13k2 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dzisiaj złożyłem wizytę w TP. Myślę, że się z kolesiem dogadaliśmy i wszystko jasne jest i wie co i jak. Miał podesłać jeszcze naniesione poprawki, jak to zrobi to powinno być ok. Do tego mam próbkę koszulki. Na słabej fotce z komórki wygląda to tak: Czarny jest dość mocno czarny, wzór i kaloryfer – szare. Mniejsza różnica w kolorach niż na fotce, ale ciągle dobrze widoczny. Czerwony jest mocno czerwony. W finalnym projekcie wzorek będzie sięgał trochę wyżej i poszczególne jego elementy będą mniejsze. Pewnie jeszcze z raz ich odwiedzę jak stworzą jakiś prototyp, to ocenię jak to będzie wyglądało w całości. Myślę, że to wszystko wyjdzie bardzo fajnie, także brać póki można ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A masz może foto całej koszulki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Pisałem, że mam tylko kawałek wydrukowany na próbę. Wygląda naprawdę ok. Zdjęcia całości będę miał jak przygotują cały komplet na próbę. Teraz jeszcze czekamy na projekty do akceptacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aha spoko nie doczytałem bo na fonie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 @13k2 Przede wszystkim duży za zaangażowanie w projekt. Ta struktura plastra miodu na fotce wygląda całkiem OK. TP podało jakiś konkretny termin na kiedy przygotuje cały komplet? Dadzą radę przed 12 lutego - przed końcem zapisów? Ja bym chciał jednak wiedzieć jak wygląda całość przed wpisaniem się na listę. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U Pana Grafika z TP byłem rano, obiecał, że w ciągu kilku godzin podeśle projekty do akceptacji. Bigos mówił, że nic nie dostał, ale jak wróci to może coś znajdzie na poczcie ;-) Co do zapisów myślę, że można trochę przedłużyć. Znaczy np. o tydzień, ale jednocześnie zbierając już kasę od tych co się zapisali, żeby każdy przez ten tydzień już wpłacił i można było zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 8 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 13k2 dobrze mówi, jeśli nadal będą chętni od 12 ruszą wpłaty a termin przedłużymy do 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jeśli nadal będą chętni od 12 ruszą wpłaty a termin przedłużymy do 19 No i gites! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paprocki Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 bluza od koszulki różnią się tylko długością rękawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jezus Maria... chyba żartujesz zadając takie pytanie. Odpowiedź na nie pojawiła się kilka razy w tym temacie, użyj wyszukiwarki i znajdziesz. 41 stron tematu... :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paprocki Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 szanowny panie oświecony, znalezienie tej informacji nie jest rzeczą najprostszą. autorowi tematu sugeruję uzupełnić pierwszą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 8 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie wiem, czy przeczytanie 2 ostatnich stron nie jest trudne, ale jest jeszcze coś takiego jak wyszukiwarka na górze, wystarczy wpisać 'bluza' - dokładnie 6 post od góry zawiera dokładnie to samo pytanie, które zadałeś. A problem ze znalezieniem jest dlatego, że również przez zadawanie ciągle tych samych pytań zrobiło się 41 stron tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 http://speedy.sh/HwwpV/forum-rowerowe-2013-visual-wzory-3.pdf Tutaj oto wyniki pracy 13k2 i grafika z TP. Teraz niech zajmie się wersją niebieską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 forum rowerowe 2013 visual_wzory_3.pdf - Speedy Share - upload your files here oto wyniki pracy 13k2 i grafika z TP. Teraz niech zajmie się wersją niebieską a to logo na klacie nie jest troche za wysoko ?na projekcie było niżej i wydawało sie że będzie na wysokości cyca, a teraz to gdzie to wypadnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Faktycznie te logo jest jakby troszeczkę za wysoko. Ale mi to nie przeszkadza. Dla mnie projekt teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja w M-ce logo miałem dokładnie na cycku (inna koszulka, co robili dla kogoś innego), powiedział, że to też tak będzie. Wysokość i wielkość mi się wydaje optymalna. Zresztą jak zrobią przykładowy zestaw, to drobne korekty będzie można wprowadzić. Jakieś uwagi? Wzorek będzie znacznie mniej widoczny niż w pdf. Strzałka na plecach zawsze będzie na kieszonce z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Bardzo dobrze to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 No dość fajnie to wygląda ) Więc w końcu będzie ten nick z forum czy nie na długiej koszulce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 NIE - zachęcam do odwiedzania 1 strony tematu tam macie info odnośnie ciuchów, nie ma tylko dokładnych cen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 NIE - zachęcam do odwiedzania 1 strony tematu tam macie info odnośnie ciuchów, nie ma tylko dokładnych cen A no i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Safian Nie marudź. Sam szukałem informacji o bluzie. Edytuj pierwszy post w temacie na zapisy i dodaj info o bluzie to pytań będzie mniej Jak modzisz skoro porządku nie utrzymujesz w temacie Dodaj do wszystkich zbędnych postów jakieś niewybredne słowo jak np. kupa a Mrmorty zrobi co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Może dziwne pytanie, ale nicki na koszulce będą nadrukowane taką wielkością czcionki jak podane w zamówieniu? (Chodzi mi o małe i duże znaki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
13k2 Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tak, na koszulkach będą małe i wielkie litery, także proszę o zwrócenie na to uwagi przy zapisywaniu, ewentualnie skorygować swój wpis na liście uwzględniając wielkość znaków. Wysokość jest podana na ostatnim PDF-ie, na plecach nick będzie 2x większy niż na piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 10 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 · Ukryte przez Franio, 10 Lutego 2013 - Brak powodu Ukryte przez Franio, 10 Lutego 2013 - Brak powodu delete Odnośnik do komentarza
bigos97 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dla tych co lubią niebieski http://speedy.sh/tBhav/forum-rowerowe-2013-visual-wzory-nieieska-wersja.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.