Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj złożyłem wizytę w TP. Myślę, że się z kolesiem dogadaliśmy i wszystko jasne jest i wie co i jak. Miał podesłać jeszcze naniesione poprawki, jak to zrobi to powinno być ok.

Do tego mam próbkę koszulki. Na słabej fotce z komórki wygląda to tak:

2552hvp.jpg

Czarny jest dość mocno czarny, wzór i kaloryfer – szare. Mniejsza różnica w kolorach niż na fotce, ale ciągle dobrze widoczny. Czerwony jest mocno czerwony.

W finalnym projekcie wzorek będzie sięgał trochę wyżej i poszczególne jego elementy będą mniejsze.

Pewnie jeszcze z raz ich odwiedzę jak stworzą jakiś prototyp, to ocenię jak to będzie wyglądało w całości. Myślę, że to wszystko wyjdzie bardzo fajnie, także brać póki można ;-)

• Mod Team

@13k2

Przede wszystkim duży :thumbsup: za zaangażowanie w projekt.

Ta struktura plastra miodu na fotce wygląda całkiem OK.

TP podało jakiś konkretny termin na kiedy przygotuje cały komplet? Dadzą radę przed 12 lutego - przed końcem zapisów?

Ja bym chciał jednak wiedzieć jak wygląda całość przed wpisaniem się na listę.

Pzdr

U Pana Grafika z TP byłem rano, obiecał, że w ciągu kilku godzin podeśle projekty do akceptacji. Bigos mówił, że nic nie dostał, ale jak wróci to może coś znajdzie na poczcie ;-)

Co do zapisów myślę, że można trochę przedłużyć. Znaczy np. o tydzień, ale jednocześnie zbierając już kasę od tych co się zapisali, żeby każdy przez ten tydzień już wpłacił i można było zamawiać :)

• Mod Team

Nie wiem, czy przeczytanie 2 ostatnich stron nie jest trudne, ale jest jeszcze coś takiego jak wyszukiwarka na górze, wystarczy wpisać 'bluza' - dokładnie 6 post od góry zawiera dokładnie to samo pytanie, które zadałeś.

A problem ze znalezieniem jest dlatego, że również przez zadawanie ciągle tych samych pytań zrobiło się 41 stron tematu.

Ja w M-ce logo miałem dokładnie na cycku (inna koszulka, co robili dla kogoś innego), powiedział, że to też tak będzie. Wysokość i wielkość mi się wydaje optymalna. Zresztą jak zrobią przykładowy zestaw, to drobne korekty będzie można wprowadzić.

Jakieś uwagi? Wzorek będzie znacznie mniej widoczny niż w pdf. Strzałka na plecach zawsze będzie na kieszonce z tyłu.

Safian Nie marudź. Sam szukałem informacji o bluzie. Edytuj pierwszy post w temacie na zapisy i dodaj info o bluzie to pytań będzie mniej ;) Jak modzisz skoro porządku nie utrzymujesz w temacie :P Dodaj do wszystkich zbędnych postów jakieś niewybredne słowo jak np. kupa a Mrmorty zrobi co trzeba :D

Tak, na koszulkach będą małe i wielkie litery, także proszę o zwrócenie na to uwagi przy zapisywaniu, ewentualnie skorygować swój wpis na liście uwzględniając wielkość znaków.

Wysokość jest podana na ostatnim PDF-ie, na plecach nick będzie 2x większy niż na piersi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...