Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Co do rozmiarówki jeszcze, mógłby ktoś ostatecznie rozjaśnić sprawę. Mianowicie w pierwszym poście są 2, jedna jako obrazek miniaturka, druga pojawia się po kliknieciu w link przy cenach (http://img717.imageshack.us/img717/715/tabelapage001.jpg). Która jest prawidłowa? I która bierze pod uwagę to o czym wcześniej ktoś mówił (tj, że wymiary trzeba pomnożyć przez 2 czy jakoś tak).

• Mod Team

@mrmorty

Kilka postów wyżej już była mowa o wydłużeniu terminu o tydzień (po zaakceptowania przez TP projektów, itd.)

Poza tym myślę, że znajdzie się więcej osób niż tylko ja, które będą więcej wiedziały o stanie swojego portfela po walentynkowych wydatkach :D Proponuję więc, żeby zrobić tak jak już było proponowane z 12.02 do 19.02.

Pzdr

• Mod Team

Proponuję więc, żeby zrobić tak jak już było proponowane z 12.02 do 19.02.

Najprościej zrobić tak jak zawsze, czyli otworzyć wpłaty (przykładowo do poniedziałku wszystkie muszą wejść) a zapisy zamknąć w piątek i po sprawie.

Na te koszulki dla was to na luzaku po 3 PLN starczy i tak pewnie jeszcze parę osób się dopisze.

• Mod Team

oj tam Safian, niech ten piątak zostanie - dołożą i kupią se chłopaki jeszcze portki z logo forum, a z wpłatami też polecam dłuższy termin(też powiedzmy 10 dni albo pełne dwa tygodnie) bo zaraz będzie marudzenie że nie ma kasy i rezygnuję...

Przeca i tak pogoda nie pozwala na jazdę w krótkim rękawie.

Panie i Panowie, nie ma co narzekać, chłopakom za ogarnięcie tematu należy się piątak od każdego, z tego co pamiętam na początku była mowa o większej kwocie i jakoś wielkiej draki nie było... Niech mają po piwie soku na zdrowie ;)

POZDRo-:ver

• Mod Team

Panie i Panowie, nie ma co narzekać, chłopakom za ogarnięcie tematu należy się piątak od każdego

Ja nie twierdzę inaczej i nie chcę zabrzmieć jak sknera, albo coś takiego :P

Po prostu zawsze było tak, że jak było za dużo kasy to się odsyłało (chyba w przypadku forumowych naklejek dawno temu Lookas, albo ktoś kto to organizował odsyłał nadpłaty rzędu kilkudziesięciu groszy ;D), gdybym miał to i dałbym Wam więcej, po prostu tu robi się kwota pewnie 2 x większa niż było zakładane - to + oszczędność na wysyłce grupowej i już 10 zł zostaje w kieszeni - mi to robi różnicę. BByła mowa o koszulkach i je dostaniecie, to nie ulega wątpliwości :)

Tylko proszę mnie źle nie odebrać, po prostu lubię jasne sytuacje i trzymanie się ustaleń, bardziej dla zasady :P

Czy wy się nie za bardzo pospieszyliście? W zeszłym roku z tego co pamiętam TP dało jakiś mały rabacik w momencie, gdy ostatecznie została podana liczba strojów. W tym momencie wychodzi, że niezależnie od ilości osób cena oraz składka pozostaje bez zmian...

jeżeli mielibyśmy czekać z określeniem czy na stroje dla chłopaków dać złotówkę mniej niż te 5zł to byśmy musieli poczekać do końca zapisów i dopiero podać info do wpłaty, a tak to mamy przedłużony termin zapisów, a i można już kase wpłacać...moim zdaniem dobre rozwiązanie, a zwrot każdemu póżniej po złotówce moim zdaniem bez sensu, już lepiej przeznaczyć to na potrzeby forum...znam powiedzenie: "kochajmy się jak bracia, liczmy się jak żydzi", ale trzeba zachować granicę rozsądku :)

Mam problem z dobraniem odpowiedniego dla siebie rozmiaru spodenek, w pasie mam 86cm przy wzroście 167cm. Biorąć pod uwagę obwód pasa podany w tabeli powinienm wybrać XXXL gdzie 40cm *2wymiar = 80cm obwód spodenek do czego można dodoać 6-8cm (rozciągliwość materiału). No i super tyle tylo, że to już nie będą krótkie spodenki tylko rybaczki. Możecie pomuc, a może błędnie rozumuję.

Jeśli będzie nadpłata to dla każdej osoby w koszulce na zlocie proponuję cukierka, lizaka, sok albo kiełbę z ogniska i po krzyku...a jeśli ktoś naprawdę liczy każdą złotówkę i boli go że ogarniający temat wyszedł "na plus" to niech nie zamawia ubrań - według mnie koszty są przedstawione w sposób przejrzysty, wałka nie ma i należy się jakaś gratyfikacja dla bigos97 i 13k2 za ogarnięcie tematu, cierpliwość w odpisywaniu, poświęcony czas na rozmowy/wizyty z TP...takie jest moje zdanie!

POZDRo-:ver

Bigos97 - może jak wracasz tego 24.02.12 to wypadało by przedłużyć termin wpłat do tej daty.

Przecież i tak dopiero po 24 zacznie się realizacja zmówień. Chyba że będziesz działać podczas zimowiska.

Dla mnie to niema znaczenia jaki będzie termin, ale może komuś to pomoże. Ja postaram się jeszcze w tym tygodniu kaskę przelać.

:whistling:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...