13k2 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a ja powiem że chcę pasek i basta!!! * * dobra, żartowałem Korektor w dłoń i malujesz. Nie wiem jak to z trwałością będzie, najwyżej po każdym praniu od nowa Ale to ma swoje zalety. Za każdym razem możesz w innym miejscu go namalować, różna grubość, kierunek itp. Fajnie, że taka zgodność, to zaraz im napiszę, że z pasków rezygnujemy. Ucieszą się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Sorki chłopaki, ale to 1000 post XD Musiałem zdobyć ten zaszczyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ale że co, że kwiaty za to i wogóle ?? Sorry za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Niestety, Twój to już 1001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Sorki chłopaki, ale to 1000 post XD Musiałem zdobyć ten zaszczyt Wybacz, niestety Ci zabrałem te honory I to całkowicie nieświadomie Ale już koniec tego spamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 muszę was rozczarowac(ja widzę więcej ) 1000-czny post należy do Venoma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 hahaha master Yoda jest wszechwidzący mam nadzieję że niczego już nam nie zmienią łącznie z terminami szycia ubranek a miło by było wyskoczyć w nich wcześniej i przetestować je troszkę w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 nie mam czasu na przegrzebanie tematu bo zmykam do pracy, ale przypomnijcie mi czy termin zapisów był przedłużany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Bodaj do powrotu bigosa z tego co b pamiętam Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wysyłacie potwierdzenie dokonania wpłaty na maila? Skorzystałem z poczty i nie wiadomo, wole być spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 nie mam czasu na przegrzebanie tematu bo zmykam do pracy, ale przypomnijcie mi czy termin zapisów był przedłużany? Jaki to przykład mod daje Termin do 24-25, jak Bigos wróci i jak zrobią poprawione ciuchy wzorcowe. Jak ktoś się nie wyrobi w pierwszym będzie drugi termin, do ustalenia jaki. Wysyłacie potwierdzenie dokonania wpłaty na maila? Skorzystałem z poczty i nie wiadomo, wole być spokojny Kuba zaktualizuje listę wpłat w niedzielę pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Do kiedy można zmieniać rozmiar /wycofać zamówienie? /wytapatalkowane z soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Do kiedy można zmieniać rozmiar /wycofać zamówienie? Do 24 lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 mod to by wywalił 3/4 tego tematu, ale tak myślę sobie, że musicie gdzieś spamowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenek001 Napisano 21 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 · Ukryte przez mrmorty, 22 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 22 Lutego 2013 - Brak powodu Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam, Spam. Sorry, mówiłeś coś? I tak na serio: Piotrek (13k2), rozmawiałeś z TP, apropo tych pasków? Odnośnik do komentarza
13k2 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Fenek001, wysłałem im maila, że z pasków rezygnujemy jak jest spora szansa, że wyjdą krzywo. Chociaż odpowiedzi nie dostałem to mam nadzieję, że przyjęli do informacji i szybko ogarną temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mógłby mi ktoś powiedzieć czy przy wzroście 193 brać spodenki XXL czy XL, bo wcześniej już mi powiedziano abym zmienił koszulkę z XXL na XL bo będzie na mnie wyglądać jak worek Z tego co wyczytałem TP lekko zawyża długości dlatego jest to dla mnie dość istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kenzie - ja mierzę sobie 191 w porywach 192 cm ale kluczowym wymiarem jest Twój obwód w klatce piersiowej Ja z tego właśnie powodu biorę XXL no i rękawki. Rękawki w ubiegłorocznej wersji były dla mnie przyciasne. Nie należę do tych napakowanych ani do tych co mają galaretę zamiast bicepsa, ale przy dłuższym treningu ucisk przeszkadza. 13k2 wspomnisz o tym będąc w siedzibie Top Print? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 175 cm wzrostu i jakieś 96 w pasie gacie xxxl klatka ok 115 cm koszulka xxl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 mrmorty to ile Ty masz w klacie, że bierzesz XXL? przymierzałem zeszłoroczną XL i wydała mi się opięta, ale to chyba po prostu brak przyzwyczajenia do takich ciuchów, osobiście mam max. 104cm w klacie (pełny wdech), miałem brać XXL, ale jak się jeszcze raz pomierzyłem to stwierdziłem, że te 116cm w klacie będzie za dużo...ta rozmiarówka damska bardziej by mi podeszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 zależy chocby od tego czy mam czas wybrac się z moją łupinką i karbonową łyżką trochę pośmigac po jeziorze choc ostatnio to raczej od tego ile słoików kremu czekoladowego dam radę zjeśc w tygodniu Ale coś między 115 a 120, choc mi najbardziej się rozchodzi się o biceps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Kenzie - ja mierzę sobie 191 w porywach 192 cm ale kluczowym wymiarem jest Twój obwód w klatce piersiowej Ja z tego właśnie powodu biorę XXL no i rękawki. Rękawki w ubiegłorocznej wersji były dla mnie przyciasne. Nie należę do tych napakowanych ani do tych co mają galaretę zamiast bicepsa, ale przy dłuższym treningu ucisk przeszkadza. 13k2 wspomnisz o tym będąc w siedzibie Top Print? Ale to powiedzieć, żeby dla Ciebie szersze rękawki zrobili, o ile będzie taka możliwość, żeby ogólnie robili szersze czy jak? Dla mnie są w miarę ok, chociaż żadnej jazdy testowej nie odbyłem. Jak napnę biceps to opinają, ale nie za mocno. Chyba, że jeszcze dopakuję ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
humorek Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ciągle nie wiem czy dokonałem dobrego wybory spodenek w rozmiarze M, mam w pasie około 85 cm i męczy mnie, że mogą być za ciasne. Może ktoś, kto ma spodenki w tym rozmiarze z tamtego roku będzie mógł pomóc, a tak poza tym mile widziana wszelka pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ja biorę spodenki M: pas-72cm udo(tam gdzie kończą się spodenki)-37cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 No to w takim razie mam problem. Wybrałem spodenki S i nie wiem czy ich nie zmienić na M, bo: udo (tam gdzie się kończą spodenki) mam 40cm pas (1cm poniżej pępka) mam 77cm S ma w udzie 34 obwodu, czyli 6 na rozciągnięcie w obwodzie (po 3 na stronę), a 13k2 pisał, że się nogawki rozciągają się u niego z 19cm na 25 (jedna strona oczywiście). No i S ma w pasie 30cm na stronie, czyli 60 obwodu. 13k2 pisał, że u niego rozciągają się po 11cm na boku, więc 22 w obwodzie. Czyli niby Ska mi pasuje. Ale jak przeczytałem, że Ty artex bierzesz M przy wymiarach mniejszych niż moje to już trochę zgłupiałem. Doradzi ktoś? Mam zostać przy spodenkach S? Nie chcę, żeby za ciasne były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.