Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie nie ukrywajmy, że każdemu tutaj raczej zależy żeby trochę zaoszczędzić. Zakładaliście 30 chętnych osób jest 50 więc na pewno TP trochę zejdzie z ceny więc może coś da rade taniej naprzykład koszty wysyłki.

Nie każdy jest w stanie pojawić się na zlocie bo jest w mało strategicznym miejscu

God2K nie wiem czy śledzisz ten wątek na bieżąco, ale jakby tak było to byś wiedział, że nie zakładano 30 osób, a ok. 60, bo ok. tyle osób brało udział w głosowaniu na stroje, była tez mowa o tym, że nie ważne czy 20, czy 100 osób będzie, cena jest niezmienna, co do kosztów wysyłki również było wszystko wyjaśnione, że taka jest cena paczki/listu poleconego, co uznano za konieczne żeby przypadkiem gdzieś paczka nie zaginęła, kwestia była tylko taka ile na składkę dla organizatorów tego zamieszania, i osobiście też nie będę na Zlocie, ale nie płaczę już z tego powodu, że nie zjem kiełby za pieniądze, które po części będą ode mnie, ludzie nie róbmy sobie jaj, czy rzeczywiście takim zbawieniem jest 5zł w tą czy w tą, moim zdaniem ludzie, którym te 5zł robi ogromną różnicę nie powinni w ogóle myśleć o ciuchach forumowych, a kupić sobie jakąś najtańszą koszulkę z tajwanu i w niej pomykać, bo też się da...:/

Venom, dobry bigos to musi swoje poleżeć żeby nabrać smaku :D

Ja to tylko ogarniam ale 13k2 się należy bo nikt mu nie kazał a pojechał do TP i ustalił z grafikiem idealne projekty, teraz wykona 2 kurs i sprawdzi ciuchy ;) Doceńcie to i przestańcie marudzić ;)

Bigos długo leży to zaczyna się psuć w cieple i śmierdzi :sick: :sick: ale nie takieśmy rzecy ze śwagrem jadli pod sok z gumi jagodów :woot: :woot:

Koniec z narzekaniem i płakaniem jak jakieś sfrustrowane stare panny nikt wam nie każe kupować ani siłą ani przymusem słownym,ja tam chętnie bym widział dodatkowe gadżety za to co pozostanie ze składek,Kapuściany kasę przeleję w przyszłym tygodniu bo wypłatę mam dopiero 20 więc czekać na mnie :laugh: :laugh:

Elcidx , Chaozz , Adam3311 , Arkm , Gaco , Alik , Gruney , Plmatrix , Farmer , Kazafaza , Fenek001 , Krychood , Niszczacyzboze , Bebol , Pinio46 , Brydzia , Kubakk , C1ach , Orzech8 , Safian , Adam93m , Jacq , Toto , Kraszak ,

Dziś 13k2 odbiera komplet na próbę ;) Będą zdjęcia !

Stroi dziś jednak nie będzie, na pocieszenie powiem że do każdego zamówienie gratis chusta pod kask ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...