Alik Napisano 6 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Zapisywać się ! Coś słabo na ankiecie 60 ludzi ponad... Jeszcze zdążę do 12-go zastanowię się nad rozmiarem. Pomierzyłem się i mam w klatce 95, biodra i brzuch po 90, 188 cm wzrostu, 75 kg wagi. W tamtym roku brałem całyu komplet L. W tym roku zastanawiam się nad większymi spodenkami, choć nie potrafię stwierdzić jednoznacznie, że ubiegłoroczne były za małe. Blackiwan ma podobne wymiary i bierze komplet XL. Może to komuś pomoże w wyborze, mi utrudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Koledzy jeszcze jedną rzecz chciałem zapytać odnośnie bluzy. Rozumiem, że jak edycja letnia ciuchów - to nie jest to ciepła bluza na chłodne dni jesień-wiosna, a raczej wersja koszulki z długim rękawem na okres letni. Moje pytanie brzmi: czy miał już ktoś z Was bluzę z tego materiału i może coś o niej napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 no nie do końca - spójrz sobie na gramaturę materiału ponad dwieście gram waży metr kwadratowy materiału, a to już jest dośc gęsty splot tkaniny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dla zainteresowanych: "zaciągnąłem języka" odnośnie bluzy. Kolega ma klubowe ciuchy z TP i ta bluza z Thermoactive 200g/m2 ponoć świetnie daje radę. Dobra, ciepła bielizna termoaktywna i można śmigać nawet w chłodne wiosenne i jesienne dni. Kolory się nie spierają, ale bluza się trochę "mechaci" od środka przy intensywnym użytkowaniu. Te klubowe ciuchy mają od początku tamtego roku i zarówno koszulki jak i bluzy były z wewnętrzną kieszonką na zamek. Nie będę Wam pisał ile klub płacił za koszulki i bluzy - bo bym Was tylko rozdrażnił Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 2i regulaminu to moze jednak nas "podraznisz" ? wątpię zeby druzyna/klub miał 30 kompletów a skoro udało im sie złapać lepszy poziom cenowy bedzie info na przyszłośc, ale z drugiej strony oni mogą mieć pełne letnie i zimowe komplety wiec ich cena moze byc nieadekwatna do naszych zestawów PS mnie oczywiscie mozecie spokojnie doliczyc do chetnych, z tym ze cały czas mam dylemat co do rozmiaru, dlatego jeszcze sie nie zapisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcidx Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 A drużyna nie miała przypadkiem wszystkich strojów identycznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatarus Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja mam jeszcze pytanie jaka jest forma zapłaty? Czy dokonać jej można podczas odbioru czy też trzeba zapłacić uprzednio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja mam jeszcze pytanie jaka jest forma zapłaty? Będzie trzeba zapłacić przelewem na konto Bigosa. Później dostaniesz paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niszczacyzboze Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie bardzo wierze, że Bigos miałby ochotę wyłożyć 5k na ubrania z własnej kieszeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jako 16'latek nie dysponuje takimi kwotami Jak skończą się zapisy podam wszystkie informacje co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farmer Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No Bigos to bierzesz się za dystrybucję bez zabezpieczenia odpowiednich środków A tak serio to czy bluza jest też przewidziana z zamkiem na kieszonce czy tylko koszulka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 TYlko koszulka ma zamek O projekty nie ma co się bać jutro 13k2 jedzie do TP aby wszystko było dopięte na ostatni guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witajcie Panowie Chciałbym zamówić bluzę Tą za 80zł....Ale tutaj jest z tego co widzę lekki bałagan.Nigdy nie brałem forumowych ciuchów, a więc tak:Jakie w końcu będą wzory bluz(mógłbym dostać screena?) , czy będzie na nich nick z forum ? I doradźcie mi jaki rozmiar miałbym brać jeżeli mam prawie 17 lat, 175cm wzrostu ale jeszcze na pewno urosnę trochę chociaż ;P , w klacie ok.83/4 w samym długim rękawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Proponuję udać się do pierwszego posta w temacie tam jest wszystko opisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Proponuję udać się do pierwszego posta w temacie tam jest wszystko opisane No właśnie nie bardzo....Rozmiarówka koszulek dotyczy również bluz ? Nie jest napisane nigdzie z czego wykonane są bluzy również...I ceny, np. koszulka kosztuje w temacie o zapisach 60zł a tutaj 64zł, poza tym nagrody tutaj jest napisane, że 5zł a w tamtym temacie 9zł z groszami...I jak to mówią bądź tu mądry...Więc jak to w końcu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Koszulka 64 zł ( bo mamy 4 kieszonkę na zamek ) Nagrody (czyt. składki na organizatora i prjektanta ) będą ustalone po zakończeniu zapisów Rozmiarówka koszulek dotyczy także bluz, w jednym okienku masz podaną długość rękawków. Stronę/parę stron wcześniej wrzuciłem info o materiale na koszulki i bluzy wystarczy poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Młodzież mnie uprzedziła po za tym punkt 2i regulaminu się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 7 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 spoko, spoko - kolega wojszat95 już wszystko wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ok, kolega adamos mi w miarę wyjaśnił już co i jak W takim razie czekam na ,,pełny'' projekt bluz, żebym wiedział co i jak.rozumiem bigos97, że na dniach go wrzucisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tak jak pisałem kolega 13k2 jutro jedzie do TP aby projekty były idealne bo mamy pewne uwagi co do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 7 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tak jak pisałem kolega 13k2 jutro jedzie do TP aby projekty były idealne bo mamy pewne uwagi co do nich Ok, w takim razie czekam aż wrzucisz projekt i myślę, że wezmę bluzę Swoją drogą na moje wymiary 175cm, 83/4 klata, to jaką bluzę? M-kę myślę? Żeby troszkę luzu było, ale znowu nie za dużo...Tak akurat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mam tyle samo w klacie co ty, i koszulkę biorę S-ke , więc M bluza powinna być dla ciebie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mam tyle samo w klacie co ty, i koszulkę biorę S-ke , więc M bluza powinna być dla ciebie ok Widziałem twój post kilka stron temu Powinna, a jeśli będzie to prędzej ciut za duża czy ciut za mała? Bo lekko za dużą chcę właśnie żeby była swobodna ale znowu bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Raczej ciut za duża będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojszat95 Napisano 8 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 @artex232, ciut za duża - czytaj:dobra ) Także czekam na projekt ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.