elcidx Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 A gdzie ta rozmiarówka z TP? Miała zostać podpięta pod pierwszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 a koniecznie potrzebna ? Już się tym zajmuję :DW sumie nie wiem po co teraz ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Najprawdopodobniej będzie dopiero przy temacie o zamówieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jeśli nie sprawiło by to problemów Chciał bym się zorientować czy znajdzie się rozmiarówka na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Rozmiarówka z TP jest nieco pomerdana. Zdecydowanie trzeba będzie pobawić się znowu w próbki. Zimowe ciuchy były inne od letnich które zamawialiśmy... Natomiast co do cen... TP jest na tą chwilę bezkonkurencyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że będzie coś dla chudych, bo przy moich 53kg i 170cm wzrostu to troszkę ciężko wybrać jakieś nawet cywilne ubranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ja jestem chudy 65 kg przy 185 cm brałem koszulkę M i spodenki L. W tym roku chyba pokuszę sie o koszulkę S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Mam podobny problem - 174cm wzrostu i 55kg żywej wagi Dlatego przydałaby się jakaś tabela z rozmiarówką, bo widzę że już chyba co najmniej 3 osoby mają wątpliwości czy coś na siebie znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że będzie coś dla chudych, bo przy moich 53kg i 170cm wzrostu to troszkę ciężko wybrać jakieś nawet cywilne ubranie. z 30 mniej niż ja -trzeba schudnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Jakub S-ka będzie za krótka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 @llancer Ja nawet chcąc coś przytyć to nie mogę. Jem najwięcej z całej rodziny, a waga tylko minimalnie idzie w parze z wzrostem. A latem to nawet spada, jak dużo kręcę np przez cały tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ja odwrotnie,prawie nic nie jjem,pije samą wode,ciągle jeżdże rowerem spacery kilka razy dziennie,troche biegania a schudnąc to awykonalne-\... Każdy ma inny metabolizm i co poradzisz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubzys Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Mokry, to widzę że naprawdę mamy podobne probemy Też jem bardzo dużo. Teraz nie śmigam rowerkiem od grudnia, bo za ślisko, więc troszkę wagi złapałem i to 55 wpadło. Oprócz tego święta. Najmniej ważę w okolicach maja-czerwca. Wtedy jeździ się dużo, a jeszcze dochodzi stresik bo egzaminy itp. Wtedy to nawet 49 łapię czasami Mam nadzieję, że Ska będzie na mnie ok. Dobrze, że to krótki rękaw, bo przy długich miałbym jeszcze większy problem - długie ręce, a chudy... Chodziaż może się okazać że ten krótki rękaw Ska będzie na mnie jak worek po ziemniakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ja nie chce nic mówić, ale aktualnie są 4 strony tematu o niczym, będzie rozmiarówka to każdy sobie wybierze, spokojnie, jest dużo czasu jeszcze, także proponuję powstrzymać się od offtopu i oczekiwać na rozwój wydarzeń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Na razie cisza ... Wiadomo coś więcej na temat rozmiarówek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ehh, czytamy uważnie, było pisane, że będzie doklejone do pierwszego posta i doklejone jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Fajnie, że jest rozmiarówka. Z tego co widzę, to największa koszulka była by dobra 122 cm w klatce. Ale jeśli dobrze odczytuję rozmiarówkę spodenek, to w pasie mają maksymalnie 80 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Umh, spodenki się rozciągają, najlepiej weź swoje stare spodenki i je zmierz :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Z tego co dobrze kojarzę rozmiarówka takich strojów podawana jest przy nie rozciągniętej tkaninie. Rozmiar spodni XXXL pasuje bez problemu na osobę mniej więcej 180-185 cm i 100-105kg wagi. Poprzednio brałem zestaw XXL koszulka i XXXL spodnie. Pasowało bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Jaki rozmiar byście polecali. Wzrost 171cm (rosnę) Waga 52kg (jw) W pasie 72cm W klatce 75cm W bicepsie 25cm To będą moje pierwsze rowerowe ciuszki i nie bardzo wiem jak one się rozciągają itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 mam bardzo podobne proporcje Ja myślałem o S albo M. Ale może ktoś jeszcze coś poradzi. Z reguły nosiłem S-ki ale teraz są trochę za ciasne :/ I nie wiem jak z tymi koszulkami jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Zdecydowanie pomoże jak Ci którzy zamawiali już ciuchy poinformowali jakie przy jakiej budowie (jak uczynił to mklos1). Tym samym "mła" 182 cm wzrostu, 88 kg - spodenki XL, koszulka XXL. Z tym że ja tyci więcej w "cyckach" mam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ElDiablo a normalne dżinsy na jaki pas kupujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Może dla obniżenia kosztów produkcji zaproponujemy producentowi umieszczenie na ciuchach jego loga lub ww. Pewnie wiele osób będzie będzie w tych koszulkach startowało w maratonach a to może być niezła reklama PS. Też się piszę na komplet licząc oczywiście, że nie będzie tu sytuacji jak z naklejkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanluke Napisano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Jaki rozmiar dla mnie by był ok ? mam wzrost : 179 waga : 50 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.