elcidx Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 humorek ja w pasie mam koło 100, i biorę XXXL i mam przeczucie, że te spodenki rozciągają się więcej niż te 6 czy 8 cm. Obecnie mam spodenki na gumce i jak lezą to mają 60 cm w obwodzie, i da się rozciągnąć na 100 0.o Myślę, że gdyby nie miały gumki to właśnie na luźno mogły by mieć koło 40 cm. Minus posiadania takiego pasa i małego wzrostu (173 cm) to spodenki kończące się bliżej kolan, ale mi to osobiście nie przeszkadza. bigos97 rozumiem, że po skończeniu wpłat będzie jakaś lista czy wpłata i dane adresowe doszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Tak tak. Czy jest ktoś kto nie może wpłacić kasy do 19 ? ( jedna osoba odezwała się na PW ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 11 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No szczerze powiedziawszy, to u mnie z kasą teraz krucho, bo mam sporo nieplanowanych wydatków (w tym zmiana roweru) i albo ciuchów nie wezmę albo załapię się rzutem na taśmę pod koniec zapisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja już odezwałem się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 przeca pisałem stronę wcześniej że ciuchów teraz nie da się założyc więc i z wpłatami nalezy przedłużyc. W kwestii że tylko jedna osoba się odezwała - nie jest to miarodajne, bo zapewniam że nie wszyscy czytają na bieżąco ten temat więc propozycja ostatecznego terminu zbiegającego się z Twoim powrotem jest dobrym pomysłem. Inna sprawa to podejrzanie nagły wyjazd na narty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 hehe Spokojnie, jadę za swoje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 11 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jasne, jasne Tłumaczą się winni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Oj Panowie, wiecie co, mnie o takie rzeczy posądzać ? Zapisy do 19.02 a wpłaty do mojego powrotu czyli do 24.02 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Przypominam o mailach z adresem Wpłaty są 4 maile 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Rozumiem, że mimo większej niż zakładana ilości osób chętnych cena koszulek ani składki na nagrody sie nie zmienia. Nie chcę wyjść na sknerę ale jeżeli np ktoś zamawia samą koszulkę to po doliczeniu nie planowanego wcześniej suwaka, przesyłki i składki wychodzi 79zł. Robiąc grupową wysyłkę i składkę na dwie koszulki cenę można urwać o parę procent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wszystkie ceny był znane już do dawna, jedyne co się zmieniło to doszedł suwak na kieszonce. A przecież spadła cena z pierwszej składki 9 zł z groszami na 5 zł. Zapisy jeszcze trwają, zawsze można się wypisać, przecież nikt nikogo nie zmusza do zakupu tych ciuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 mail z adresem poleciał, kasa juz w powietrzu, jakies potwierdzenie zwrotne otrzymania obu bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 12 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mailowo odpowiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Powiedzcie mi jeśli faktycznie do końca składania zamówienia będzie do 5 bluz to je robimy i też w takiej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ada93m, całkiem sporo osób się zapisało na bluzy, także nie będzie problemu z tym. Cena i tak nie będzie wyższa niż podana wcześniej, także możesz się spokojnie zapisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ada93m Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 W takim razie pisze się myślałem nad niebieską koszulką bo wygląda zacnie ale że biorę bluze jako zestaw do zeszłorocznej koszulki musi być czerwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Bigos97 Ja również wysłałem maila i wiadomość na PW, proszę o odpowiedź że je dostałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 CO powiecie na to abym codziennie wieczorem wrzucał tu osoby których pieniążki mam już na koncie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 To był by najlepszy pomysł, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 To wieczorkiem wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krychood Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 mail poszedł, pieniądze też; obecnie czekam na potwierdzenie później na ciuchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Tak jak mówiłem, obserwować temat to będziecie widzieli kto wpłacił Ew można na gg pytać 11483103 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Nie wszyscy przeglądają całe forum a część ma śledzenie tego wątku, więc pozwolę sobie wrzucić Warszawski temat dot. wspólnej wysyłki, bo ostatnie chwile na dołączenie http://www.forumrowe...olna-przesylka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Brać panowie brać bo to nic nie kosztuje a ile satysfakcji przy odbiorze aby w liczniejszym gronie omówić dodatkowe szczegóły i ponarzekać wspólnie na Bigosa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenek001 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Może to pytanie już padło, ale nie sposób znaleźć je w tym gąszczu Kiedy będą robione te stroje i kiedy można się spodziewać pierwszych wysyłek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.