Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

humorek ja w pasie mam koło 100, i biorę XXXL i mam przeczucie, że te spodenki rozciągają się więcej niż te 6 czy 8 cm.

Obecnie mam spodenki na gumce i jak lezą to mają 60 cm w obwodzie, i da się rozciągnąć na 100 0.o

Myślę, że gdyby nie miały gumki to właśnie na luźno mogły by mieć koło 40 cm.

Minus posiadania takiego pasa i małego wzrostu (173 cm) to spodenki kończące się bliżej kolan, ale mi to osobiście nie przeszkadza.

bigos97 rozumiem, że po skończeniu wpłat będzie jakaś lista czy wpłata i dane adresowe doszły? :)

• Mod Team

przeca pisałem stronę wcześniej że ciuchów teraz nie da się założyc więc i z wpłatami nalezy przedłużyc.

W kwestii że tylko jedna osoba się odezwała - nie jest to miarodajne, bo zapewniam że nie wszyscy czytają na bieżąco ten temat więc propozycja ostatecznego terminu zbiegającego się z Twoim powrotem jest dobrym pomysłem.

Inna sprawa to podejrzanie nagły wyjazd na narty... :P

Rozumiem, że mimo większej niż zakładana ilości osób chętnych cena koszulek ani składki na nagrody sie nie zmienia.

Nie chcę wyjść na sknerę ale jeżeli np ktoś zamawia samą koszulkę to po doliczeniu nie planowanego wcześniej suwaka, przesyłki i składki wychodzi 79zł.

Robiąc grupową wysyłkę i składkę na dwie koszulki cenę można urwać o parę procent.

Wszystkie ceny był znane już do dawna, jedyne co się zmieniło to doszedł suwak na kieszonce. A przecież spadła cena z pierwszej składki 9 zł z groszami na 5 zł.

Zapisy jeszcze trwają, zawsze można się wypisać, przecież nikt nikogo nie zmusza do zakupu tych ciuchów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...