bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Venom ja ci ponarzekam ! Elcidx , Chaozz , Adam3311 , Arkm , Gaco , Alik , Gruney , Plmatrix , Farmer , Kazafaza , Fenek001 , Krychood , Niszczacyzboze - od tych osób mam już pieniążki na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 mam też prośbę przy zapisywaniu się sprawdzajcie czy nie wywaliliście kogoś z listy. Jakąś chwilę temu zapisał się Lookas i był 50-ty chwilę później jeszcze ktoś się dopisał i nadal jest 50 pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Niektórzy też edytują listę w sprawie poprawek rozmiarów czy błędnych nicków. Tak jak mówi Józek sprawdzajcie listę żeby potem nie było że dla kogoś nie ma stroju czy są błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
God2K Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Panowie nie ukrywajmy, że każdemu tutaj raczej zależy żeby trochę zaoszczędzić. Zakładaliście 30 chętnych osób jest 50 więc na pewno TP trochę zejdzie z ceny więc może coś da rade taniej naprzykład koszty wysyłki. Nie każdy jest w stanie pojawić się na zlocie bo jest w mało strategicznym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Te zamieszanie wynika z tego, że użytkownik Joytas przesunął się z pozycji 36 na 50. Nie wiem po co i zresztą nie wnikam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Pytanie mam, czy w bluzie będą jakieś ściągacze na dole i na końcu rękawów oraz czy wiadomo coś na temat wysokości stójki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 TOp Print szyje już ciuchy na próbę, 13k2 je odbierze przymierzy i oceni. Na pewno wrzuci jakieś fotki i da krótką opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 God2K nie wiem czy śledzisz ten wątek na bieżąco, ale jakby tak było to byś wiedział, że nie zakładano 30 osób, a ok. 60, bo ok. tyle osób brało udział w głosowaniu na stroje, była tez mowa o tym, że nie ważne czy 20, czy 100 osób będzie, cena jest niezmienna, co do kosztów wysyłki również było wszystko wyjaśnione, że taka jest cena paczki/listu poleconego, co uznano za konieczne żeby przypadkiem gdzieś paczka nie zaginęła, kwestia była tylko taka ile na składkę dla organizatorów tego zamieszania, i osobiście też nie będę na Zlocie, ale nie płaczę już z tego powodu, że nie zjem kiełby za pieniądze, które po części będą ode mnie, ludzie nie róbmy sobie jaj, czy rzeczywiście takim zbawieniem jest 5zł w tą czy w tą, moim zdaniem ludzie, którym te 5zł robi ogromną różnicę nie powinni w ogóle myśleć o ciuchach forumowych, a kupić sobie jakąś najtańszą koszulkę z tajwanu i w niej pomykać, bo też się da...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 "forumowych maruderów" odsyłamy do Lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Bigos smakuje najlepiej kilka razy odgrzany :whistling: czekam na próbne ubranka i zacieram łapki rowery i sprzęt za parę tysi mają a żal im 5 dla ludzi którzy poświęcili swój czas żałosne moi drodzy lepiej zostawcie dla siebie swoje żale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Popieram moich przedmówców, normalnie żenada żeby nie mieć 5 złotych dla kolegów co się starali i robili projekt Ja kaskę wpłaciłem przed chwilą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Venom, dobry bigos to musi swoje poleżeć żeby nabrać smaku Ja to tylko ogarniam ale 13k2 się należy bo nikt mu nie kazał a pojechał do TP i ustalił z grafikiem idealne projekty, teraz wykona 2 kurs i sprawdzi ciuchy Doceńcie to i przestańcie marudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
God2K Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Pracę użytkowania 13k2 jak najbardziej doceniam i uważam że należy mu się cały komplet za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Bigos długo leży to zaczyna się psuć w cieple i śmierdzi :sick: ale nie takieśmy rzecy ze śwagrem jadli pod sok z gumi jagodów :woot: Koniec z narzekaniem i płakaniem jak jakieś sfrustrowane stare panny nikt wam nie każe kupować ani siłą ani przymusem słownym,ja tam chętnie bym widział dodatkowe gadżety za to co pozostanie ze składek,Kapuściany kasę przeleję w przyszłym tygodniu bo wypłatę mam dopiero 20 więc czekać na mnie :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Venom to tobie do paczki dorzucę domowy bigosik na degustację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 I kawał kiełbasy co by pod izotonik było czym zakąsić :laugh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Miała być aktualizacja wpłacających co wieczór no i ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 mości szlachto ale na temat poproszę, na temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Elcidx , Chaozz , Adam3311 , Arkm , Gaco , Alik , Gruney , Plmatrix , Farmer , Kazafaza , Fenek001 , Krychood , Niszczacyzboze , Bebol , Pinio46 , Brydzia , Kubakk , C1ach , Orzech8 , Safian , Adam93m , Jacq , Toto , Kraszak , Dziś 13k2 odbiera komplet na próbę Będą zdjęcia ! Stroi dziś jednak nie będzie, na pocieszenie powiem że do każdego zamówienie gratis chusta pod kask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Fajny bonus, teraz przydał by się kask Kiedy można spodziewać się zdjęć i relacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 15 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 W poniedziałek będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek516 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Cieżko mi się wstrzelić w rozmiarówke, mam nadzieje że dobrze wybrałem (Jestem strasznie nie wymiarowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qito Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Kaska i informacja z adresem "poleciała" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkm Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Teraz pozostało czekać na stroje i wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 16 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (...) na pocieszenie powiem że do każdego zamówienie gratis chusta pod kask super, dzięki Panowie! POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.