ma być chyba II tura, więc kto się nie załapał teraz załapie się później :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Safian ma rację. Było przedłużone jeszcze o 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 W takim razie możemy zrobić tak że jutro sprawdzam konto od kogo mam kasę te ciuchy daje już do szycia na pozostałe wpłaty czekam powiedzmy do 10 Marca i lecą jako kolejna partia. Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacq Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 i tak chyba bedzie najlepiej bo jeszcze troche i ci co zamowili bluzy beda mogli ich uzyc dopiero na jesieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja na to- może być Jaki system wysyłania paczek będzie ? ( mam nadzieje że kolejność zapisów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Według mnie "kluczem" wysyłki paczek powinna być kolejność wpłacenia pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 W tamtym roku wypisanie paczek trwało jedno popołudnie Paczki zbiorę wszystkie i w jednym dniu pójdą wszystkie naraz. Dzień po odebraniu od firmy. Góra dwa dni, wszystko poleconymi priorytetami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wszystkim się chyba spieszy, bo jeszcze trochę i bluzy przyjdą jak już się totalnie ociepli. Sugeruję poczekanie na wpłaty do jutra i wysyłanie do TP listy, na wpłaty czasu było bardzo dużo a i tak ma być chyba II tura, więc kto się nie załapał teraz załapie się później :/ Dokładnie tak miało być, kto wpłacił dostanie szybko, kto się zdecyduje w późniejszym terminie, dostanie jakiś czas później. Jak wspominałem, dla TP to nie robi zbytnio różnicy, a bez sensu, żeby wszyscy czekali z miesiąc dłużej. Jutro dostanę ciuchy po poprawkach, to będzie można wysyłać listę z zamówieniem bez obaw. Kto zdąży ma szczęście Latem bluzę też można wykorzystać jak będzie chłodniej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qito Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 W takim razie możemy zrobić tak że jutro sprawdzam konto od kogo mam kasę te ciuchy daje już do szycia na pozostałe wpłaty czekam powiedzmy do 10 Marca i lecą jako kolejna partia. Co wy na to ? Jak najbardziej - 100% racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Jak zawsze trafiają się niereformowalne osobniki które mieszają w całym systemie. Mam nadzieję że strój do kwietnia będzie u mnie bo wybieram się na Odyseje do Miechowa i nie będę miał w czym jechać no to będzie dwóch forumowiczów na tej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Koszulkę, bluzę mam, teraz jest już wszystko super, kieszonka, paski sylikonowe itp. Jest dłuższa o te 2 centymetry i poprawione co miało być poprawione. Niebieski kolor też ładnie wyszedł. Mam nadzieję, że zdjęć nie chcecie już ;-) PS. Do Kuby, ubiegłoroczną listą byli załamani i przerażeni, proszą o podzielenie na rozmiary i kolory, ułatwi i przyśpieszy to im pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 DAWAJ FOTYYYYYYYYYYYY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A miało być tak fajnie.... Zdjęcia z komórki. Jak chcecie lepszą jakość to robimy zrzutę na lustrzankę dla mnie Wersja ostateczna koszulki i bluzy + próbka niebieskiego! Jutro może będą lepsze fotki, pomyślę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outta82 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Wyglada super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Jak dla mnie to bajka, nic tylko czekać na przesyłkę. Pewnie dojdzie na "Zająca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No to i ja zaczynam tworzyć listę Wieczorkiem pójdzie już do TP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Super, stroje coraz bliżej realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Fajne, spodenki w wersji niebieskiej będą czarne z przodu i z tyłu i niebiesko-białe na bokach jeśli dobrze rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Domin34, identyczne jak czerwone, tylko zamiast czerwonego niebieskie. Czyli wszystko poza tym paskiem będzie czarne. Bigos97, wyślij mi najpierw tę listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Bardzo proszę żebyście przypilnowali TP z tymi gratisami, żeby wysłali wszystko w jednym terminie. W tamtym roku ostatecznie nic nie otrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ja bym proponował gotową listę dla TP wkleić tutaj np. na jeden dzień żeby zainteresowani mogli ewentualnie zweryfikować czy nikt się nie walnął jak jedna osoba to zrobi to później przy sprawdzaniu zawsze może coś umknąć, a jak każdy sprawdzi tylko siebie, to na pewno nie umknie ot taka luźna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenek001 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Sprawdzić się każdy powinien, jak Kuba (Bigos97) zamknął temat z zapisami. Wtedy można było w razie czego napisać do niego na pw. Teraz czekać kolejny dzień na to, aż każdy się potwierdzi, moim zdaniem bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.