Skocz do zawartości

[forumowe ciuchy] Edycja letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Zapisywać się ! Coś słabo na ankiecie 60 ludzi ponad...

Jeszcze zdążę do 12-go zastanowię się nad rozmiarem.

Pomierzyłem się i mam w klatce 95, biodra i brzuch po 90, 188 cm wzrostu, 75 kg wagi. W tamtym roku brałem całyu komplet L. W tym roku zastanawiam się nad większymi spodenkami, choć nie potrafię stwierdzić jednoznacznie, że ubiegłoroczne były za małe. Blackiwan ma podobne wymiary i bierze komplet XL. Może to komuś pomoże w wyborze, mi utrudnia ;)

• Mod Team

Koledzy jeszcze jedną rzecz chciałem zapytać odnośnie bluzy.

Rozumiem, że jak edycja letnia ciuchów - to nie jest to ciepła bluza na chłodne dni jesień-wiosna, a raczej wersja koszulki z długim rękawem na okres letni.

Moje pytanie brzmi: czy miał już ktoś z Was bluzę z tego materiału i może coś o niej napisać?

• Mod Team

Dla zainteresowanych: "zaciągnąłem języka" odnośnie bluzy. Kolega ma klubowe ciuchy z TP i ta bluza z Thermoactive 200g/m2 ponoć świetnie daje radę. Dobra, ciepła bielizna termoaktywna i można śmigać nawet w chłodne wiosenne i jesienne dni. Kolory się nie spierają, ale bluza się trochę "mechaci" od środka przy intensywnym użytkowaniu.

Te klubowe ciuchy mają od początku tamtego roku i zarówno koszulki jak i bluzy były z wewnętrzną kieszonką na zamek.

Nie będę Wam pisał ile klub płacił za koszulki i bluzy - bo bym Was tylko rozdrażnił ;)

Pzdr

2i regulaminu

to moze jednak nas "podraznisz" ?

wątpię zeby druzyna/klub miał 30 kompletów a skoro udało im sie złapać lepszy poziom cenowy bedzie info na przyszłośc,

ale z drugiej strony oni mogą mieć pełne letnie i zimowe komplety wiec ich cena moze byc nieadekwatna do naszych zestawów

PS mnie oczywiscie mozecie spokojnie doliczyc do chetnych, z tym ze cały czas mam dylemat co do rozmiaru, dlatego jeszcze sie nie zapisałem

Witajcie Panowie :D

Chciałbym zamówić bluzę :) Tą za 80zł....Ale tutaj jest z tego co widzę lekki bałagan.Nigdy nie brałem forumowych ciuchów, a więc tak:Jakie w końcu będą wzory bluz(mógłbym dostać screena?) , czy będzie na nich nick z forum ? I doradźcie mi jaki rozmiar miałbym brać jeżeli mam prawie 17 lat, 175cm wzrostu ale jeszcze na pewno urosnę trochę chociaż ;P , w klacie ok.83/4 w samym długim rękawie.

Proponuję udać się do pierwszego posta w temacie tam jest wszystko opisane ;)

No właśnie nie bardzo....Rozmiarówka koszulek dotyczy również bluz ? Nie jest napisane nigdzie z czego wykonane są bluzy również...I ceny, np. koszulka kosztuje w temacie o zapisach 60zł a tutaj 64zł, poza tym nagrody tutaj jest napisane, że 5zł a w tamtym temacie 9zł z groszami...I jak to mówią bądź tu mądry...Więc jak to w końcu jest?

Koszulka 64 zł ( bo mamy 4 kieszonkę na zamek )

Nagrody (czyt. składki na organizatora i prjektanta ) będą ustalone po zakończeniu zapisów

Rozmiarówka koszulek dotyczy także bluz, w jednym okienku masz podaną długość rękawków.

Stronę/parę stron wcześniej wrzuciłem info o materiale na koszulki i bluzy wystarczy poszukać ;)

Tak jak pisałem kolega 13k2 jutro jedzie do TP aby projekty były idealne bo mamy pewne uwagi co do nich ;)

Ok, w takim razie czekam aż wrzucisz projekt i myślę, że wezmę bluzę :P Swoją drogą na moje wymiary 175cm, 83/4 klata, to jaką bluzę? M-kę myślę? Żeby troszkę luzu było, ale znowu nie za dużo...Tak akurat :D

Mam tyle samo w klacie co ty, i koszulkę biorę S-ke , więc M bluza powinna być dla ciebie ok :)

Widziałem twój post kilka stron temu ;) Powinna, a jeśli będzie to prędzej ciut za duża czy ciut za mała? Bo lekko za dużą chcę właśnie żeby była swobodna ale znowu bez przesady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...