Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozmiarówka z TP jest nieco pomerdana. Zdecydowanie trzeba będzie pobawić się znowu w próbki. Zimowe ciuchy były inne od letnich które zamawialiśmy... Natomiast co do cen... TP jest na tą chwilę bezkonkurencyjne...

Napisano

Mam nadzieję, że będzie coś dla chudych, bo przy moich 53kg i 170cm wzrostu to troszkę ciężko wybrać jakieś nawet cywilne ubranie.

Napisano

Mam podobny problem - 174cm wzrostu i 55kg żywej wagi :D

Dlatego przydałaby się jakaś tabela z rozmiarówką, bo widzę że już chyba co najmniej 3 osoby mają wątpliwości czy coś na siebie znajdą.

Napisano

@llancer

Ja nawet chcąc coś przytyć to nie mogę. Jem najwięcej z całej rodziny, a waga tylko minimalnie idzie w parze z wzrostem. A latem to nawet spada, jak dużo kręcę np przez cały tydzień.

Napisano

Mokry, to widzę że naprawdę mamy podobne probemy ;) Też jem bardzo dużo. Teraz nie śmigam rowerkiem od grudnia, bo za ślisko, więc troszkę wagi złapałem i to 55 wpadło. Oprócz tego święta. Najmniej ważę w okolicach maja-czerwca. Wtedy jeździ się dużo, a jeszcze dochodzi stresik bo egzaminy itp. Wtedy to nawet 49 łapię czasami ;)

Mam nadzieję, że Ska będzie na mnie ok. Dobrze, że to krótki rękaw, bo przy długich miałbym jeszcze większy problem - długie ręce, a chudy... Chodziaż może się okazać że ten krótki rękaw Ska będzie na mnie jak worek po ziemniakach.

• Mod Team
Napisano

Ja nie chce nic mówić, ale aktualnie są 4 strony tematu o niczym, będzie rozmiarówka to każdy sobie wybierze, spokojnie, jest dużo czasu jeszcze, także proponuję powstrzymać się od offtopu i oczekiwać na rozwój wydarzeń...

Napisano

Fajnie, że jest rozmiarówka.

Z tego co widzę, to największa koszulka była by dobra 122 cm w klatce. Ale jeśli dobrze odczytuję rozmiarówkę spodenek, to w pasie mają maksymalnie 80 cm?

Napisano

Z tego co dobrze kojarzę rozmiarówka takich strojów podawana jest przy nie rozciągniętej tkaninie. Rozmiar spodni XXXL pasuje bez problemu na osobę mniej więcej 180-185 cm i 100-105kg wagi. Poprzednio brałem zestaw XXL koszulka i XXXL spodnie. Pasowało bardzo dobrze.

Napisano

Jaki rozmiar byście polecali.

Wzrost 171cm (rosnę)

Waga 52kg (jw)

W pasie 72cm

W klatce 75cm

W bicepsie 25cm

To będą moje pierwsze rowerowe ciuszki i nie bardzo wiem jak one się rozciągają itp.

Napisano

mam bardzo podobne proporcje :D Ja myślałem o S albo M. Ale może ktoś jeszcze coś poradzi. Z reguły nosiłem S-ki ale teraz są trochę za ciasne :/ I nie wiem jak z tymi koszulkami jest

Napisano

Zdecydowanie pomoże jak Ci którzy zamawiali już ciuchy poinformowali jakie przy jakiej budowie (jak uczynił to mklos1).

Tym samym "mła" 182 cm wzrostu, 88 kg - spodenki XL, koszulka XXL. Z tym że ja tyci więcej w "cyckach" mam....

Napisano

Może dla obniżenia kosztów produkcji zaproponujemy producentowi umieszczenie na ciuchach jego loga lub ww. Pewnie wiele osób będzie będzie w tych koszulkach startowało w maratonach a to może być niezła reklama :)

PS. Też się piszę na komplet licząc oczywiście, że nie będzie tu sytuacji jak z naklejkami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...