arkm Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jakby ktoś z zamawiających ciuchy 3xl lub 2xl mógł wrzucić swoje wymiary bo mam problem z doborem rozmiaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Do ostatniego dnia przed wysłaniem listy. To będzie 25 stycznia Taaaa.... Chyba jednak nie ta data. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jakby ktoś z zamawiających ciuchy 3xl lub 2xl mógł wrzucić swoje wymiary bo mam problem z doborem rozmiaru Ja mam 193cm wzrostu. Biorę Koszulkę i bluzę XXL, a spodenki XL.W klatce na max. wdechu mam 98-99cm, udo 56, w pasie 89-90. Ale po zdjęciach ciuchów nie wiem czy nie zmienić z tych XXL na XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Tak się składa, że również mam 188cm, ale mimo wszystko nadal się waham, dalej mam 10cm mniej w klacie od Ciebie, i boję się, że będzie to po prostu komicznie wyglądać (spadochron pod pachami?) No to cięzko będzie, bo na długość L to jest minimum. Już L chciałbym troszkę (ok. 3 cm) dłuższą. 10 cm mniej w klacie to sporo. Moja L-ka nie jest spadochronem, ale do wyjątkowo obcisłych nie należy. Brałbym M nawet jeśli chodzi o sam obwód w klacie. Ja jestem bardzo szczupły, ale Ty jesteś wyjątkowo. krychood wg mnie będzie dobra. Ja mam 188 cm i 95 w klacie i mam L. A na klatę wcisnąłbym i M-kę, ale za krótka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 19 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ja mam 193cm wzrostu. Biorę Koszulkę i bluzę XXL, a spodenki XL.W klatce na max. wdechu mam 98-99cm, udo 56, w pasie 89-90. Ale po zdjęciach ciuchów nie wiem czy nie zmienić z tych XXL na XL. Mam ciuchy z Top Printu i przy ok. 100cm w klacie L-ka jest minimalnie luźna, więc zdecydowanie bierz XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Kurcze, chciałem kupić bluzę i koszulkę, ale chyba odpuszczę, wymiary tragiczne jak na rowerową odzież, wszystko zbyt szerokie w stosunku do długości. Na szerokość pasowałby mi XS/S, a na długość M/L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Piksel, mam to samo, zaryzykowałem jednak i wziąłem Lkę, co ma być to będzie, najwyżej będę jeździł ze spadochronem pod pachami. ^^ No to cięzko będzie, bo na długość L to jest minimum. Już L chciałbym troszkę (ok. 3 cm) dłuższą. 10 cm mniej w klacie to sporo. Moja L-ka nie jest spadochronem, ale do wyjątkowo obcisłych nie należy. Brałbym M nawet jeśli chodzi o sam obwód w klacie. Ja jestem bardzo szczupły, ale Ty jesteś wyjątkowo. krychood wg mnie będzie dobra. Ja mam 188 cm i 95 w klacie i mam L. A na klatę wcisnąłbym i M-kę, ale za krótka... Problem w tym, że lekarz mi powiedział, iż nadal rosnę, bardzo szybko, bardzo możliwe że w lecie osiągnę ok 190cm, a nie chcę jeździć z pępkiem na wierzchu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Mam ciuchy z Top Printu i przy ok. 100cm w klacie L-ka jest minimalnie luźna, więc zdecydowanie bierz XL. Wielkie dzięki! A jak to się na do spodenek? Może zamienić z XL na XXL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dzisiaj odwiedziłem TP, trochę z nimi pogadałem i mam kilka dość istotnych informacji. 1. Pierwsza najważniejsza! Białe paski Białe paski. Przy szyciu, wykrawaniu itp. mogą być różnice rzędu 2-5 mm, dlatego zbyt wąskie paski nie przejdą. Takie szerokie moim zdaniem trochę nie pasują. Proponują, żeby w ogóle z nich zrezygnować. Jeżeli zostaną, to zostaną przeniesione na rękaw (później może wrzucę wizualizację). W ten sposób będzie trochę wygodniej i mniejszy margines błędu, ale cały czas będzie uciążliwe do zrobienia i będą odchyły. Do tego z przodu i tyłu mogą się w różnych miejscach kończyć. Rezygnujemy z nich czy męczymy ich, żeby zrobili? Tylko w razie jak ktoś będzie miał krzywo reklamacje tego nie uwzględniają, żeby nie było, że nie ostrzegałem. 2. Wkładka Potwierdzili, że jest inna. Podobno lepsza niż w tamtym roku. Zeszłorocznej nie widziałem, także trudno mi ocenić. Jak ktoś chętny to możemy się jakoś zgadać i dam pomacać pampersa 3. Sylikonowe paski Bałagan mają i tyle. Po prostu niedoinformowanie między pracownikami. W związku z dodaniem paska na dole koszulka i bluza będą dłuższe o ok. 2 cm. Sporo osób narzekało, że za krótkie, więc to dobra wiadomość. 4. Kieszonka Jak wyżej, tylko żadne rozmiary się nie zmieniają. 