Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

50 Cmik

51 Yellowfox

52 NerfMe

53 Kenzie

54 MokryxD

55

Jeśli ktoś rezygnuje z ciuchów proszę napisać do Safiana czy też Mrmorty bądź innych moderatorów o usunięcie siebie z listy. Bo PW lecą a ja nie mogę zacząć robić listy !

UWAGA !! JEŚLI DO 1 MARCA NIE ODNOTUJE WPŁAT WYWALAM Z LISTY !

Sprężać się bo czas tyka ;)

• Mod Team

Wszystkim się chyba spieszy, bo jeszcze trochę i bluzy przyjdą jak już się totalnie ociepli.

Sugeruję poczekanie na wpłaty do jutra i wysyłanie do TP listy, na wpłaty czasu było bardzo dużo a i tak ma być chyba II tura, więc kto się nie załapał teraz załapie się później :/

Wszystkim się chyba spieszy, bo jeszcze trochę i bluzy przyjdą jak już się totalnie ociepli.

Sugeruję poczekanie na wpłaty do jutra i wysyłanie do TP listy, na wpłaty czasu było bardzo dużo a i tak ma być chyba II tura, więc kto się nie załapał teraz załapie się później :/

Dokładnie tak miało być, kto wpłacił dostanie szybko, kto się zdecyduje w późniejszym terminie, dostanie jakiś czas później. Jak wspominałem, dla TP to nie robi zbytnio różnicy, a bez sensu, żeby wszyscy czekali z miesiąc dłużej.

Jutro dostanę ciuchy po poprawkach, to będzie można wysyłać listę z zamówieniem bez obaw. Kto zdąży ma szczęście :D Latem bluzę też można wykorzystać jak będzie chłodniej ;-)

W takim razie możemy zrobić tak że jutro sprawdzam konto od kogo mam kasę te ciuchy daje już do szycia na pozostałe wpłaty czekam powiedzmy do 10 Marca i lecą jako kolejna partia. Co wy na to ? :)

Jak najbardziej - 100% racji

Jak zawsze trafiają się niereformowalne osobniki które mieszają w całym systemie.

Mam nadzieję że strój do kwietnia będzie u mnie bo wybieram się na Odyseje do Miechowa i nie będę miał w czym jechać

no to będzie dwóch forumowiczów na tej imprezie.

Koszulkę, bluzę mam, teraz jest już wszystko super, kieszonka, paski sylikonowe itp. Jest dłuższa o te 2 centymetry i poprawione co miało być poprawione.

Niebieski kolor też ładnie wyszedł.

Mam nadzieję, że zdjęć nie chcecie już ;-)

PS. Do Kuby, ubiegłoroczną listą byli załamani i przerażeni, proszą o podzielenie na rozmiary i kolory, ułatwi i przyśpieszy to im pracę.

ja bym proponował gotową listę dla TP wkleić tutaj np. na jeden dzień żeby zainteresowani mogli ewentualnie zweryfikować czy nikt się nie walnął :) jak jedna osoba to zrobi to później przy sprawdzaniu zawsze może coś umknąć, a jak każdy sprawdzi tylko siebie, to na pewno nie umknie :) ot taka luźna propozycja :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...