5. Logo/"kaloryfer" Logo na plecach i "kaloryfer" idą 5 cm do góry, do tego "kaloryfer" będzie odcień ciemniejszy. 6. Czas Próbną koszulkę i bluzę zrobią, niestety, dopiero na początku przyszłego tygodnia. Za to będzie również skrawek niebieskiego dla zobrazowania koloru (chociaż akurat o to się nie martwię). To na tyle ogłoszeń Najlepiej jak im do jutra rana dam odpowiedź co z paskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Rezygnuję z pasków bo jak ma to wyglądać jak świnia w lejcach to odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A ja trochę wybiegnę w przyszłość, kiedy można się spodziewać pierwszych wysyłek ? Btw. kasa poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jak ma wyjść lipa to może jednak warto zrezygnować z tych pasków. Takie moje zdanie. Jeśli chodzi o te dodatkowe 2 cm. To jest dobra wiadomość dla tych którzy mają problem z doborem odpowiedniego rozmiaru. (szczupła sylwetka) Teraz można wziąć rozmiar mniejszy. Mam rozumieć, że o dwa centymetry będzie dłuższy wymiar długości boku, przodu i tyłu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Spodenki w rozmiarze S mają 34cm obwodu nad kolanem czy mając 37cm i stosunkowo spory obwód uda, powinny naciągnąć się bez problemu o 3-4cm? bo nie wiem jak z rozciągliwością materiału natomiast w rozmiarze M byłyby najprawdopodobniej poniżej kolan co do długości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A ja trochę wybiegnę w przyszłość, kiedy można się spodziewać pierwszych wysyłek ? Btw. kasa poszła. Za szybko w przyszłość wybiegasz Licz, że zamówienie złożymy po otrzymaniu projektu czyli ok. 26-27). 2 tygodnie na zrobienie, załóżmy, że się pośpieszą i 12-13 marca będzie gotowe wszystko. Z 2 dni wysyłka do Kuby. Przez weekend sobie po pakuje, w poniedziałek wyśle (18 marca). Koło 21 powinieneś mieć u siebie przesyłkę. Ale to tylko takie moje wróżenie, może być szybciej, może nie, jak dostaniesz sprawdzimy czy nadaję się na wróżkę Jak ma wyjść lipa to może jednak warto zrezygnować z tych pasków. Takie moje zdanie. Jeśli chodzi o te dodatkowe 2 cm. To jest dobra wiadomość dla tych którzy mają problem z doborem odpowiedniego rozmiaru. (szczupła sylwetka) Teraz można wziąć rozmiar mniejszy. Mam rozumieć, że o dwa centymetry będzie dłuższy wymiar długości boku, przodu i tyłu? Teraz w koszulkach jest dół zawinięty, po wszyciu sylikonowego paska nie będzie już potrzeby, przez co wydłuży się koszulka o 2 cm z każdej strony. Inne wymiary zostają bez zmian. Była też opcja obcięcia, ale uznałem, że nie ma co obcinać i dłuższa będzie lepsza Wizualizacja koszulki, tak na szybko, jak będzie wyglądała bez białych pasków: ZDJĘCIE Spodenki w rozmiarze S mają 34cm obwodu nad kolanem czy mając 37cm i stosunkowo spory obwód uda, powinny naciągnąć się bez problemu o 3-4cm? bo nie wiem jak z rozciągliwością materiału natomiast w rozmiarze M byłyby najprawdopodobniej poniżej kolan co do długości.... Poszukaj kilka stron w tył, pisałem o wymiarach i rozciągliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Może być bez pasków, nieźle to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zgadzam się z przedmówcą bez pasków też dobrze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja też mówię że może być bez pasków Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 W sumie to bez tego białego bardzie będzie mi pasować do roweu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenek001 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Może nawet lepiej niż oryginalny plan Na dodatek wszyscy zgodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alik Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dłuższa koszulka i bluza Bez białego paska Lepsza pielucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Paska mi nie trza POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dla mnie tez nie musi być tego paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Bez paska będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 20 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 a ja powiem że chcę pasek i basta!!! * * dobra, żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 A dla mortimera pasek zrobimy oponkami na pleckach :laugh: kasiorka popłynęła na konto kapuścianego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.